| tigru16 a întrebat:

Cat tine bateria la Huawei P30 lite? Daca stai pe Facebook, Instagram, whatsapp sau daca vorbesti la el si trimiti mesaje?
Luati-le pe rand.

6 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Nu a calculat nimeni pentru utilizarea indiviudala a aplicatiilor. Cel mult gasesti cat tine in apel si in total.

| RacPac a răspuns:

Trebuie sa te tina de dimineata pana seara. O zi intreaga

| antimulte a răspuns:

Pentru fiecare aplicatie in parte, folosita doar respectiva aplicatie nu cred ca sta nimeni sa cronometreze asta, nici nu stiu daca se poate, deoarece mai pornesc si celelalte in fundal. Dar P30 lite are parca 3340 miliamperi, asta ar trebui sa te tina fara probleme o zi intreaga daca nu te joci intens, mai ales pubg sau alte jocuri solicitante, sau stai cu camera pornita sa faci 10 poze pe minut.

| AnonimMareMareMare a răspuns:

Am p30 lite si ma si joc, stau pe Youtube, Instagram, whatsapp, pe net foarte mult si ma tine toata ziua lejer. insa, tin activata functia de economisire a bateriei si de protectia ochilor non-stop de cand l am achizitonat.

Răspuns utilizator avertizat
| monster62 a răspuns:

Eu am Huawei p30 pro, nu lite-ul. pe mine asta pro-ul ma tine vreo 8 ore de screen time fara incarcare daca nu ma joc de nebun pubg sau fortnite. cred ca p30 lite-ul tine vreo 4-5 ore daca nu joci de nebun. aproximez. Facebook, insta, whatsapp, au cam acelasi consum. si daca le folosesti pe toate fara jocuri, ar trebui sa poti ajunge pe la vreo 5 ore de screen time, mai ales ca se baga dark mode, cel mult, tinand cont ca fratele mai mic p20 lite tine vreo 3-4 ore de screen time pe o incarcare( pe ala l-am detinut pe bune si stiu), si asta e mai nou si mai performant cu baterie mai buna. sper ca te-am ajutat!