|

Salut la toata lumea! Am 407 euro si vreau sa imi cumpar un telefon. De preferat: Samsung galaxy s3, Samsung galaxy s3 mini, Samsung galaxy young si nu stiu pe care sa aleg. Dupa voi, care e cel mai bun si accesibil dintre cele trei pe care le-am enumerat? Apropo, daca sa poate vreau si pretul la Samsung galaxy s3 mini, ca nu il gasesc.

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Un S3 original la eMAG e in jur de 1700-1800 de lei, iar un S3 mini e in jur de1050-1100 lei...eu de curand am achizitionat un Samsung Galaxy Grand 8GB, care e mai mare decat un S3 normal si mai mic decat un Note 2 de la Emag la un pret de 1349 de lei...foarte bun, succes

5 răspunsuri:
| a răspuns:

Hei salut! Eu iti recomand un Samsung Galaxy S3...eu mi l-am comandat de pe internet( www.online-tel.ro ) Costa mult mai putin decat in magazinele Orange, vodafone...Il primesti in cutie lui sigilat si ai garantie 2 ani!

Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Samsung Galaxy S3

| a răspuns:

Clar S3...nu mini sau young..depinde de ce iti doresti s3.ul este pentru cei care cunosc androidul si care nu doresc doar un simplu telefon! Mini si young sunt doar telefoane pot spune!

P.s: eu folosesc un Note II si e super..aqm de pe el postezlaughing

| a răspuns:

Eu zic sa iti iei Samsung Galaxy Note II, eu am si sunt multumit de el, 2 GB RAM, ecran mare, si merge foarte bine. Poti vede si filme pe el, 1080 HD. Asta e parerea mea, Samsung Galaxy Note II, l-am luat din Italia cu 510 euro, poti gasi si mai ieftin daca ai rabdare sa cauti.