Cei mai activi useri din categoria Timp Liber / Going Out pe 16 Ianuarie 2026 sunt:
Buna all :) Imi puteti recomanda niste filme frumoase si interesante :d. Multumesc frumos :-*
Heya:) Vreau si eu jocuri cu cartile de joc...(P. S. numele si cum se joaca) Fundita:X:X:X
Am un caine si nu stiu ce rasa este, ma puteti ajuta daca va trimet o poza ID-ul meu este cristinel_niculescu@hotmail.com
Pls care stie niste private de mt dar fara king fara arme epice la magazin un privat pvm.(nu vreau hammer, mondialarena, supreme)
Vreau si eu statusuri amuzante de genul: "nu`ti folosi pantofii sa alergi dupa el, vei avea nevoie de ei sa-l iei la suturi." dau funditzz :X [nu`mi dati site`uri, ca n`am nevoie :) ]
am si eu cont pe deviantart si nu stiu cum se folosesc aplicatia deloc. Imi puteti spune si mie cum sa o folosesc, sau alte site-ui de desenat, in afara de desenatori.ro sau rmd.
Cine stie site-uri de haine gratis pe stardoll?
Http://artcompetiton.blogspot.com Acesta este blogul meu daca vreti sa va inscrieti la primul concurs lasativa numele un link al unei iamgini si un text artistic daca veti castiga adica veti aduna cele...? (mai mult)
Spuneti-mi de unde pot sa iau programe de facut si editat filmulete sau numele unor astfel de programe. Fundita si voturi :*:*:*:*
Ma plicitisesc... spuneti-mi si mie ceva sa nu ma mai plictisesc.
Cum imi sta mai bine parul? a) http://imageshack.us/photo/my-images/651/dscn1433ge.jpg/ sau b) http://imageshack.us/photo/my-images/820/dscn1437g.jpg/
Unei prietene nu imi merge netu' deloc.Prima oara ii mergea foarte greu, apoi ea l-a inchis de la unitate, a stat 2 min si cand l-a deschis nu'i mai mergea deloc net'u.Asta a fost pe la 13:30,...? (mai mult)
Funda Este cineva de aici la liceul Nicolae Teclu din Bucuresti as vrea cat mai multe informati despre acest liceu
Cine imi zice si mie niste jocuri de alea cu intrebari, dai raspunsul si apoi schimbi itrebarea, plec in tabara si vreau jocuri de genul asta ca sa le arat prietenelor :-d? dau funda
Stie cineva cum o chema pe fata aceea din animeul Clannad care statea in casa aceea parasita cu robotelul?
Funda Este cineva de aici la liceul Nicolae Teclu as vrea cat mai multe informati despre acest liceu
Cine imi gaseste un sinonim pentru puya, primeste funda!
Ce aş putea posta pe hi5 la "Despre mine"?
Ce carti imi recomandati care sa fie amuzante dar si cu putina aventura ca de ex cum sunt Nazdravanii din padure sau Ice Age. Funda cea mai buna carte!
Cunoasteti legenda cu BLOODY MARY? Daca da...ati incercat sa ii strigati numele in fata oglinzii? Eu nu m-am incumetat. Adica decat sa m-i se intample ceva mai bine o las balta.
La bac la bio, ce ati pus la aia cu 2 grupe de plante, si cat v-a dat la prima prb?
Am vazut acum ceva timp un film horror vechi si as vrea sa'l revad dar nu imi mai aduc aminte numele. subiectul era urmatoru: un barbat primeste rolul de supraveghetor a unei case/ vile nu mai tin minte...? (mai mult)
Ce sa fac in weekend? Nu prea am habar.:))
Konnichi wa! Stiu c-am mai zis de asta odata:Primeste FUNDOAIE cine e pe Deviant Art si-mi da WATCh, apoi se baga la raspunsuri. Ceilalti primesc vot.
Cum pot sa imi inderept parul (in afara de placa) dau funda
Cum imi fac cont pe youtube? Dau funda celui care imi explica pas cu pas cum mi-l fac.
Care este cel mai cool metin2 privat din lume?
Astia din ploiesti imi spune-ti si mie va rog cat costa un bilet la film 3D dau funda:*
As vrea sa fac un site sau un blog dati-mi o idee de tema si un nume cea mai buna idee si cel mai bun nume primeste resti iar resti vot folositor
Doamna profesoara de lb. rom. ne-a spus sa mai citim pe vacanta. Imi spuneti si mie ce povesti as putea citii? Eu trec in clasa a VI a si am 12 ani. Dau funda celui care imi da cele mai bune povesti....? (mai mult)
Http://www.facebook.com/ROCKSPACE/posts/10150683396690032 un like la comentariu Emma Shain. Va rog foarte frumooos:x
Spuneti-mi si mie niste filme faine pe care le-ati vazut. Multumesc! :D
Erau niste desene foarte vechi (cred ca erau marca romaneasca). Protagonistul era un baiat care mergea pe alte planete, si descoperea lumi diferite. Avea un fel de racheta cu care iesea noapte pe bloc,...? (mai mult)
Ce faceti in vacanta?(curioasa:*)funda
Cum pot sa mut poze dintr-un album in altul pe sunphoto, fara sa le mai descarc in calculator si sa isi pastreze si dimensiunea.
Ce zice-ti de blogu' meu? http://maryalicecreations.blogspot.com/ dau fundita+vot cui ma urmareste si-si scrie numele la raspunsuri primul. celalti doar vot.
Ce inseamna =) ? dau funda
Gasiti cat mai multe cat mai mai multe cuvinte care sa rimeze cu numeralele: patru, sase, opt si zece. (ex. doi: moi, foi, noi) Fundita cine gaseste cele mai multe!
Tu ce faci in vacanta?
Imi dati va rog un site de pe care invat sa impletesc bratari? Mentionez sa nu fie video-uri.
De ce cand vreau sa-mi bag hub-uri in stong dc nu mise conecteaza adresele alea (cu hubisttul ) =)) funda celui ce ma ajuta
Buna cum as putea sa numai imi rod unchile acum 1 an am incetat sa le rog si mi'au crescut foarte frumos cum as reusi din nou sa numai le rod
Am si eu nevoie de un inel. As vrea unul care sa semnifice armonia, uniunea dintre doua suflete diferite (nu e pentru cineva :)), e pentru o carte)si daca se poate sa fie si un trandafir rosu prin care...? (mai mult)
Vă place? http://anime-no-hanabi.forumgratuit.ro/. Fundița primului care poasteaza ceva.
Imi da`ti va rog niste ideei de tunsori?(sunt fata si am parul lung)
as vrea sa stiu cum functioneaza telefonul KP502? dau funda
Ce fel de persoana esti?
Dati-mi si mie siteuri cu jocurii de iq. dar sa nu fi din alea cu sms la sfarsit.plssssss
Cine mi trimite sa vad ben 10 ulimate alien episodul 17 in romana?
SmartCraft doreste sa fie un server ROmanesc de Minecraft... Dar pentru realizarea acestui lucru as dori sa stiu daca exista cineva care ar dori sa populeze serverul. ? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
LisaJulie întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Dorian Popa
L-ai admirat inca de cand a aparut prima data in Pariu cu viata? Hai sa vedem cat de multe stii despre Dorian Popa!