| ZaPpeRrR a întrebat:

Salut, am o problema. Am facut un abonament la digi mobil si nu imi pot activa internetul. M-am uitat pe net la un tutorial, am incercat, si nu merge. Apoi m-am uitat la ei pe site, am incercat, dar tot nu merge. Iar la tutorial trebuia sa schimb MCC si MNC de la APN(Petru ca in tutorial spunea ca trebuie MCC 226 la mine este 222 iar MNC trebuie 05 iar la mine este 01)dar cand faceam asta disparea APN-ul pe care voiam sa-l salvez...Si + ca eu ma aveam niste APN-uri deja create (nu de mine, de la telefon). Modelulu telefonului: Samsung Galaxy S2 PLUS GT-I9105P. Va rog sa ma ajutati!

3 răspunsuri:
| Salontanul a răspuns:

Nu stiu cum este la tine dar eu am facut la mai multe telefoane Samsung si nu am introdus la APN de cat denumirile: DIGI.mobil si internet si gata. Mi-a luat-o automat.
Uite si aici: http://forum.computergames.ro/......e-756.html
Eu asa stiam ca la toate telefoanele este la fel. Acum mi-am luat un Microsoft Lumia si tot asa am facut.

| Moli15 a răspuns:

E posibil sa locuiesti intr-o zona unde Digi nu are acoperire. In acest caz, datorita roamingului national, primesti semnal de la Vodafone. Exista optiunea roaming de date, ce trebuie activata pentru a te putea conecta la internet in zonele unde Digi nu are acoperire proprie. Tie ce iti scrie la retea: "DigiMobil" sau "DigiMobilR"?