|

Salut TPU! As dori sa imi achizitionez un telefon si oscilez intre Sony Xperia Z3 compact (http://www.emag.ro/......FLB5BBBM/) si LG Nexus 5 (http://www.emag.ro/......D019JBBBM/ Care credeti ca este mai bun si pe care mi-l recomandati sau daca aveti unul din ele sa imi spuneti cum se comporta in jocuri, aplicatii...

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Salut,

Diferenta dintre cele 2 e destul de mare...clar ca Z3 compact e mult mai bun din toate punctele de vedere. De la procesor pana la camera (care e imensa 20 mp)

Sa nu mai zic ca arata si mult mai frumos de cat Nexus 5

Bafta!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Dar cand vezi ca http://bit.ly/1w7mG1W e cu 1000 lei peste, tu ce crezi?
In banii aia insa eu recomandam http://bit.ly/1DQvr2D sau http://bit.ly/1DQvtre sau http://bit.ly/1w7mS1e. Is la fel de performante ca z3 compact, insa au ecranul mai mare. Si e mai avantajos zic eu un ecran mai mare. Nexus 5 era si el tot foarte bun... daca avea o baterie mai buna si o camera mai ok. Ca bateria la Nexus 5 tine de 2-3 ori mai putin decat la z3 compact.

| a răspuns:

Salut,la rularea jocurilor ambele sunt bune, in fine, e un pic mai bun Z3..cat despre net, as miza pe LG Nexus 5, mi se pare ca se comporta mai bine pe net decat Z3..in rest, Z3 e mai mare, il tine bateria un pic mai mult, etc..deci,e un pic diferenta.

| a răspuns:

Recomandarea pentru tine este http://bit.ly/12KBysa isi face banii... chiar e foarte fain