| andreigreen a întrebat:

imi puteti spune niste jocuri care sa le jucam in tabara orice jocuri! Funda mare cine imi spune mai multebig grin

Răspuns Câştigător
| YumiSukinanda a răspuns:

Pai afara: mima, adevar sau provocare(si in casa asta dar afara mai calumea) si la adevar sau provocare la adevar poti spune: daca ar fi sa saruti o fata de aici pe cine ai saruta sau chestii dintre astea, si la provocare saruti o persoana de acolo te arunci in lac sau ce-o fi acolo ii spui sa tipe in gura mare: sunt fraier si ma droghez! si multe alte chestii...in casa: pantomime monopoly, remi carti, poker...gasiti voi. sper ca v-am ajutat! o zi frumoasa in tabara! Funda?love struck

7 răspunsuri:
| dienuta1990 a răspuns:

In casa puteti juca: poker,monolopy,carti,remi,adevar sau provocare,tomanap,painile,biscuitele,avioanele.
Iar afara puteti juca:volei,fotbal,tenis,Tara, tara, vrem ostasi!, ratele si vanatorii, magarusul.

| Spitz10 a răspuns:

Pai stiu eu. Daca e noapte faceti un foc te tabara foarte mare, si spuneti povesti de groaza, si in caz ca imi dai funda pot sa iti dau o super poveste de groaza care si pe mine m-a bagat in sperieti.

| Andrei328 a răspuns (pentru Spitz10):

Mi-o zici mie?

| AndrrAndra a răspuns (pentru Spitz10):

Mi-o spui si mie te rogg! :&

| PattyC a răspuns:

Pai in aer liber sau in casa? pentru in casa:remi, carti, etc.pentru afara:voley, fotbal si multe alte lucruri

| xBelle a răspuns:

Remi,carti,voley,fotbal,ghiceste persoana(daca nu cunosti pe nimeni in tabara este un joc foarte bun ca sa va cunoasteti, doua persoane tin o patura la mijloc, iar ceilalti va impartiti in doua in grupe. cand patura este lasata in jos trebuie sa ghicesti numele persoanei din fata ta. cine raspunde primul castiga), de asemenea here we go with the pig fat ponny(http://www.youtube.com/watch?v=oheIBEre01s),eu una nu mai pot sa mi-l scot din cap dupa ce l-am jucat in tabara:)) alt joc I'm a big big snake,(faceti un cerc "sarpele" se plimba in cerc si intreaba pe cineva"vrei sa fi coada mea?:))" iar tu trebuie sa te treci pe sub picioarele lui si o luati de la inceput pana ce nu mai ramane nimeni in cerc). Alt joc e masina de spalat\palmier\james bond( tot in cerc cineva vine la mijloc si arata spre o persoana spunand de ex "James Bond" iar aceea persoane si ceilalti doi de langa ea trebuie sa il imite pe james bond toti trei de odata, daca nu vine in cerc) Par cam puerile dar sunt foarte amuzante, si eu le-am invatat in tabara;;). Sper ca te-am ajutat.