Iar daca ai banii necesari la liber sau abonamentul foarte mare, iti recomand si HTC ONE X+ care este cel mai bun telefon, [mai bun ca Iphone 5 si galaxy s3
] uitate ce ii poate capul, are procesor quad core de 1, 7 ghz, are android 4.1.1 Jelly Bean
, inchi 4.7, 8 mp si in fata de 1, 6, 1 gb de ram, 16/32 inclusi. Ti l-am dat si pe asta ca poate m-am gandit ca ai banii necesari sau abonamentul necesar pentru al achizitiona dar daca nu, orienteaza-te spre Sony Xperia S? funda please?
Are verisoara mea si e de calitate.Ba chiar l-a scapat de multe ori si inca mai merge.
Despre Sony Xperia S iti spun eu : Este unul dintre cele mai performante telefoane si unul dintre cele mai bune
. Bazeazate pe el ca merita! intra in top 10 cele mai bune telefoane, il am si stiu ce-i poate capul
Hmmm, interesant, daca l-ai luat la abonament cumva, poti sa imi zici de unde exact?
L-am luat la liber ..asta depinde si de abonamentul tau... eu l-am luat de la cosmote, sper ca te-am ajutat, deci iti mai spun o data E FOARTE BUN TELEFONUL!
Multumesc foarte mult de raspunsuri, singura mea problema cu HTC-ul este ca nu are anumite optiuni care mie imi plac(nu le voi comenta acum) dar si mai problematic este ca e foarte nou. Stii, exista putine opinii despre el si poate sa aiba niste probleme inca nedescoperite, am mai avut o experienta din asta si nu vreau sa o retraiesc
. Multumesc oricum.
LisaJulie întreabă: