Buna!:)Pe un site de jocuri cum creezun joc? (sau puteti sa-mi dati un site care il stiti ca sa pot creea adica nu care il stiti care se poate)Funda
Vaai dar ce m-am plictisit. :|. Chiar nu stiu ce as mai putea face :(
Imi puteti gasi si mie imagini cu tabla OUIJA confectionata? si inca ceva...Cat de pregatit trebuie sa fii ca sa folosesti o tabla OUIJA?
Imi puteti spune toate stilurile de dans? :D [dar nu de societate] Funda
Salut as dori si eu sa imi spuneti daca stiti, desigur! un site unde mi-au putea comanda tricoul dar inainte de asta sa mi-l pot personaliza cum vreau eu, adica sa ii pot pune un logo creat ps, ma rog...? (mai mult)
Cum sa ma las de cs definitiv? Nu imi spuneti ca fa-ti o prietena, mergi fa diferite activitati etc. pentru ca am am prietena, merg cu prietenii la suc ceva.mai merg la pescuit... dar cand vin in casa? (mai mult)
Vreau sa ma ajutati cu ceva:vreau felicitari care se pot scoate la imprimanta pentru ziua bunicii mele.
cum poti sa faci gologani tropicali mai repede?
Cine joaca need for speed world? lasati id voastre
Imi puteti trimite va rog niste site-uri cu suporturi pentru pictura(suportul ala de lemn cu care se picteaza) de vanzare si daca gasiti si chestii dinalea(panouri sau nu stiu cum se numesc)pe care se picteaza...? (mai mult)
Stie careva de unde pot face rost de acele artificii personalizate (care cand sunt lansate pe cer apare numele cuiva sau orice alt text sau imagine)?
Dc metin3 imi merge sacadat iar dimanik si ro imi merg bine?
Heii; ; )` Am tot vazut pe facebook imaginea cu "Iti mai amintesti cum ne-am cunoscut?" Unde as putea sa o gasesc:-?` Am mai vazut unele site`uri, dar erau doar cu tagg`uri. Deciii strict imaginea asta....? (mai mult)
E cineva aici inscris la comunitatea elena (dansuri grecesti)? [nu conteaza orasul]
De ce nu se mai vand pateuri cu pizza la FORNETTI?
Buna sunt din botosani. Sunt talentata la dans clasic[cha-cha, rumba etc.]si am si voce.As vrea sa`mi recomandati pe cineva din botosani la care ma pot duce sa vad ce spune adica cum cant sau dansez sau...? (mai mult)
Va rog sa imi spuneti si mie cum schimb adresa de conectare la modem. Adica in loc sa ma conectez la 192.168.1.1 sa ma conectez de exemplu la 192.168.1.2. Pentru ca as vrea sa mai bag un modem pe langa...? (mai mult)
Am nevoie de un copil, cu varsta intre 1 si 5 ani, pentru filmarea unui scurt-metraj non-profit, copilul trebuie sa apara intr-o singura secventa, circa 3 minute, cu o singura replica. Filmarile...? (mai mult)
Era odata o inregistrare pe care mi-a puneau colegii de clasa pe telefon.trebuia ascultata la casti si cu ochii inchisi. si parca simteai cum era cineva langa tine si iti vorbeste :)) era foarte tare! daca...? (mai mult)
Cum se numeste melodia asta:X http://www.youtube.com/watch?v=IgjJv3t1hsU :X? Funda+voot
Participati la concursurile organizate de diverse site-uri sau bloguri impreuna cu copiii vostri? Spre exemplu la acest concurs de desen si pictura: http://picturapentrucopii.blogspot.com/2011/06/picteaza-cu-mine-fluturasi.html?...? (mai mult)
vreau sa imi vopsesc bicicleta si cu ocazia asta doresc sa imi fac niste modele tot cu spray ca sa nu mai pun abtipilduri, insa am nevoie de niste modele de colaje. Unde pot gasi niste colaje cu...? (mai mult)
Daca ati putea da timpul inapoi ce ati face?/ce ati fi?/ce nume ati avea? :):):)
Bunaaa ( : Vreau si eu un traducator Roman-Englez. Bun, pentru. propozitii si fraze;;) Nu translator google ca nu merge bine [-x Vaa rog!
Hei. Îmi ziceți niște jocuri de descărcat pe PC (și unde pot să le descarc)? Mă plictisesc îngrozitor, nu mai am ce să joc pe PC, aveam Sims 3, dar acum nu mai am. P. S.: Nu vreau jocuri gen...? (mai mult)
Ce părere aveţi voi despre prietenie? Ce este prietenia, după voi? :) Dau fundiţă :*.
Buna TPU.Maine ma duc la bunici si as vrea sa stiu ce pot sa fac. As vrea sa stau cu o prietena, dar nu avem ce face.Anul trecut ne-am plictisit ingrozitor.Nu vreau sa stam la PC, sau sa ne plimbam prea...? (mai mult)
Cum sa-l fac pe tata sa-mi cumpere un animal de casa? Am mai avut unul dar era caine si ...nu eram chiar asa grijulie dar totusi. De data asta vreau un porcusor de guinea cum sa-l fac sa acepte? Eu am? (mai mult)
Ce credeti? Exista fantome sau spirite?
Vreau si eu programe unde pot edita poze. fundaaaaaaa
Maine, mai pe seara, plec cu corturile cu doua prietene de ale mele si familia uneia dintre ele si ne intoarcem duminica.Acestia au spus sa aducem de mancare doar ce mancam de dimineata si seara.Nu prea...? (mai mult)
Http://www.youtube.com/watch?v=q8QpWHLZD2A Merita jucat? Eu sincer as zice da. Voi ce zice-ti? FUNDA+VOT la care comenteaza de ce ar juca sau de ce nu ar juca...plzz repede raspunszuri.
Pe 1 August o sa plec in Italia cu masina... dar nu stiu ce sa fac cand calatoresc:-? sa citesc. chiar nu stiu ce sa fac sa nu ma plictisesc Imi ziceti voi:o3?
Cum se numeste melodia asta:X http://www.youtube.com/watch?v=IgjJv3t1hsU :X?
Sora mea si mama vor sa ma dea la cursuri de dans sau inot. Ele zic ca stau toata ziua in casa... Dar eu nu vreau sa merg. Nu stiu de ce. Prefer sa stau toata ziua in casa si sa ma plictisesc decat sa merg? (mai mult)
Salut, stau in casa si ma joc pe calculator si playstation... nu imi place, dar nu am ce altceva sa fac. dati-mi idei ce sa fac pe afara (nu idei gen: plimbate cu bicicleta, rolele, iesi cu prietenii...ca? (mai mult)
Cine stie un site de pe care pot lu-a programul acela prin care pot sa vad prin satelit oamenii in timp real(cum se misca)? Dau funda plz rasp rapid:D
Hei... As vrea sa imi fac un id nou. Dar vreau ceva mai amuzant. Eu am vrut ceva de genu' say.cheese, dar nu m'a lasat. Voi ce idei aveti? Dau funda! PS: Nu vreau id'uri cu fite si chesti de astea.? (mai mult)
imi puteti da niste site-uri cu teme pentru telefoane nokia care se schimba in functie de ora sau zi ori anotimp? daca mai conteaza, am un nokia 7610 supernova...multumesc anticipat!
Salut tpu.Eu am o gramada de amici si nu prea am iesit cu ei si is cam timid.Cum ii fac sa iasa cu mine(nici nu prea vorbesc cu ei)
Buna TPU. As vrea biographia lui Ian Somerhalder. Stiu ca a dost in cuplu cu Maggie Grace prin 2005 si acum e cu Nina Dobrev.
Nu stiti cumva ceva concursuri care se desfasoara acum? ofer funda :>
As vrea si eu sa stiu cat costa o cartela reincarcabila de 8E la Vodafone(+TVA). funda
Cum pot sa imi fac un site? Este gratis?
Cine stie unde pot citi cartea Mai Las-o moale cu fantomele? Am gasit primul capitol pe net imi place mult si as vrea sa stiu daca o pot gasi online. Multumesc mult!
De ce in Rep.Moldova nu este mare? Pentru cel mai original raspuns dau funda :X
Cum pot adormi mai repede seara? eu stau in pat in liniste dar adorm greu.nu stiti vreo metoda prin care sa adorm mai repede? multumesc anticipat!
Cine stie numele de la melodiile pe care le canta nini sa mi le zica! dau funda
Http://superbele.blogspot.com/ Cum vi se pare?;;)Vreau raspunsuri sincere.Scuzati greselile gramaticale.Eram foarte grabita si nu am avut timp sa verific.
Cum imi pot face propriul meu site?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DnIon întreabă:
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
LauriucStefanMihai întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Simpsons
Ai ras si tu la fazele super amuzante din cel mai lung serial de animatie american? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti!