Depinde ca fel de fata este nu exista o solutie pentru toate insa incearca sa afli ce subiecte de discutie ii plac, oricum important este sa te simti increzator dar nu mandru si sa nu te inrosesti prea mult la fata si fi precum este ea daca ea este blanda fi bland daca este mai recalcitranta de asemenea insa daca nu este stilul tau inseamna ca nu merita sa te obosesti sa o cuceresti nu te lasa inselat de aparente oricum succes Astept sa-mi spui ce ai facut...
Incearca sa te imprietenesti cu ea. Cel mai bun prieten iti poate deveni foarte usor un iubit grijuliu. Eu sunt fata. Imi place cand un baiat nu vorbeste doar despre scoala si ca a mai facut el cu ''baieti''. Poti sa o conduci acasa si sa ii dai un pupic :* pe obraz, asa ca de inceput . In felul acesta va vedea ca esti interesat. Fi tu insuti. nu incerca sa o impresionezi. Daca cineva se leaga de ea si tu esti de fata, fii langa ea. Dar sa nu cumva sa exagerezi pentru ca ea va crede ca ai un plan putin deplasa ca sa zic asa. Mult succes
Cred ca ar trebui sa afli despre ce ii place sa vorbeasca, si sa pui in discutie un subiect comun, nu fi rusinos dar nici foarte indraznet, fii amuzant si spune diferite glume care sa o faca sa zambeasca, fii grijuliu sper sa iti fie de ajutor ce tiam sugerat, succes!