Hi! melodii noi ceva?(hause) funda+vot
Buna :-* Am instalat Photoshop dar nu stiu sa umblu pe el:| Care are experienta sa ma ajute si pe mine? :o3 Va roogg :(. FUNDA!
am nevoie de un sfat.Cred ca imi place de un baiat.Adica vara trecuta intr-o seara am stat 3 ore la el in brate si ma pupat pe obraz iar cand m-am intors sa il pup si eu el sa intors sa il pup pe? (mai mult)
:P Stiti cumva site-uri de... cum sa va zic site-uri online in care sa ma bag intr-o poza pe un cal sau eu cu miley cyrus... cam asa ceva?
Puteti sa-mi spuneti ce pot sa pun la link-uri?(mi-am facut o pagina pe facebook) Multumesc! Fundaa; x
La strandul Cara cate bazine sunt? FUNDA pentru cel mai detaliat raspuns!
Buna :-* Vreau sa imi fac un id nou :) dar nu am idee cum sa mi-l fac :( Ma puteti ajuta? :-s Pai as vrea ceva cu Brunette.girl, nebuna_ta ceva de genu :x nu stiu ...sa fie fain :x Va roog mult :o3. FUNDA!? (mai mult)
Unde gasesc stirile kanal d de astazi? de fapt de acum camd 20 minute? stirea de la mare, aia cu traficul.era o melodie si nu stiu cum se numeste. daca gasiti stirea va rog sa mi-o dati sau daca stiti...? (mai mult)
Cum ma pot inregistra pe trilulilu?
Vreau si eu un site ceva ca sa descarc supermarket management 2 da versiunea completa.adica tot jocu, nu doar o ora...sau online
Cum imi pot face un ceai rece pentru caldura asta? vreau repede dar sa fie si rapid de preparat! Va rog dau Fundita + vot!
Mi-am facut si eu un blog, si as vrea sa aflu mai multe pareri. Blogul e: http://gandurileuneivisatoare.blogspot.com/ Puteti lasa si comentarii. Astept parerile si sfaturile voastre. Dau funda+...? (mai mult)
Stie cineva cum se fac baloanele cu apa? FUNDA!
Care se joaca IMVU?
Cum pot sa ma pastrez flexibila? FUNDA!
Heey [: Am intrat acum pe Imved.com si zice ca ii inchis :I Pe la ce ora se deschide? Aaa si pentru cei care au reusit sa se faca VIP de pe imved cand si cati credits ati primit? Funda =D
Care stiti site-uri cu informatii despre ingeri? thank you
Cine imi poate spune si mie niste carti frumoase de dragoste?
Unde pot gasi clase 406 episodul 199? cel de ieri ca pe teava nu e. FUNDA
Voi cand va enervati ce faceti?
Salut.Am windows last xp si am camtasia studio 7 cand vreau sa fac un videoclip cu camtasia studio 7 imi merge greu cand dau recording.Am vrut sa mearga pe fullscreen si merge greu asa ca am dat sa nu mai...? (mai mult)
Salutare TPU! 1. scuze categoria; 2. am microsoft office 2003, iar la microsoft wrold, cum fac sa scriu cu diacritice? adica, sa nu mai trebuiasca sa iau de la insert-simbol...(e enervant? (mai mult)
am nev de un program...este unul in care pui multe poze de ale tale de cand erai mic pana esti mare si cand dai play esti mic si se vede cum cresti asa...se modifica fata.
Nu pot da Add pe mess.Care stii de ce are o --fundita--! Apare asa: http://img.prounionrp.ro/images/vcek53hys1oqicgetzfs.jpg
Ati vrea sa fiti vampiri? eu da
FUNDA MARE DE TOT...Am vazut pe HBO acum foarte mult timp o comedie in care 2 fete de liceu, care au ajuns sa fie foarte bune prietene, s-au inscris in redactia pentru ziarul scolii pentru a afla stiri? (mai mult)
Helau friends...ati vazut ca de multe xat-uri de la TPU se fac. e xat-ul lu` sarmaluta, yep, kristen, ... ultimu e cel a lu` Aniii : http://xat.com/TpuMagic?p=0& ss=2 Ce parere aveti.nu sunt? (mai mult)
Dau Fundita Celui Care Imi Da Un Serial Number Nu VideoClip De Pe TouTube Pentru Mount And Blade Whit Fire And Sword, am nevoie de el urgent!
Ma plictisesc de mor! Sunt singura acasa si nu stiu ce sa fac...la comp ma plictisesc.afara nu ies...cine imi da idei ce sa fac? Fundita:*
Stiti cumva magazine de tesaturi, o mercerie si un loc de unde pot lua rame ieftine pentru goblene in Pitesti?
Hello :) Voi ce faceti cand va plictisiti?:((
Dau funda celui care descriu cel mai creativ un sandwich :D [daca aveti de gand sa faceti misto, mai bine renuntati, e doar o chestie de creativitate, nu de stupizenie, ca voi :P]
am si eu problema am creat un videoclip sui l-am pus pe you tube dar problema este ca se vede cam naspa pentru ca ii la 240 p si as vrea sa stiu ca ce ar trebui sa fac in privinta asta ca videoclipul...? (mai mult)
Am o mica problema, la piscina la care am mai fost de 2 ori nu este o priza si deci nu imi pot usca parul, mai ales ca sunt fata si am parul mai lung. Nu stiu ce sa fac pentru ca mi-am facut...? (mai mult)
Cum se strege o intrebare de pe TPU?
Unde ma pot duce la mare in august. spuneti un camping ceva
As vrea statusuri gen:, , N`ar trebui sa uiti un lucru, o fi bine imbracata dar e goala pe dinauntru.Are inima de piatra, e fata desteapta. Tu esti prostu` care inca o asteapta". Dau fundita...? (mai mult)
Imi puteti da sait-uri unde se poate descarca jocul Strike Ball 3? Multumesc.
Stie cineva trucuri de magie cu carti si monede explicate? va rog sa ma ajutati...
Stiu ca e o prostie dar, ...care zodie e cea mai buna?
VA ROG imi spuneti cum sa rezolv asta : eu impart acelasi calculator cu o fata si la facebook daca da ea clik pe id meu ii apare direct parola meah si daca dau eu la ea pot sa intru la ea pe facebook.cum...? (mai mult)
Funda! Vreau sa imi iau un calculator fara sistem de operare si as vrea sa imi bag pe el Windows Xp dar intrebarea mea este: 'Cum instalez Windows Xp pe un calculator fara sistem de operare?' Va rog, ...? (mai mult)
=`Fac Reviste Pe SunPhoto Dar Nu Am multe PNG Decorative. Ar Vrea Cineva Sa Facem Schimb Pe Mess? Stie Cineva Mai multe Site-uri Cu PNG? Ms! Dau Foonda Si Vot!
Heyyyyy! Peste 2 saptamani plec in vacanta la Transfagarasan(Muntii fagarasi) Ce sa imi iau cu mine? Cea mai completa lista are fundytza
Cum o cheama pe fosta iubita a fotbalistului n'doye, mulatra aia, as dori numele complet, mersi!
Cum pot crea un site cu muzica!?
Hi, TPU! Am 2 ciinisori frumusei si micutzi. Ce nume sa le pun?:D Mentionez ca un catelus mascul si o femela:)
De ce nu mai merge sunphoto? Am intrat acum si nu merge pe orice pagina imi spune "Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server at 'reading initial communication packet',...? (mai mult)
Cine stie cand se deschide magazinul Lidl din Focsani?
Ce inseamna pentru voi ``Viata Perfecta ``!?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
emilianaliminita1234567 întreabă:
Bogd?nel119 întreabă:
stiflers41 întreabă:
DnIon întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!