| MihaiBogdan1337 a întrebat:

Salut TPU! Am verificat recent calendarul celor de la Samsung cu actualizarea software la Android 10 ai am obsevat faptul ca galaxy s9 a primit actualizarea insa eu nu o am. Am incercat varianta cu fatory resetul si cea cu smart switch insa nu au functionat. Apoi am aflat cum ca actualizarea s-ar fi finalizat doar pe modelele single sim iar eu am dual sim. Apoi fapul ca depinde de operatorul de la care ai achizitionat telefonul(Orange in cazul meu). As vrea un raspuns cat mai rapid. Va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Ineys a răspuns:

Daca nu a functionat nici cu Smart Switch un singur lucru e clar, trebuie sa mai astepti. Nici eu nu am avut rabdare sa-mi pun Android 10 pe S10, si am reusit cu cateva zile mai devreme prin Smart Switch. Dar au fost doar cateva zile. Acum, daca in mod normal tie ti-ar intra in 1-2 saptamani, nu o sa te ajute Smart Switch. Mai asteapta.

1 răspuns:
| antimulte a răspuns:

Nu ajunge la toti simultan. Varianta cu factory reset chiar nu are cum sa te ajute, il intorci la setarile de fabrica si ai sistemul curat. dar cam atat, iar smart switch e folosit mai des pentru trecerea datelor de la telefon mai vechi la cel nou achizitionat. Mai degraba depinde de model vezi toate specificatiile, dual sim sau single sunt diferite cu ceva o litera o cifra ceva.