Pai profa mea ne-a dat un sfat care vreau sa ti-l dau si tie. Inainte de a spune ceva numara pana la 10 in gand. Chiar daca arzi de nerabdare asteapta, 10 secunde nu iti vor face nimic. Asteapta 10 secunde, te vei calma sufleteste si vei gasi raspunsul la tine in suflet. Nu vei rani pe nimeni fiindca vorbele pe care le vei dori sa le spui vor fi cantarite. Deci 10 secunde, incearca
Deci pana sa raspunzi tipu' cu [,] care discuti te va plezni de vreo 4 ori fiindca nu ii raspunzi.
"-Ba Mihai?
- (1, 2,3, 4, ...10) Spune
- Ce ai de raspunzi asa greu?
- (1, 2,3, 4, ...10) Ti-as spune, dar e putin ciudat
- Pai de ce e ciudat?
- (1, 2,3, 4, ...10) Nu iti pot spune.
- Hai ma zi, ca doar is prietenul tau.
- (1, 2,3, 4, ...10) "
Hă? WTF
EA vorbea de momentele cand e greu sa se controleze si vorbeste inainte si nu ceea ce trebuie. Citeste mai atent. De momentele tensionate
De fapt am gasit o tehnica mai "buna": ma gandesc de acasa la fiecare persoana pe care s-ar putea sa o intalnesc, ma gandesc la care dintre acele persoane inseamna ceva mai mult decat celelalte si ma gandesc ce sa nu ii zic si apoi orice as zice cat timp e ceea ce nu trebuie sa zic e ok
Stiu despre ce vorbeste, eram doar ironic. In momentul in care intri in duscutie cu o persoana si nu vrei sa ii spui despre faptul ca ieri seara ai mancat gogosi cu gem fiindca nu ai avut gogosi cu finetti, ocolesti subiectul, si daca te intreaba dar nu vrei sa ii spui adevarul, il minti, e asa greu? Sau daca chiar este un caz de genul [adica neimportant] ii spui adevarul, mare branza. Si va mai mirati de ce a ajuns Romania asa, nimeni nu mai are incredere in nimeni, doar secrete si minciuni. De parca ii pasa cuiva ca tu porti aceiasi ciorapi ca si ieri, for god sake. Cand vrei sa ascunzi ceva de cineva, inseamna ca nu consideri acea persoana ca si prieten, atunci de ce mai vorbesti cu el? Gosh.
alexx102428 întreabă: