Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
De la ce varsta e indicat sa te apuci de parckour?
Ce citate faine in engleza despre iubire stiti?:>FUNDITZZA!
Cine e bun la suflet si milos sa imi ofere contul sau? Sunt in pericol de spargere a contului LADY POPULAR.va rog, va implor am nevoie de un cont.cineva vrea sa-mi sparga contul. iar daca il raportez...? (mai mult)
Dau funda pe loc! Vreau pe Facebook sa adaug satul meu acolo la Oras unde trebuie sa ma bag ca sa pot Add Place,...
Am nevoie urgent de niste raspunsuri.Care se pricepe Cainii din poze is pitbulli pur sau ce rasa sunt ca parca nu-s pitbulii adevarati dupa cum e blana, , ... ajutati-ma pls http://imageshack.us/photo/my-images/820/p0207112034.jpg? (mai mult)
Vreau un program care sa modifice poza sa para ca a fost desenata in creion.Stie cineva un astfel de program?:D
Cand va aparea cartea a 7-a din jurnalele vampirilor? stiu doar ca se numeste miez de noapte in traducere:D
Omizile care le vad in dud sunt periculoase? Fac ceva? Cand ma urc in dud tot vad acele omizi si ma dau jos deaorece ma tem si sunt si scarboase. Funda, uit sa mentionez.
A venit si vara si eu una ma plictisesc CE sa fac? toate prietenele si prieteni mei sunt plecati mama are trebuie si nu poate sa ma scoata toata ziua in oras de calculator m-am plictisit de...? (mai mult)
Ce sa fac avand in vedere ca afara ploua in oras nu am nici un chef sa ma duc si pe mess nu mai am cu cine vb si daca am nu avem subiecate ce sa vb mi-ati putea da un sfat ce sa fac :D sau careva daca...? (mai mult)
Cum pot sa scot o poza la imprimanta? am lexmark z612.
Buna prieteni de pe TPU! Ce vreti sa faceti vacanta aceasta?
Care are yahoo mesenger 8, sa mi-l trm si mie, dau funda,
Cine ma invata sa joc barn blast pe facebook are funda.plsss
Hey... buna mea prietena vine la mine pentru cateva zile cateva idei pentru ce am putea face impreuna? ( sa ne distram la macsim :))) mentionez ca stau la oras;)) dau funda. ciao
Buna:). Va place numele Zenaida?
Ba. ia uite http://www.spectrulrealitatii.ro/detalii_povesti.php?src=crime%20adevarate&id=Tom,copilul%20criminal :))astept comentarii! si.care crede ca e adevarat?
Din ce poveste face parte urmatorul fragment?, , Si-o fi realizat bunul meu prieten, pe rand, toate proiectele? O, dar atuni trebuie gasit si aclamat, purtat pe umeri aruncat din slavi! Dar...? (mai mult)
cum pot sa iau sunete amuzante din-acelea cartoon, cum sunt in unele desene animate anime, in unele faze amuzante, cand apare picatura de apa, sau chestiile alea rosii cand se enerveaza, sau...? (mai mult)
Ce parere aveti de urmatoarea poezie? Spectru... Pastelul de culori ce se intinde pe o foaie alba, IMi aminteste de puritatea albului fara pata, Acum sunt doar mai multe noante fara culori vii,? (mai mult)
Heii;;). Îmi puteţi spune un site bun de prognoză meteo?! :x. Fundiţă celui mai bun site! :*
Ceva siteuri de modificat nume :o3 plzz B-) > fundita
Unde pot gasi rezultatele examenului bilingv eng pitesti zinca golescu? vrew un raspuns concret. funda
Salutari tuturor. Cum se numeste filmu cu B. U. G Mafia? FUNDA!
Aerobicul e bun pentru subtierea picioarelor?
Spuneti-mi cel mai bun server privat de metin pe care ati jucat! Cel cu ratele si shopurile cele mai bune ia funda! Sa imi spune detalii! De ex care sunt ratele si ce se gasaste in shopuri ( aproximativ)!...? (mai mult)
Hey` TPU! Care poate sa imi dea si mie niste status de dragoste... Dau fundita`! :x
Dacă downloadez "Idle fals" pentru Y! Messenger şi apoi il instalez are viruşi? -Funda+Vot pentru cel mai bun răspuns!
As dori sa ma ajutati si pe mine daca puteti... Am o cartela de cosmote de vreo 4 luni si nu inteleg de ce nu imi apar opriunile mai ieftine. Defiecare data cand incarc trebuie sa incarc cu 5 euro? (mai mult)
ce combinatii de culori va plac? sa fie cat mai multe! multumesc anticipat! :)
Sal ce id sa imi pun la yahoo. ma cheama Ruxandra
Mie imi plac pantofii cu toc cui si cu varful putin ascutit si am o vecina (in jur de 16 ani) care sta tot timpul cu gasca in fata blocului si cand trec isi bate joc de mine si comenteaza impreuna...? (mai mult)
Cum e water parca din otopeni?
Heii all. Am si eu o intrebare :-? Am Cheat Engine 6.1 si vreau sa il folosesc la Platform Racing 2 si la Metin2ro.Cand bag niste numere intr-o casuta si dau "Scan", nu imi apare nimic.De ce oare? Si de...? (mai mult)
Deeci am instalat messenger 11 cica versiunea finala :| si apoi l-am dezinstalat pentru ca imi arata nu stiu ce chestiuta :D cu script... apoi am cautat sa il dezinstalez si nu l-am gasit acolo in control? (mai mult)
Va rog, a nevoie de ajutor! Eu as vrea sa infiintez o trupa muzicala care sa aiba 3 fete: Oana, Adelina si Andreea(Oana sunt eu) Deci ce nume as putea sa-i dau trupei? Cum sa me facem...? (mai mult)
Imi puteti spune ce materii se predau la liceul pedagogic si cam cate ore pe saptamana? La ce se da teza si la ce se da bacul? Si e adevarat ca trebuie sa dai in clasa a 12 a atestat? Dau FUNDA...? (mai mult)
As vrea si eu niste tutoriale in romana pentru programul Adobe After Effects dau funda.
Salut si buna fetelor. cine vrea id meu de mess :criticallanonim@yahoo.com cateva detalii despre mine:17 ani din barlad si... va astept add me:X nu vrea sa vad comentarii gen "aici nu e la matrimoniale? (mai mult)
e o intrebare cam ridicola dar raspundeti.Cum se va termina serialul "Aurora" de pe acasa tv?
Voi cum va relaxati?
BUNA! Unde casesc si eu o coregrafie usoara? plzzzz dau funda.
De pe ce pot sa descark fake ilde? site-ul = fundita. da ala bun
am si eu o intrebare sunt pasionata sa fac felicitari cusute dar nu stiu un pot sa gasesc pe net un site un sa imi deie gaurile simple intelegeti? adica sa pot eu sa le cos plz
Sal, ce parere aveti despre produsele de la apple (Ipod, Iphone, Ipad, mac )etc >?
In lady popular poti sa transferi bani sau diamante de pe un cont pe altul?
stiti cum se numeste mel http://youtu.be/A6VFJVNtObo funndaaa!
Ola TPU! Ma puteti ajuta si pe mine cu ceva? As vrea sa stiu cum se face o pagina pe facebook, urmand mai multi pasi. Stiti, mi-am mai facut una numai ca nu stiu unde sa dau ca sa pot scrie link-uri...? (mai mult)
Cat timp faci pe drum, cu autocarul, de la Bucuresti la Budapesta?
am vazut odata o emisiune cu uni care faceau sange fals pentru filme si aratau mai mult chesti deaste adica efecte d groaza ma rog 8-) ma puteti ajuta spundu`mi cum se num unde o vad la ce ora si...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Mitologie greaca
Cunoasterea Mitologiei Greciei Antice este primul pas catre o cultura generala solida. Hai sa vedem cat de bine stai!