| ImVector a întrebat:

Salut, de curand am achizitionat un Samsung S4 i9505 si am luat husa si am uitat sa-i iau si folie. Am luat azi o folie care sa atenueze caderea, anti-spargere ceva de genu. Folie de plastic intr-un fel. Mama mea a zis sa puna folia dar mai intai sa curete telefonul de praf ca sa nu am vreo problema ca mereu sa dau cu degetul pe ea si sa nu se intample nimic, a dat cu un spray pentru electronice (tablete, televizoare etc. nu scria telefoane dar m-am gandit ca daca sunt tablete, e acelasi lucru) a dat cu spray pe ecran, da exact. Nu a aplicat sprayul pe carpa mai intai, ci pe ecran si l-a curatat si cand am pus husa si voiam sa vad la camera de fata daca se vede clar. Pe camera de spate in coltul jos dreapta este un fel de bula care are un fel de linie neagra si e normal in interior, dar se vede un pic blurat in interiorul ala din linia neagra. As vrea sa pun o poza deoarece si in poza si in filmare are efectul asta dar nu cred ca ma lasa TPU. Va rog sa ma ajutati

2 răspunsuri:
| ImVector explică:

Sa-l curete de scame nu de praf. Scuze pentru greseala

| Ykuzo a răspuns:

Nu prea am înţeles ceea ce ai vrut să spui. Deci acea linie neagră se vede cand porneşti camera din spate sau din faţă? Dacă se vede pe camera din faţă este posibil să fie murdărie sub folie (nu am înţeles dacă ai aplicat-o sau nu). De asemenea este posibil să se fi strecurat lichid de curăţare printre marginile telefonului ajungând astfel sub lentila camerei foto.
Ai menţionat ceva de o husă, este posibil ca husa să acopere o parte din lentila camerei foto. Încearcă să dai jos husa şi să vezi daca mai apare bula/linia neagră.