^_^ Voi cum va printeti anul asta parul la mare, la strand? Am parul pana la umar. putin mai lung. :| aveti ceva ideei? ^^ Si ce mai folositi in afara de funde, gramuret... FunditsSa MARE? (mai mult)
Hey :). Stiti cumva niste jocuri gen Alice: Madness returns? De fapt, gen aventura, sau ceva de genu' :)). Inafara de CS, Assasin's Creed sau Prince of Persia :D
Funda si vot! Vreau sa-mi dati si mie activitati pentru. afara. Vreau sa zic ca acum sunt la tara. Cum mi-as putea petrece timpul afara pentru a nu mai sta pe calculator. Cea mai buna idee
Am un cont pe metin 2 ro de lv 70 + . Acest cont este pe un email mai vechi la care nu ii mai stiu parola... In caz ca uit de exemplu parola la depozit dau ca am uitat parola si imi trimite pe email. Dar? (mai mult)
Am o problema.Am vrut sa ii fac un cont prietenei mele are 12 ani si nu este eligibilalaughing pentru ai putea face cont si am uitat ca trebuie sa pun un an de nastere mai mic si acum de fiecare data...? (mai mult)
Salut tuturor! imi ziceti si mie un lucru? eu am un iphone... si nu stiu cum sa imi pun/sa sterg muzica pe el. dau vot si fundita daca imi ziceti cum pot sa pun muzica.
As vrea sa stiu niste statusuri frumoase pentru mess va rog!:)
Ce faceti in zilele caniculare in afara de a merge la strand sau la mare? :D. Fundaa.
Vreau sa ma ajutati cu ceva :). Imi place foarte mult sa desenez si cei din jurul meu cred ca sunt destul de talentata.Am un site care are multe lectii de desen si de acolo desenez si eu :D....? (mai mult)
Sall unde pot sa gasesc fluturii si veveritele de pe farmerama? funda :P multumesc :*
De ce oare o poveste frumoasa de iubire se termina atat de repede?:-
Hai sa facem un joc! Scrieti ceva ce va place care inepe cu "f", ceva ce nu va place tot cu "f", ceva ce iubiti si ceva ce urati. Cel mai amuzat primeste funda!
dau cont lady popular cu 178 diamante si 888 dolari vreau la schimb unul la level 10. Precizez ca fata are o garderoba bogata si are sanse mari la podium! TRIMITETI MESAJ PRIVAT
Buna TPU as avea nevoie de un tutorial unde imi arat cum se creaza hackuri dau funda + vot
Sall vreau si eu un anime romantic sau mai multe de obicei imi plac cele cu personaje ff dragute de ex cum sunt cei din vampire knight, farytale etc...(fundita )plz :x
Buna la ce imi recomoandati sa ma uit in seara asta hallowen(Antena1/23.45) sau la anatomia lui gray(TVR1/00.00)?
Stie cineva unde se pot incarca brichete in Oradea? scuze categoria.
Ce anume simbolizeaza: gandacul, albina, furnica si cainele?
Care sunt diferentele dintre vampirii din twilight si cei pe care ii stie toata lumea[adica cei mitici]? stiu ca e a doua oara cand pun intrebarea, dar vreau mai multe rasp, va rog :D app, in afara...? (mai mult)
Am o problema cu PC-ul:stiti bara de jos cu programele in care ati intrat? Acum bara aia la mine este in dreapta.Cum o pot pune la loc inapoi jos?
In ce episod Kabuto il reinvie pe Itachi? :o
TPU! Am si eu o problema:miercuri trebuie sa merg intr-o excursie si nu stiu daca ploua sau nu... Vreau sa raspundeti urgent daca e ceva:) Ms anticipat:*
Hi TPU xD. care stie un sv de mt2 cu otel la shop? 1. sa nu fie dinamik, 2.no hamachi, 3.no mc xD, 4. pvm, 5.24/24 dau funda!
Care este regulamentul la darts? funda!
mi-ati putea spune mai cu detalii cum se poate schimba parola de messenger? cel care este cel mai explicit ii dau funda si celorlalti vot.
:x as vrea sieu niste statusuri de oricare nu conteaza
Care este motto-ul tau?
Dati-mi un top 10 filme de groaza. Cel mai bun TOP primeste fundita + Vot.
Ce filme imi recomandati asa de dragoste comedie sau sf dar sa-mi spuneti daca sunt horror ca sa stiu la ce ora ma uit a da sa nu uit dau fundita+vot=cerere de prietenie
Plec pe 7 august (duminica noapte) spre constanta pentru a ajunge pe 8. Vreau doar sa va intreb de o pensiune sau nu stiu, o casa, mai ieftina. Vreau sa fie aproape de plaja (adica nu prea departe,...? (mai mult)
Cine ma poate ajuta si pe mine cu un vot :D Va rog frumos :) http://bloguri.okblog.ro/blog_Tehnologia-Lumii_1mlz8x.html
Cate zile puteti sta fara a intra pe calculator?!
Cum pot sa imi aflu parola? la id am uitatoo va roggggg ajutati-ma si aveam 700 si ceva de prieteni si nu le tin minte idiurile!
Imi puteti spune niste cluburi din Bucuresti unde umbla fetele pentru. sex?
Ce site-uri de descarcat jocurii stiti? funda cel mai bun restul vot :*
am o problema, adica nu stiu cum o luati voi dar pentru mine este una mare.Deci sa o luam cu inceputul... Eu cand ies afara sa stau cu prietenii stam in gasca, dar de curand ei mau anuntat ca? (mai mult)
Care stie daca merge sa bag liga japoneza in FIFA 07? Adica J-league? Si daca da dati-mi ceva sa bag si eu
Hi TPU! imi puteti spune si mie cum sa trec la alt nivel de pe clopotel in nafara sa joc jocul zilei/?
Vreau sa-mi fac multi prieteni lasativa id aici:*
Am doua conturi pe TPU, nu gasesc unde trebuie sa intru pe celelalt, dau funda. ma puteti ajuta?
Chrome vs Safari vs Firefox vs Opera vs Internet Explorer. Voi ce folositi si de ce?
Buna am si eu o intrebare. Stiti vreun program prin care poti sa pui pe un corp [ dintr-o fotografie] capul unei persoane [ din alta fotografie ]? mersi mult
Cine imi poate da si mie un cont de lady popular.nu conteaza nivelul dar daca se poate sa fie aproape de 100 de zile. cel mai bun primeste funda`:x?
Salutare tuturor...ma poate lamurii si pe mine cineva cu Midnight Sun? a terminat dna Meyer de scris cartea? eu am citit decat 12 capitole si am inteles ca au mai aparut. Daca are cineva restul capitolelor? (mai mult)
Am nevpoie de probleme pentru vacanta de clasa a2-a pentru sora mea. Cine imi da cel mai bun site cu probleme primeste funda!
Am vazut acum un film si sunt cam sentimentala :))) =))). Intrebare mea e fara nici un sens dar vreau sa stiu.Atunci cand vezi fata\baiatul care iti place chiar iti simti picioarele inmoiate si...? (mai mult)
Buna TPU... stiiti cum se numeste animalul acela de plus cu parul mare care il arata in reclama si poti sa ii faci parul cum vrei, nu stiuh exactc e ii... un animalut cu par mare si suvite colorate. plz? (mai mult)
Cum pot sa fac Gems pe OurWorld? Funda+Vot! :D
Cum imi pot face parul la o nunta avand in vedere ca este de marime medie, saten si este putin ondulat la varfuri? Voi purta o rochita roz pana la genunchi cu o fundita neagra in piept, niste margelute...? (mai mult)
Excursii-drumetii statiuni turistice/montane(weekend s+ d). transport asigurat din iasi. -azuga-c.7 scari-predeal-busteni-sinaia 130lei -g.humorului-c.l.moldovenesc-mestecanis-v.dornei-p.tihuta-zugreni-p.largului...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
emilianaliminita1234567 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Hachiko
Ai urmarit cu sufletul la gura intreaga poveste a celui mai celebru caine din lume, Hachiko? Testeaza-ti cunostiintele chiar acum!