| Amalya88 a întrebat:

Vreau sa-mi iau un telefon. Iphone 4S sau Samsung Galaxy S 4? Care este mai bun?

Răspuns Câştigător
| WoNdErFuL99 a răspuns:

Samsung Galaxy e mai bun iti spun si de ce : 1. Samsung Galaxy S4 are incorporat un senzor infrarosu care permite folosirea telefonului ca o telecomanda universala pentru controlul televizorului. De asemenea, el are o aplicatie prin care ofera informatiile privind programele TV ale furnizorilor de cablu sau de satelit.

2. El dispune de un chip NFC ce permite telefonului Galaxy S4 sa interactioneze cu alte dispozitive. Astfel, se poate utiliza smartphone-ul pentru efectuarea de plati mobile sau schimb de continut intre telefoane.

3. La telefon se poate adauga spatiu de memorie prin introducerea unui card micro SD de pana la 32 GB.

4. Galaxy S4 are si o baterie de rezerva care reprezinta un avantaj important pentru utilizatori.

5. Dispozitul poate reda formate video cu o rezolutie de 1080p full HD. Samsung Galaxy S4 poate rula doua aplicatii in acelasi timp

6. Ecranul este de 5 inchi, fiind mai mare decat modelul iPhone 5S.

7. Poti juca jocuri, partaja fotografii si melodii cu alte telefoane Galaxy S4, utilizand o aplicatie numita Group Play.

8. Camera este mult mai buna decat a iPhone-ului, avand 13 MP fata de 8 MP. De asemenea are diverse caracteristici deosebite, precum stergerea in mod automat a unei fotografii neclare sau crearea propriilor animatii in format GIF.

9. O caracteristica denumita Smart Stay mentine ecranul luminat in timp ce te uiti la el. Acest lucru este foarte util, deoarece previne stingerea ecranului in timp ce lecturezi ceva.

10. Galaxy S4 foloseste un micro USB standard pentru incarcare si o mufa compatibila cu calculatorul.

11. Se pot rula doua aplicatii in acelasi timp, pe acelasi ecran al smartphone-ului.

2 răspunsuri:
| Amalya88 explică (pentru WoNdErFuL99):

Multumesc mult! happy

| Th3AbSinTh3 a răspuns:

O cunostinta are s4 si l-a dus de multe ori la reparat si nu i-a cazut deloc. in schimb n-am auzit pe cineva sa aiba probleme cu iphone-ul fara sa fi dat cu el de pamant sau sa-i fi facut o baie laughing)
plus ca 4s se simte foarte bine in mana, e mai mic si are un aspect placut.
poate ca s4 e mai puternic, dar 4s nu te va dezamagii.