| Bionicle a întrebat:

Vreau să știu, care sunt cele mai bune firme de telefon? Eu mi-am cumpărat un Motorola g73. Dar mama sa plâns,că Motorola nu este buna, multi mi-au zis asta. Și că trebuia să îmi cumpăr un Samsung. Samsung-urile sunt cele mai bune?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate sunt bune sau toate sunt rele ca la urma urmei e cam aceeasi tehnologie in toate. unele investesc mai mult in marketing si ai impresia ca sunt mai bune, altele investesc mai putin si pot oferi telefoane la preturi mai decente.

Desi imi plac samsungurile foarte mult sunt deja la al doilea Oppo de care sunt foarte multumit mai ales la pret.

8 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Opel-urile sunt mai bune ca audi-urile?

| mihai69 a răspuns:

Eu am două Motorola și sunt foarte mulțumit. Și am avut și Samsung dar nu cred că merită banii; oricum, Moto chiar sunt ok, indiferent ce spun unii.

| doctorandus a răspuns:

Nu, eu cumpar numai Nokia. Dar as prefera Motorola fata de Samsung, pentru ca Samsung este expert in reclame nedorite si bloatware.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu exista "cele mai bune firme" pentru ca nu toate sunt facute cu componente din aceeasi sursa, in aceeasi fabrica, si depinde mult si de gama de pret a unui produs anume. Ca idee, Samsung au reusit nemernici cu Note7. Si inca sunt atitia inapti care considera Samsung un brand de top. LG faceau telefoane cu mult peste Samsung din orice punct de vedere, insa au iesit de pe piata asta pentru ca nu aruncau destui bani pe publicitate si au avut si ei la un moment dat niste serii cu probleme. Samsung sunt singurii care au retras de pe piata o serie de milioane de unitati pentru ca efectiv luau foc! Motorola, daca discutam, sunt aia care faceau telefoane mobile cand Samsung se incaltau cu fesul. Inca fac telefoane ok din multe puncte de vedere, chiar daca nu rup topurile la calitatea camerei sau ceva...

| Frank51 a răspuns:

Adică, ți-ai cumpărat un telefon, și abia apoi întrebi care este mai bun?

| NLS a răspuns:

La fel ca suntserios, nu mai sunt fan Samsung de ceva timp, si am în casa 2 telefoane de la concernul BBK (Vivo, OPPO, Realme si OnePlus).
Mai exact un Realme GT2 Pro pentru mine, si Realme 9 Pro+ pentru tatăl meu.

Fratele meu are S22 Ultra, si a costat dublu fata de ce am eu.
Singurul capitol unde îl bate foarte puțin pe al meu sunt pozele, in rest, al meu e mai rapid decât al lui, bateria tine la fel sau mai mult, ecranul e la fel de calitativ, si sunetul e la fel de clar și de puternic.

630 vs 1300 euro, pentru poze puțin mai reușite.

Iar 9 Pro+ face niște poze demențiale, nu știu prin ce minune, dar nu le poți deosebi de cele făcute cu 22 Ultra.

| PedoBarbie a răspuns:

Nu. Nu te mai lua și tu după tâmpenii să ști că ei( Motorola) au produs primul telefon mobil nu Samsung.