Concurs! Intrați pe noul meu blog! http://anndrutu.blogspot.com/ Am organizat un concurs! Bloggeri, intrați!
Cum pot afla pe site-ul de admitere in ce clasa am intrat si cu cine:)
Daca sunteti pasionati de citit carti de groaza pls ziceti mi si mie niste titluri bune! funda, fundita, fundoaie cum vreti sa o luati
UHHX( deci nu mai suportX_X mi-am descarcat sims 3, l'am instalat, tot, tot, tot la care cand sa intru in joc imi zice ceva legat de CD acum ca nu e bun si nu stiu ce...cine ma poate ajuta?:(( va rog:(? (mai mult)
Anul acesta as vrea sa merg cu familia mea la hotelul Park Golden Beach din Bulgaria, Nisipurile de Aur.As vrea sa stiu cum pot sa-l gasesc usor.Adica cine a mai fost il rog sa-mi spuna mai detaliat unde...? (mai mult)
port aparat dentar de 1 saptamana si-l spal in fiecare zi cu sapun, vreau sa va spun ca miroase oribil ( aparat mobil) si are un gust pe care in viata mea nu l-am simtit. Ce sa-i fac sa nu mai miroasa...? (mai mult)
Hey all cum pot sa imi pun status cand dau camera web la cineva? Funda.Multumesc anticipat.
Am avut sunphotoul stricat dar s-a rezolvat stie cineva siteuri si moduri in care pot pune sclipici pe pagina adica din ala ca tapetu care sclipesdte... un fundal sau asa ceva? plss
Cu cat se intra la Colegiul National Pedagogic?
Vreau sa ma duc la Bucuresti si m-ar interesa distanta dintre sectoarele Bucurestiului.Adica dinte unu si doi dar cel mai tare m-ar interesa intre sectorul unu si sectorul 6. Funda :X
Ce nr avea episodul din Vaporul Iubirii cand PePe i-a pus sa se saruta pasional si fetele sa danseze sub dus? Si un site de unde pot vedea episondul! Ms:* funda
Ati fost vreodata in delta? unde ati fost cazati? ati pescuit? funda...
Care este cea mai frumoasa statiune de pe litoralul romanesc?
Buna TPU ...stateam afara cu mama si ea se uita la o emisiune si inainte sa se termine a aratat ce va da in continuare :Acces direct si a spun ca ne va prezenta actrita romana ce joaca in Hannah Montana.Am? (mai mult)
Vreau sa ma uit la un desen animat, dar nu stiu la ce, vreau ceva ca si Ratatouille sau Aladin, cine stie poate sa imi spune si in rusa. :) funda
Vreau sa fac un web site - si nu stiu despre ce sa fie, vreau idei,,,, Funda
Vreau sa fac un web site... vreau niste idei, care sa fie skopul site-ului?, dar in afara de : muzica - video - photo. Funda
Neata! Nu stiu de ce nu mai pot sa intru in cont la Farmerama?
Vreau sa fac un web site... vreau niste idei, care sa fie skopul site-ului?, dar in afara de : muzica - video - photo... Funda
La ce materii trebuie sa fii bun in liceu ca sa ai succes la fac de jurnalism?
Cine stie cum pot sa-mi iau simsurile de pe net si cum pot sa le instalez? dau funda
Ce fel de categorie va place de pe TPU cel mai mult?
Care este cartea voastra preferata? Recomandati'mi una va rog dau funda
La monopoly daca am toate prop de la o culoare pot construi hotel doar pe o prop sau trebuie pe toate construit dau funda
Intrebare pentru partea feminina din TPU, ce va atrage la un barbat daca va alfati la plaja?
In Bucuresti unde pot sa gasesc bratari din plastic/silicon?
cum pot sa ajung din gara neptun pana in statiunea olimp? exista un mijloc de transport? si cam ce distanta e? e mult de mers pe jos?
Unde pot gasi programe sau harti pentru un becker 7926?
Intrebare pentru baieti :Cum preferati sa miroasa o fata? A parfum barbatesc sau a parfum de femei?
eu vreau sa pun intrebari ca sa vad cine are gusturi asemanatoare cu ale mele si vreau cat mai multe raspunsuri 1)Ce culoare iti place? 2)In ce oras stai? 3)Care e filmul tau preferat? 4)Care? (mai mult)
Bula era la scoala, i-a venit o idee sa faca un cor in clasa cu tot cu prainti si profesorii, a pregatit corul si le-a dat ce sa zica. Bula le-a zis sa zica doar gros si subtire.In ziua in care trebuieu...? (mai mult)
Cine a castigat Miss baiatul de la tara? FUNDA la primul raspuns.
Ziceti`mi si mie variante de id`uri cu sunshine, midnight, illusion, fara cifre. Ceva de genu': toxic.illusion ( da' nu merge sa-l fac ), midnight.sun ( iar la fel, nu merge ), etc. Funda cel mai...? (mai mult)
Buna TPU:*! As dori si eu un program ex: luni-sex marti-pe afara...etc. cel mai bun raspuns funda mersi:*:*:*
Cine imi zice si mie niste porecle de sekeitari?
Bulita avea 2 animale, un caine si o pisica. Pisica se numea Chilotel iar cainele se chema Putulica. Putuliza s-a urcat in copac si Chilotel a cazut intr-o canalizare. Bulita la chemat pe Bula si a zis...? (mai mult)
Era bula si bulita. Bula seara s-a dus la taicasu sa il intrebe:Tata maine ma insor cu bulita, cum pot proceda? Tata zice:pai baga ce ai tu mai lung pe unde face ea pipi. A doua zi, bulita a venit seara...? (mai mult)
Cine mai vrea? Mai am 4 licente kaspersky internet security 2011! fara bataie!
NU RADETI! :Cum sa ma inteleg cu toata lumea? stiu ca nu pot fi prietena cu tpoti, dar cum sa ma placa oamenii? Nu adultii, copiii. Funda+vot vot vot P. S. FARA RASPUNSURI STUPIDE
Hey!:*. Care este cea mai amuzanta intrebare pe care ati primit-o? Cel mai amuzant raspuns primeste fundita:D.
Maine plec la mare:x. si vreau sa-i fac mamei un micc cadou, o amintire. as vrea sa fie ceva handmade... aveti vreo idee de ce as putea face? eventual din scoici sau ceva... nu lantisoare, bratari etc,? (mai mult)
Cum dresez un papagal(perus)sa vorbeasca? Dau funda daca merge
Sall :*. Miercurea asta e ziua mea si am o piscina easy set de 305X76 cm, pb e ca imi trebuie aproape 4 tone de apa, si unde am eu casa, fantana are apa cam murdara, si vecinii au zis ca imi da apa...? (mai mult)
Ce parere aveti despre Bella Thorne? Mie mi se pare superba
Am o problema, ma plictisesc repede, pe calculator nu prea am ce sa fac mai mereu sunt aici cu voi pe TPU si pe mess. Cand nimeni nu-i pe mess ma plictisesc si intru pe TPU.Eu nu prea am prieteni...? (mai mult)
Stiti niste statiuni bune? Unde sa fie si mult tineret asa de 16-17...sau 15. pe acolo:)
Buna am 13 ani, e vacanta si infiecare zi ma intalnesc cu pe mei.Infiecare zi cand ne intalnim nu avem ce fake si ne plictisim.Desigur am jucat multe jocuri cum ar fi prinsea, ascunsea, adevar si provocare...? (mai mult)
Deci daca am in jur de 13 ani ...pe cat timp mi se face un pasaport? am nevoie de un raspuns urgent
Am o cateluas in varsta de 5 ani care este invatata sa stea pe langa o scoala.Eu sunt stapana ei si ea ma iubeste mult, ea asculta de mine, ii dau de mancare si apa, am tinut-o si prin casa am...? (mai mult)
Cine s-a plictisit? Aveti chef de vb?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
Xena20 întreabă:
9PM întreabă:
Alexandragabriela93 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Misterul familiei Hunter
Ati urmarit aventurile copiilor familiei Hunter? Cat de multe stiti despre peripetiile prin care trec in casa lor plina de mistere?