Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Stiti cine a compus versurile melodiei "Fara cuvinte"-B. U. G. Mafia ft. Loredana Groza?
Stie cineva, niste site-uri de unde pot downloada cartile: jurnalul unui pusti 1, 2 si 3?
As vrea si eu actrite/cantarete cu parul negru si ochii caprui, va rog big:D si NU romance. _.
Buna TPU... Stiti jocul acela Wizard101? Unde platesc s-a ma fac membru? La banca? fundita cine imi zice!
As vrea si eu actrite/cantarete cu parul negru si ochii caprui, va rog :D
Cine ma poate ajuta cu o invitatie pe iplay?
Cine ma poate ajuta cu o invitatie pe iplay? dau fundita.
voi ce faceti in timpul liber?
Deci...cine e din Focsani? :D
Buna TPU. am si eu o intrebare... stiti cumva cum se numeste soundtrack-ul de la the gladiator? este o melodie lenta... sper sa ma puteti ajuta.
Hei, TPU! Ce parere aveti despre versurile astea? Sunt compuse de mine:D Credeam ca tine la noi ca la doua flori, dar mai tarziu am inteles ca nu exista noi doi! Vise frumoase de a fii impreuna, Vise...? (mai mult)
Mie imi place sa imi fq freze mai ciudate deci mi le fq singura si as mai avea nevoie de cateva freze noi unde pot vedea cewa freze emo sau cwa rock?[dau funda mersi:-*
Buna numele meu este Alina si vreau sa va intreb daca aveti idee ce inseamna asta: Intr-o zi... dintr-o singura joaca banala cu pietre, eu si prietena mea am spart o piatra si am descoperit o inima inauntru,? (mai mult)
Salut. Caut de ceva timp un lantisor.si in sfarsit l-am gasit intr-o poza. As dori sa stiu cum se numeste ca sa stiu cum sa fac comanda... Imi doresc foarte tare acest lantisor.si daca se poate sa imi? (mai mult)
Ce inseamna una davivo si cum se scrie?
Ce joc e mai bun: pandanda sau club penguin?
Hey!:). Am si eu nevoie de un program de decupat poze, adica de exp sa decupez doar forma persoanei si sa o pun pe un peisaj sau fond alb:-/. Ma puteti ajuta?:-? Multumesc!:d:x
Ce as putea sa fac pe timpul vacantei ca sa castig niste bani?
TPU! Am o intrebare destul de simpla pentru unii, dar complicata pentru altii.Deci, este un baiat din scoala mea, care, ma face sa ma simt bine ori de cate ori este in preajma mea; in plus se...? (mai mult)
Pe timpul vacantei vreau sa strang niste bani de buzunar, ce as putea sa fac. Am doar 13 ani!;)
Http://www.youtube.com/watch?v=MUXNkS0DB6M cine stie cum se numeste melodia de la inceput?:X:XVa rog mult am nevoie de ea. Dau funda si vot:*:*:*. Muultumescc>:D
Care stie un site care pot schimba poza sa fiu mai slaba? online? FUNDA!
vreau si eu idei de postari interesante care sa atraga vizitatori sau orice altceva ce pot pune pe un blog. dau fundita celui mai bun si rapid raspun. multumesc
Buna TPU. cand primesti o propunere de lipeala. pe lipicosii.ro ce inseamna? Chestia aia cu da sau nu? ori vizualizeaza prima data profilul. adica? Cum sa te lipesti de el?:));;) Funda+vot!:d
Cum fac semnu intrebarii in vers... normal dau funda
Heii! Hai sa facem top 17 melodi preferate :D Incep eu : 1. Pitbull- Give me everything; 2. Simplu & Alex - Convict; 3. Helen Shapiro - Walking Back to Happiness; 4.Sak Noel - Loca People;...? (mai mult)
Era o melodie care se numea lonely(dar nu era lonely heart). stiu ca era facuta in 2011 dar... care o fi cantaretul?
Vreau si eu o porecla la numele alina.:) nu vreau alinutza.alinu stiu. ali.:)ca astea le-am avut si m-am plictisit de ele pentru cele mai bune porecle funda
Mi-am cumparat un ceas cu ioni negativi cu bratara din silicon. Stie cineva cum se regleaza?
Unde pot sa citesc carti online? Pe www.scribd.com pot citi doar fragmente si daca vreau mai mult trebuie sa platesc.Eu vreau gratis si TOATA cartea. Ceva sugestii?
Era o melodie unde la refren tot zice,, All is you" cred ca asa este:-? Stie careva cum se numeste?:)
Stie cineva ce este un widget?
De ce credeti ca a creat Dumnezeu insectele?
Pe parcursul caror episoade se desfasoara operatiunea Mambo in serialul nini? Mersi anticipat TPU;)
Cum se sterge un site?
Pentru cei care au fost in Barcelona si au vizitat-o: merita vizitat stadionul Camp Nou? Dar gradina zoologica?
Http://mmorpgames.forumgratuit.ro/ ce ce joaca metin2 acesta e un forum va rog mai postati si voi niste servare
Ce parere aveti de intrebarile postate pe TPU de genul : "Primul care raspunde funda!"; "Primul care XXXXX FUNDA!" sau cele pline de greseli gramaticale gen:" ziceti-mi si mie cum fk sa imi mrg contul...? (mai mult)
Hey TPU. http://www.youtube.com/watch?v=ZNx9K-PCE9E cum se numeste melodia din acest video? Frunda
Buna :) Nu radeti plz dar...Cum se fac comicurile? :D Nu am facut niciodata si as vrea sa ma apuc si eu... Funda
Stie cineva cu ce font s-a scris "Emily Osment" pe poza aceasta? http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_qQ3KpfNOJKU/THdgGQWDzoI/AAAAAAAACyU/nTyJisIoct8/s1600/Emily-Osment-Lets-Be-Friends.jpg&...? (mai mult)
Cum fac un emoticon cu unele lucruri ca de EX:sharingan?
Buna cum imi pot construi un site ca si Clopotel.ro?
LOL dc trebuie neaparat sa ai funda sau voturi?
Recomandati-mi niste bloguri :*
Sall TPU, nu am mai avut cs de cateva luni si acum cand mi l`am luat ma joc si dintr`o data mi se blocheaza, singura solutie este sa apas tasta windows(cea din stanga/dreapta butonului Alt). Ies (nu...? (mai mult)
De la o cartela, cat inseamna 66.00 EURcenti? I-am cam consumat si vreau sa stiu cam cat inseamna... Daca se pot calcula ca nu sunt sigura
HI TPU! Cumpar carti Yu-Gi-Oh nu conteaza cat costa si ce aveti vreau sa cumpar, cosmin_yuly@yahoo.com, sunt pe mess, dati buzz! Cn raspunde DAU FUNDA!
Unde gasesc si eu rezultatele repartizarii dar la cei care au dat probe sportive sau la licee de arte.ca pe admitere.ro nu sunt repartizati.mersiii
La monopoly ce sa intampla daca cad pe locomotive dau funda
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
Xena20 întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?