aveti statusuri de suparare...tristete cele mai mult funda
Ce pot face? Ma plictisesc ingrozitor!
Vreau sa-mi omor timpul:D Caut cursuri de volei in bucuresti.Preferabil sector 5 SAU 6.Mai ales 6. Nu e limita la Pret, vreau doar sa fie aproape si sa fie volei. plz FUNDA+VOT!:) :)
Imi puteti spune cand sunt la eliana brasov la cityplex filme horror 3D? Multumesc
Ce miscari de freestyle(hip-hop) stiti? Cele mai tari primesc funda
Ce tara are prefixul +4474... si e format din 12 cifre?
Cate kg ar trebui sa am la 10 ani?(inaltime 1, 42)
Sa spunem ca vine la tine o zana magica si iti spune ca iti indeplineste o dorinta.Care ar fi dorinta ta?
la ce sa dau filologie sau st sociale? Voi ce mi-ati recomanada, ce parere aveti? FUNDOI
Pentru cine merge la zilele radautiului, in ce zi va fi concertul? Prieteniii zic ca duminica dar anul trecut parca era si sambata. Funda
Buna seara TPU! maine fac o luna de can stau cu prietenul meu.si as vrea sa ii dau ceva. dar sa fie simbloci...are cineva vreo idee:d :)? dau fundita la cel mai bun rasp.;);;)
Va rog frumos spuneti-mi un site unde pot posta poezii.Eu, am facut o poezie si as vrea sa o postez.Va rog mult!
Culoarea preferata
As dori sa imi spuneti site-uri unde sa imi postez desenele mele (forum)
Ce sa Desenez? Cu creionul. Funda la cea mai faina idee,
Vreau sa stiu urgent o modalitate de a descarca poze de pe facebook! Am urgenta nevoie va rooog mult. Multumesc si dau funda!
Este un chanel pe youtube faimos care are un intr-o animat si are melodia asta http://www.youtube.com/watch?v=OYws8biwOYc dau funda
Imi spune-ti si mie ce inseamna in engleza What we came here for.
Cum se cheama clubul ala de tenis de langa parcul tineretului? e chiar langa o intrare/iesire secundara
Iesire oficaiala a userilor TPU (fiecare oras cu useri lor de pe TPU ) ce parere aveti? :)
Vreau poze cu bretonul in scari dar sa nu stea pe ochi va rog ajutati-ma vreau poze va rog repede funda pentru pozele cu breton in scari
Care sunt cele mai tari filme dupa parerea voastra?
Care imi recomanda si mie niste seriale bune?
Bună! Am o curiozitate. Aparatul foto te face să pari mai gras? Adică, unele persoane ies puţin mai grase în poze datorită aparatului? Ştiu că nu sunt cea mai fotogenică persoană, însă...? (mai mult)
Am o mare problema. Mi-am luat ieri POP sands of time, jocu care era pe 2 CDuri.ISO.L-am instalat si imi da eroare, zice please insert the correct CD-ROM select ok and restart aplication.Deci care e ala?...? (mai mult)
Cele mai multe videoclipuri cu faze tari primesc fundita.(*_*)
Funda si vot:din cauza lui sora mea nu mai merg in vacanta de vara la aquapolis pentru ca eu i-am scris ceva pe mess si ea ma zis la tata iar el a spus ca pentru ca ne-am certat nu mai mergem nici unde...? (mai mult)
Ce parere aveti despre cartea Ion de Liviu Rebreanu? Merita citita?
Dacă toate personajele Cartoon Network ar pleca în vacanţă, unde s-ar duce şi de ce? Astept cele mai bune idei, iar cele mai bune sunt premiate cu funda
În ce serial apare câinele Jake?: 1.Generator Rex 2.Angelo e cel mai tare 3.Sa-nceapa aventura ? Raspunsului gistigator, funda!
Cine vrea funda id-ul va rog! sa vorbim fetelor
Este adevarat ca poti face bani cu acest site :? >>> http://www.clixsense.com/? 3597982
Bunaaaa! Mi-am facut un caiet cu amintiri si nu prea am amintiri imi puteti scrie amintirii va rog! Ma car o amintire cite vreti voi!
Dau Funda pentru cine imi zice cum sa prepar o limonada buna si asa mai simplu nu prea complicat
Hey.am tot auzit cum unii oameni sunt nascuti de "ziua clatitelor: sau "ziua-imprumuta-bani-vecinilor" etc. Eu in ce zi cool m-am nascut? Apropo, m-am nascut pe 21 Iunie(de sf. iulian cred. ceea ce e...? (mai mult)
Vi se pare ciudat faptul ca eu am visat ca tatal meu imi omorase una dintre cele mai bune prietene? vorbesc serios:am visat ca ne pregateam de scoala, apoi eu nu am mai gasit-o pe ea, iar tatal meu intrase...? (mai mult)
Buna! Puteti sa imi faceti si mie un top 20 cu cele mai trai replici din robotzi? (ep 0-22) Cel mai frumos top primeste funda!
Hamsterii mananca si galbenusul de la ou? va rog urgent dau funda si vot va rog dar vreau raspunsul doar de la cei care au avut sau au
Ați vrea sa trăiți in Italia căt timp sunteți copil? Eu as vrea să vă spun de ce nu prea se face scoală si alocația este de 100e, ce să mai vorbim de Germania unde alocația este de 200e;)
Pe ce site`uri sunteti acum?
Fetelor, e bine sa te faci cu placa in fiecare saptamana?
sunt un dj cunoscut.Eu cu colegul meu dj gaby avem un radio foarte tare, avem site avem id de dedicatii si asteptam foarte multi ascultatori la id: radiodedicati2011 add, dati id-u la toti din...? (mai mult)
Sall cum pot si eu sa fac cum este aici http://gugle.illegal.ro/?
Am 15 ani...Si as vrea sa am ceva de facut vara asta...imi puteti spune cateva idei? Raman dator!
HELLO BABY TPU:)))) trecem la subiect Un coleg d-al meu are pe nokia 5230 un program marfa care te face batran tanar iti schimba ochii SAMD. SPUNETI-MI CUM SE NUMESTE REPEDE! FUNDAX!
De curiozitate.pentru cei carora le place vampire knight.cine va place mai mult zero sau kaname?:D
am si eu un xat: http://xat.com/DJradiodedicati vreau si eu sa stiu cum sa fac fereastra de dedicati care sa vina pe mess? si cum pot pune imagini din pc-u meu pe acel xat fara coduri? Dau funda...? (mai mult)
Vreau si eu niste site-uri cu poze tari. sa-mi fac si eu. multumesc. funda
Când va apărea postul de televiziune Digi Sport 3?
Buna 1. De la mare pan’ la munte Picura stele marunte. 2. Zece sarme ordonate Cu cate zece bile colorate. Fiecare copil stie Ca asta nu-i jucarie!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Măiastra întreabă:
MiraBurgertung întreabă:
TarbanNicolae întreabă:
Misteriosul333 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Vikings
Cat de atent ai urmarit aventurile lui Ragnar Lothbrok? Vom afla chiar dupa ce termini de completat acest quiz!