| AlexTrUK a întrebat:

Salut. Am un Samsung galaxy S3 si vreau sa fac update ( versiunea andoid 4.1.2) la 4.3 dar imi zice "dispozitivul a fost modificat actualizarile software-ului nu sunt disponibile". Ce trebuie sa fac? E o idee bun sa fac update? Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| gelu1970 a răspuns:

Daca i-ai facut root tu sau altcineva inainte sa il ai, poti sa uiti.
ca sa ii faci update trebuie sa ai soft cu care a venit din fabrica. poti sa il duci la Samsung, platesti si iti reinstaleaza in telefon soft actualizat.

| AlexTrUK explică (pentru gelu1970):

Trebuie neaparat dus la Samsung sau merge pot sa-l duc si intr-un service de telefoane? Cat ar costa sa fac asta?

| gelu1970 a răspuns (pentru AlexTrUK):

Nu stiu alex. oricum, cei de la service trebuie sa il duca la Samsung. nu cred ca ei pot sa iti rezolve problema. cat te costa...nu am idee. sorry.

| AlexTrUK explică (pentru gelu1970):

Ok, multumesc tare mult! happy

| hp8510p a răspuns (pentru gelu1970):

Poate sa il faca si acasa cu ajutorul unui pc.

| gelu1970 a răspuns (pentru hp8510p):

Vad ca esti unul ce stie multe de root. explica tu lui alex toti pasii necesari amanuntit, ce are nevoie din pagina Samsung, nu din pagini mizerabile, si cu grija, ca Samsung s3 a fost fabricat in diferita partide. si dupa ce o sa-l puna pe butuci de tot, o sa ajunga la Samsung.
nu te obosi sa-mi raspunzi. ideea e ca atunci cand faci root unui telefon e ca si cum il condamni.

| hp8510p a răspuns (pentru gelu1970):

1.Daca telefonul are root se foloseste aplicatia Triangle Away ca sa elimini orice urma de root/flashuire rom care cei de la garantie o poate vedea
2.Se intra in recovery mode si se da wipe data/factory reset+wipe cache
3.Se descarca ROM-ul oficial pentru telefon de pe Sammobile.com+programul Odin(ultima versiune)
4.Se pune telefonul in Download Mode
5.Conectezi telefonul la pc prin cablul de date
6.Pui ROM-ul oficial la PDA in Odin
7.Dai start si astepti cateva minute apoi telefonul se deschide normal
In felul asta nu ramane nicio urma de root pe telefon si flash counterul se reseteaza la 0! Am facut asta de 3 ori pe S3 si urmeaza sa fac pe Galaxy Tab 3 7.0. Daca are nevoie de ajutor pot sa-l ajut eu.

7 răspunsuri:
| sweet79 a răspuns:

Salut acum am si eu aceiasi problema ma poate ajuta cineva si telefonul meu este galaxy trend plus s7580 meam achizitionat acest tel pentru ca nu mai imi ramasese bani pentru altul mai bun kmeam luat un i7 si acest tel ma rog nu cred k.va intereseaza va rog ajutati-ma inca cv mienumi merge sa intru nici pe magazin play imi spune ca magazin play s-a oprit ai am reusit sa-l fac sa mearga cu apptoide k meam descarcat pe tel ultima versiune pentru magazin dar daca dau actualizare software imi spune la fel DIZPOZITIVUL A FOST MODIFICAT ACTUALIZARILE...