Saptamana asta am venit si eu de la Costinesti. Vreme de plaja este, caldura mare, muzica buna pe plaja si un dj de nota 100
. Apa are in jur de 24-25 grade C, deci e relativ buna.Doar ca plaja e full tot timpul.stau oameni unu langa altu, ca sarmalele in oala
Curat e cat de cat, nu are cum sa fie lux, deoarece traim in Romania, dar e ingrijita plaja. Cam atat in mare.Sunt sigura ca o sa te distrezi, e o statiune misto
Mie chiar mi-a placut si mam simtit minunat:X Have fun, si Take care:*
E super statiunea, si anul asta cred ca tot la Costinesti o sa ma duc.
Tudor, dar ia zi-mi tu mie cati ani are sora ta?
Hey, si eu merg tot acolo anul asta!
dar eu merg tocmai peste 2 saptamani... daca mai esti acolo pe 30 sa imi spui!
.ca sa ne intalnim!
Chiar mi'ar face placere sa cunosc si eu un user de pe TPU.
pacat ca stai doar o saptamana
Este foarte frumos acolo.Am fost si eu vara asta.Norocul meu a fost ca am o matusa acolo si m-am cazat la ea si binenteles ea are net si am putut ramane pe TPU cu toate ca am raspuns cam putin.![]()
Apa este calda si destul de curata.Numai ca la mal e plina de alge
Dar dupa ce treci de mal e ok
E plina plaja de oameni de prin toate localitatile.Acum sper sa fie si vremea buna![]()
Distractie placuta!
Tudor, scuze nu pot sa iti raspund la mesajul privat, deoarece nu merge, dar am sa iti scriu aici.Nu stiu cine ti-a spus asa o mare tampenie, dar tin sa te anunt ca nu este adevarat. Apa la mal e mica, daca mergi mai incolo putin e si mai mica, pana pe la brau si abia apoi se face din ce in ce mai mare.deci nu iti va griji, poti inota linistit:*
@ JustMeFlory Daca imi dai bani si mie sa mai merg odata, ne intalnim noi 2, mergem chiar si impreuna, daca vrei
And4rr întreabă: