Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 21 Ianuarie 2026 sunt:
Hi! Imi spuneti si mie niste carti cu printese care nu sunt din WALT DISNEY(pentru sora mea mai mica)si pentru mine ceva de genul HARRY POTHER cu aventura, magie, intamplari ciudate...etc.Daca puteti? (mai mult)
O sa pun intrebarea mea aici: Sunt boboc` si am 1 nelamurire. se spune ca cica de pe data de 15 iulie pana pe 25 iulie, trebuie sa depunem un dosar. Am completat majoritatea cerintelor de acolo. mai...? (mai mult)
Cum ii pot face pe parinti sa imi cumpere un calculator nou. Nu sunt de acord dar nu stiu de ce. As prefera sa imi spuneti mai detaliat...
ce poza pot sa pun pe ecranul leptopului meu? daca se poate si site-ul de unde ati luat poza :d
Ce floare va place? îi dau funda celui caruia îi place aceeasi floare care imi place si mie
Cam nasoala intrebarea mea, dar mor de curiozitate. Am 11 ani(in octombrie fac 12) si am trecut in clasa a 6-a. Am 45kg. E bine? Sau trebuie sa mai slabesc putin? :-? Scuze de intrebare. A, da,...? (mai mult)
As dori sa stiu cat costa sa stai o saptamana la un hotel frumos la mare? In jur de cat? Ceva site cu hoteluri, cazarii.
A fost luna plina pe 20 martie 2000?
Cum imi pot convinge parintii sa imi ia un calculator nou? Ca da ca se strica...
Cum arata prietenul vostru ideal?
Cum devin vip pe Games-mania.ro dau funda
Buna TPU. care credeti ca este cel mai bun si dc. benq c1450 14 mpx samsung es28 12 mpx fujifilm av200 14mpx kodak c1530 14 mpx funda.rog seriozitate.mersi
Imi ziceti si mie ceva nume pentru imvu? Multumesc! Funda!
Buna TPU:) Stie cineva unde pot vedea seria vampire knight (daca se poate cu subtitrare in romana) :D
Care este culoarea voastra preferata? doar una...cine o are pe a mea
Dati-mi un site in care pot vorbi cu americani online! nu roboti! Funda! si voturi!
Va rog sa-mi spuneti unde oare sa ma duc in vacanta?
Când este următorul restock la lockerz?
Ma plictisesc. puteti sa ma ajutati?
Care este sucul favorit?
buna dati-mi si mieva rog instalu la noton nu vreau pagina de download Ms
Cine a fost la Sovata, stiti daca apa din lacurile acelea te tine la suprafata? chiar daca nu stiu sa innot? adica, am incercat si simteam cum ma scufund, si nu m`am desprins de colac pana acum.:))
Cum pot descarca imagini de pe un telefon LG-GW300
La intrebara trecuta cineva nu spun ca se supara portocala mi-a dat o manea altcineva o melodie care nu se potriveste Avril zic asa si asa dar nu din cate ma cunosc su cineva care cu melodia ma cam insulta...? (mai mult)
Cine stie nume de carti sau de filme in care apar omuleti fantastici ca si elfi? Dau fuditza!
De unde sa putea descarca un program pentru modificat poze. Vreau un program mai special nu ca celelalte care se gasesc online. Spre exemplu sa poti face o persoana mai slaba mai grasa sau ca poza urmatoare...? (mai mult)
Sheamus :) este scotian sau irlandez? unii zic ca e scotian alti irlandez :) funda :) :) :) :X
Cum sa iti creezi un accent?
Hei. voi ce scrieti in solnita de hartie?
Ce sa mai fac ma plictisesc enorm a poate ajuta cineva? dau fundita celui ce ma ajuta...
Cum pui pe facebook sa'i apara celui care vrea sa te adauge la prieteni sa zica daca te cunoaste sau nu?:D [scuzati exprimarea dar cred c; ati inteles:))]
Stiti niste povesti de groaza adevarate? Dau Funda la cea mai buna.
spuneti-mi va rog ce as putea face in timpul liber? mersi anticipat!
Ce imi puteti spune despre mere
De ce cand gusti mancarea de la un copil ea e mai rece, iar a ta e calda?
Parintii mei vor sa construiasca o mansarda. Stiti cumva e nevoie de autorizatii speciale? Casa o avem de multi ani construita. Multumesc.
Era mai demult un film pe Jetix cu 2 soti despartiti care aveau 2 copii. Ii duc pe acestia la o femeie batrana cu o nepoata blonda sa aiba grija de ei, iar femeia aceea cheama exterminatorii de gandaci....? (mai mult)
Vreau sa fac in vara asta bani.Sunt baiat si am 14 ani, deci numa apuc de lucru. Spuneti-mi niste variante...
Cine stie un joc gen NFS. dar cat mai realist si sa se poata vedea de la bord, ma refer nu din ala sa faci curse sau pe timp, cat mai realist apropiat cu un simulator! fundaaaaaaa, voturiiiiiiii...? (mai mult)
O sa plec cu parintii in vacanta dar suntem cam nehotarati unde sa mergem: la mare la sarata monteoru la munte voi unde ziceti ca e mai frumos? la sarata monteoru nu am fost niciodata dar am auzit...? (mai mult)
Cand se redifuzeaza Ingerasii pe acasa? funda pentru cine imi zice
Nu imi merge sonorul la calculator. Acolo pe desktop la sonor nu este pe mute si este la maxim. Nu am boxe dar inainte se auzea. De un an incoace m-am ferit sa il duc la IT pentru chestia cu sonorul si...? (mai mult)
Imi place de o fata cu 4 ani mai mare ca mine ce sa fac :(?
Cum pot sa imi schimb numele de pe facebook? funda!
Hello TPU-enii! Duminica esti ziua de nastere am mamei mele, si ea va sta la sevici pana la ora 19:00, si vreau sa'i pregatesc o surpriza, sau sa'i fac un cadou, dar nu stiu ce.Bijuteriile nu prea...? (mai mult)
Cum pot deveni membra club penguin? Va rog!
As dori sa fac o musculita artificiala pentru pescuit, dar nu stiu ce sa folosesc ca sa devina foarte atragatoare pentru pesti. As dori sa imi dati mai multe indici "" : Se foloseste : carlig,...? (mai mult)
Imi spune-i si mie va rog ce sa fac in acest anotimp "vara"? Ca pana ii da tatalui concediu eu putrezesc la televizor si la calculator. Teme mai putin si daca e greu e tot plictisitor.
Ce cuprinde fisa medicala de admitere la liceu? Seamana cu adeverinta medicala?
Peste 6 zile sau mai putin, plec la munte... Drumul dureaza minim 3 ore max 5... Ce pot face in orele alea?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Femeiastelară întreabă:
LisaJulie întreabă:
RobocopBuisness întreabă:
9PM întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nina Dobrev
Ai urmarit-o interpretand roluri precum Elena Gilbert sau Mia Jones? Dar cat de multe lucruri stii despre omul Nina Dobrev?