| beautifulkiss a întrebat:

Buna TPU pe 26 ianuarie este ziua mamei mele si vreau sa-i fac/iau ceva, dar nu stiu ce anume.Ma gandeam sa-i fac ceva handmade, dar mama nu prea le are cu lucrurile facute manual. Cerintele sunt cam mari, dar as dori sa fie ceva dragut, util si la un pret accesibilhappy
Face 43 de ani si eu am aproape 14 ani daca va ajuta cu cevahappy
Multumesc anticipatbig grin

4 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Ai putea sa-i faci un tort si sa-i cumperi un buchet de flori. Uite aici niste retete de prajituri usor de facut:
http://www.prajituri.net/

Crede-ma,este mai important ca (,) cadoul sa vina din inima, nu sa fie ceva extravagant.:)

| Deenissa a răspuns:

Pai eu de exemplu, atunci cand e ziua parintilor meu le iau ceva gen: Oriflame, Avon sau Lady's.nu vrei asa ii poti lua mamei tale un inel, lantisor ceva.Sau pur si simplu un buchet de flori(daca vrei), si o felicitare in care ii scrii cat o iubesti, cat inseamna pentru tine si cat de mult ii multumesti pentru ajutorul pe care ti'l da.Sau ii poti face un tort, sunt multe idei. Cert e ca, orice i'ai face o sa se bucure enorm si iti va fi foarte recunoscatoare.

| Andrei07565486 a răspuns:

Nu conteaza cei cumperi, conteaza gestul si ea va respecta mult lucrul asta, un buchet de flori, un bibelou, orice doar sa fie dat din inima.

| Natiiiiiii a răspuns:

Cumpara-i o carte, un roman sau un tablou cu o poza impreuna, o esarfa, un ceas de mana, o bijuterie, o floare la ghiveci etc.

Funda?