| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| TheBlueButterfly a răspuns:

Vara aceasta am fost in tabara la mare si impreuna cu niste colege am plecat la disco imbracate toate in fustite scurte si rochite, doar ca afara era vant, iar cand ne-am intors ne-a prins ploaia si ne-a facut leoarca. A fost cea mai tare noapte de vara rolling on the floor cat am mai putut rade atunci mai ales pe drum. Strigam ca nebunele "nu mai bate, vantuleee"

| teroalex008 a răspuns:

Cand am spart tabla cu capul

| Elenutza_8844 a răspuns:

Cea mai amuzanta faza a fost atunci cand eram la o nunta si mi sau rupt tocurile d la pantofi in timp ce dansam dansul pinguinului si am luat pantofii, i-am pus in masina si am dansat mai departe,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Cand ma jucam baschet, a fost odata in acelasi timp Out, Fault, si Picior.
2.In timpul orei de istorie, vorbeam despre democratia din Grecia Antica si atunci unul a tipat in clasa "A cazut motiunea de cenzura!".
3.Cand a cazut mobila peste mine(amintiri dureroase)...
4.Cand stateam pe un sezlong si apoi sezlongul ala s-a strans si aratam ca un sandvis.
5.Momentul cand am citit momentele caraghioase de aici.
Si pot continua asa toata ziua.

| мяaρѕмσкє a răspuns:

Odata, vara, mie si unor prieteni ne-a venit pofta de gutui. Avea un vecin un pom plin cu gutui.Am vazut gutuile si vroiam sa sarim gardul. Unul, care se crede smecher, vroia sa sara primul.Se urca pe gard dar apoi coboara jos si spune ca se murdareste. Unul, mai micut si mai gras, i-a spus ca sare el. S-a urcat pe gard, si s-a auzit cineva ca si-a luat papucii in picioare si a strigat:Ce faci ma? Si a cazut de pe gard si a facut si pipi pe ellaughing(serios)!laughing

| USERname_1596 a răspuns:

Pai, una tare ar fi anul asta la scoala, eram toti in laboratoru` de informatica...vine diriga nervoasa, tipa ca nebuna la noi si cand sa plece, nervoasa cu era s`a impiedicat de tocu` usii si si-a rupt gatu!laughing

Sau m`am dus intr-o excursie si eram cu prietenul meu, la un moment dat m`am oprit sa vb cu cineva si cand m`am intors m`am dus si am luat de mana si am pupat pe buze un baiat, crezand de la spate ca e pretenul meu!laughing

Eram cu niste prieteni pe camp si unul din ei mergea in maini si ineva il tinea de picioare, siatunci cand s`a uitat in spate, a pus mana in ceva...laughingcateva excremente de vaca...laughinga fost graznic pe moment pentru el, dar noi am lesinat cu totii de ras!laughing

| hayley a răspuns:

Cand am cazut pe jos de pe un scaun de la scoala care era rupt. Toti stiau ca scaunu e rupt mai putin eu laughing

| Mirabela_6911 a răspuns:

Mergeam cu colegii la banchet, eram toti aranjati, cu pantof cu toc, alea alea. Si cand am ajuns in fata restaurantului am observat ca erau destul de multe ridicaturi de noroi si stalpi. Si imi ziceam in sinea mea, cum ar fi sa intrii intr-un stalp din ala cu capu sau sa te impiedici de pietrele alea. Si exact in momentu ala, cea mai buna prietena a mea, a intrat in stalp laughing)) A durut`o capu toata saptamana, si a avut un cucui de toata frumusetea.
Sau eram la scoala, si colega mea isi vede guma mazgalita, se uita la mine si ma intreaba: tuuu`? Si fac eu`: nu am prostu obicei de a mazgali gumele`laughing Si in momentu ala zice: Idiotuu de mihaii! Si exact in momntu ala m`am uitat la Mihai sa vad daca a auit, si a intrat cu capu in geamm`rolling on the floor Am innceput cu totii sa radem.¬! Mai ales eu si colega mea, pentru ca noi stiam ca ilinjurasem`laughing

| Fifylici a răspuns:

Sa vedem.
Am fost in vizita cu profu de istorie sa vizitam cetatea Histria[jud Constanta] eu pe vremea aia fiind a7-a[acum sunt a8-a] mai erau cativa colegi de la mine din clasa si cativa din clasa a8-a.Si in timp ce mergeam noi printre ruine profuu se gandeste sa adreseze o intrebare celor de-a 8-a:"Copii ce rege a cucerit Histria?". Stau eu ce stau si zic:"Carol I domn profesor" bineinteles ca o spusem in gluma ca sa mai destind putin atmosfera si i-am facut pe toti sa rada pana nu au mai putut. Dar el de colo pe un ton enervat:"Cristiana daca nu erai a7-a pe cuvantul meu ca iti puneam 3" Eu:"Ooo mai aveti destul timp".
Si tot cu el in acceiasi zi am mers la muzeul de marina si acum ne Trebuia 4 insotitori [profesori] ca profu de istorie si cea de franceza sa nu plateasca si cum sa faca.Eu fiind mai dezvolata m-au pus sa zic ca sunt profesoara de romana si soferu de sport eu si soferu nu aveam legitimatie si cum sa o scoatem alba dupa multe incercari am reusit sa o conving pe aia ca sunt profesoara dar cred ca am ras de ce moaca avea ca nu era conviinsa o saptamana.
Am fost in vizita la fratimiu si la un momendat ma luase somnu si nepoatamea era la ora de masa cum vazuse ea ca nu dau niciun semn ce se gandise:"Lui tusi i va prinde bine o baita acum" si pleosc ma trezesc cu castronu plin de mancare in cap si mai ales aveam niste nervi ca soramea era cu ea dar nu a facut nimic sa o impiedice si pe deasupra a mai facut poze acum rad atunci plangeam de nervi imi venea sa le bat pe amandoua.
Acum cateva saptamani nu stiu ce-i venise colegei mele de banca s-a o faca pe femeia de servici ia ea matura in mana si in acelasi timp se certa cu unu apuca ea sa dea vreo 2 maturi si se enervase rau incat i-a pleostit aluia cu care se certa vreo 2 maturi peste ochi de s-a plans o ora de durere si incepuse sa dea cu matura in stanga si in dreapta ba la fund peste maini sau peste picioare ea era nervoasa si eu ma tineam cu mana de burta de atata ras.
Sau mai eram intr-o farmacie cu soramea una dintre farmaciste era colega soramii si mai era o farmacista mai in varsta le cunosteam pe amndoua din vedere si in timp ce vb soramea cu colega ei eu ma holbam la niste produse durex la care farmacista mai in varsta intreaba:"Domnisoara doriti sa cumparati?". Eu de colo nu doamna ca nu am ce imi trebuielaughing facuse aia o fata se uita la mine ca la fantome, am ras de chestia asta o saptamana intreaga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Momentele cand am consumat un tun de luciu pe toata fata, vara in mod clar, nazbatiile pe care le-am facut

| Alexys_3669 a răspuns:

Au fost multe:XSperam ca si anul 2011 sa fie la felhappy

| FitsuicaDeHartieSustineCampaniaTPUrevive a răspuns:

Mergeam cu prietena mea cu autobuzul, cu noaptea-n cap, ca aveam concurs.Si am adormit amandoua laughing. Pana la urma am coborat i am fugit pe jos sa nu ratam concursul laughing

| anonimdsfdg45656 a răspuns:

Pai. eram in parc cu prietenii, era seara, noi ne jucam adevar sau provocare pe echipe, si eu cu un baiat am primit provocarea de a ne duce la o batrana sa o intrebare cat este ceasul. Acel baiat a luat-o inaintea mea si s-a dus in spatele batranei i-a pus mana pe umar apoi i-a zis" -Scuzati-ma imi..." dar nu a terminat de spus ca baba a inceput sa ii dea cu un toiag in cap si sa il injure. Eu vazand acestea am fugit inapoi la gasca mea razand in hohote.

| Kidutsa a răspuns:

Anul 2010 pentru mine a fost cel mai frumos an din viata mea[de pana acum]. dar nu o sa-l uit niciodata deoarece:

Anul acesta am fost la mare in gasca, fiind 8 familii.Eram foarte multi copiii[si peste 18 ani]dar eu eram cea mai mica din gasca.
In fine, noi aveam 2 camere in care dormeam amestecati, adica azi eram intr`una maine in alta, noaptea prieteni de`ai nostri veneau si ne izitau, uneori plecam in satul de vacanta, sau mergeam toata statiunea Mamaia pe jos.
Intr`o seara am stat la hotel, am avut un pachet de carti si am stat langa lift si am jucat carti.
Jocul era pe porunci si eu am pierdut. M-au pus sa stau in cap langa perete. Dar n`am putut asa ca mi-au luat papucul si l`au pus in lift.Si au dat drumul la lift la parter.Eu cu celalalt lift am mers jos, dar nu era acolo, el fiind la etaj, am urcat la loc si am mai coborat de 3-4 ori. Dupa aceea a venit doamna care statea de paza ca, cheama politia ca deranjam persoanele care dorm in camera.Noi nu am ascultat-o si am facut galagie iarasi, cand deodata am auzit o ambulanta si toti ne-am ascuns in camere unul peste altul si cand ne uitam pe geam era o ambulanta[noi credeam ca e politia]
Daca n`am ras de ne-am prapadit.

A doua zi am mers pe plaja si am sapat o gropa si am facut un castel din namol de 1. 80
Toata lumea se mira si venea sa faca pozele cu el.Am vrut sa luam bani pe poze cate 1leu poza si am strans 50 de lei toata ziualaughing

O alta poveste si cea mai comica a fost la scoala prin luna noiembrie.
Un prieten m`a ajutat sa urc etajul pentru ca ma durea piciorul. M`a luat in brate iar in clasa cand sa ma puna pe scaun [el aveam trening pe el ] colegii iau dat pantalonii jos si el mi-a dat drumul tare amuzant si si-a ridicat pantalonii.Toti au ras la cum am cazut.Am fost cea mai tare faza a lunii noiembrie. N`am s`o uit niciodata.love struck

| ionutVUVUZELA a răspuns:

Era vara cand ne pregateam sa plecam la mare cand deodata ma ia febra chiar cand trebuia sa ma distrez

| EmoPrincess a răspuns:

Sincer am avut multe intamplari haioasa. Dar cele mai haioasa a fost cand ma distram cu prienele mele.La ziua unei prietene cand am stins lumina si am inceput sa ne batem intre noi.Sau cand mergeam la circ. Dar cel mai haioas era in excursi.Mam distrat tot anul si sper sa fac la fel si in 2011.big grinbig grinbig grin

| Helăăău a răspuns:

Astavara m-am dus la strand, si cand sa plecam mi a spus vara`mea, nu te tine sa te bagi imbracata in apa si sa pleci uda... si cum m-a provocat am facut-o si dup`aia am impins`o si pe ea in apa big grin... asta e prima care mi-a venit in minte happy

| mfbluu a răspuns:

Pai sà intamplat sa fiu in magasin si eram foasrte obosita, strangeam in brate cumparaturile mele sa le duc la carut si nu am realizat si le-am pus in alt carucior si am plecat cu el...rolling on the floor foarte jenant dar si amuzant smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O colega care si-a luat permisul de conducere m-an claxonat pe strada, eu am intors capul sa ma uit cine era si am intrat intr-un stalp, si mai erau si doi copii mai mici care m-au aratat cu degetul sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ssss

| Lora a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o pe TPU in ultimul an? Hmmm eu abia anul acesta m-am inscris pe site si nu e neaparat o intamplare amuzanta ci mai degraba entuziasmanta.Am primit zilele trecute un mesaj privat in care imi scria ca este mirat de faptul ca in 3 luni am reusit sa strang atat de multe fundite si ca ma felicita, ceea ce m-a facut sa continui sa-i ajut pe cei de aici si mai mult.

| crouch a răspuns:

Snacks

| Ana_6509 a răspuns:

După ce am citit atâtea intamplari comice ţin sa scriu şi eu o întâmplare din viaţa mea, poate nu la fel de amuzantă dar care mi-a rămas în minte. Într-o zi mă îndreptam cu o amică spre casa şi, copile cum eram, am început să ne împingem una în alta, acest lucru părându-ni-se amuzant.La un moment-dat cand se parea ca ne-am calmat mă imping cu putere in ea, se dezechilibrează si pică intr-un şanţ. Doamne cum se mai rostogolea şi cum mai săreau piesele de remmy (avea in mană o plasă în care era un remmy). Îmi era foarte greu să mă abţin să nu râd dar în acelaşi timp mă temeam să nu mă batălaughing. Spre norocul meu nu era prea multă lume prin jur că de era mi-o luam eu pe cocoaşătongue
Şi încă un moment care mai degrabă a fost penibil pentru mine a fost acela cand, împreună cu prietenele mele, am mers la o cofetărie.Comandăm prăjituri, ne aşezăm la masă şi începem să discutăm. Una dintre prietene spune :
-Ce-mi plac amandinele.(cam aşa ceva)
La care eu :
-Alea-s ceva mai mari ca mandarinele dar mai mici decât portocalele, nu?laughing

| Allé_3818 a răspuns:

Sunt foarte multe dar eu o sa va zic doar 2.

Eu si prietena mea Cristina ne plimbam pe langa rau si ne-am hotarat sa mergem acolo sa stam pe niste stanci.Mno ne-am dus si aveam un caiet cu cantece la noi.laughingDupa ce ne-am asezat am inceput sa cantamlaughing. Cantam tare!laughing Nebunele de nooi.Si noi cantam si cantam am uitat ca mai trec si oameni pe langa noilaughing. Vizavi de noi era un pod. Deodata numa intorc eu`capu si vad o doamna acolo laughing rolling on the floorstatea pe pod si se uita la noirolling on the floor. Apoi am plecat si pe strada treceam tot pe langa rau erau niste rromi laughingmici care erau complet dezbracati laughing Cristina sa mearga sa se uite la ei.laughing Nebunaa s-a dus si astia or vazut-o dupa aia sor luat dupa noi laughing ne tot alergau pana la urma am scapat rolling on the floor.

A 2`a este cu alta prietena.happy
Am iesit de la dansuri si m`a condus pana la un pod.laughingIn drum spre pod am vazut un prieten de-al meu cu care cand eram mica ma jucam cu ellaughingii dadeam sa se dea cu bicicleta mearolling on the floor... In fine.
Maria numa ma intreaba oare il vedem azi pe vlad? Asa`l cheamalaughing...Si am zis nu stiu. Iar dupa colt el cu o fata se sarutau de mama focului. Dupa ce am trecut de ei am inceput a radem foarte tare si ziceam waai de minee ce se lingeau ce o mai sarutaa si din astealaughing. Apoi ma intorc sa vad cine`i in spate si ghici cine erastraight face. Era Vladlaughing.straight face
Neam salutat si el a plecatlaughingrolling on the floorApoi ne-am ras si m`ai tarerolling on the floor.

Sper ca ti-au `placutlaughing. Poate ti-a` adus zambetul pe buzelaughing

| Zac a răspuns:

In vacanta prietenii mia-u pregatit o petrecere surpriza pentru ca am luat locul intai la inot.In acea zi a fost foarte amuzant pentru ca m-au bagat cu capul in tort.

| cornelia_9446 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o in ultimul an este:
Era vara, (ps:sunt de la tara) m-a chemat prietena mea la ea sa mancam visini.eu fiind cataratoare in copaci.ma dadeam mare ca nimeni nu-i ca mine... s-a rupt creanga si am cazut pe capsunile eirolling on the floor(eram toata lipicioasa).
Si mai am una: Asta s-a intamplat saptamana trecuta la cofetarielaughing
eu aveam tocuri mergeam inauntru si se uita niste baieti la mine, eu entuziasmata le zambeam.si deodata am alunecat si am cazut pe masalaughing

Mai am o multime sa zic dar intrebarea cred ca se refera doar la o singura intamplareblushingblushing

| chakas a răspuns:

E greu de spus nu as mai termina

| Xab a răspuns:

Am fost la Manastirea Putna, unde se afla o icoana facatoare de minuni. M`am rugat si cand sa pup icoana am dat cu nasul de vitrina acesteia(era pusa intr-un fel de vitrina de sticla), cateva clipe ramanand confuza.Acelasi lucru i s-a intamplat si altei colege. Am ras toata tabara de aceasta faza, impreuna cu ceilalti prieteni si colegi.

| NileyFan a răspuns:

Ma jucam de-a Harry Potter toti copii de la bloc si ne urcam pe maturi si mie mi s-a agatat de pantaloni si de chiloti si s-au rupt si am ramas fara nimic pe mine acolo jos. rolling on the floor)

| miauu a răspuns:

pai eram cu prietenele mele si ne uitam la clipuri amuzante pe net si una dintre ele trebuia sa se intalneasca cu un tip pe care l-a cunoscut pe net si am mers toate 3 si in timp ce-l asteptam, ne aduceam aminte de acele faze si cand o venit tipu ala noi radeam de zici ca eram sparte si s-a speriat si baiatu de noilaughing
sau

am fost cu o prietena la vara mea la tara si avea 2 paturi intr-o camera si noi eram 3 si pr mea s-a culcat pe un pat iar eu cu evrisoara mea pe unu si al un moment dat am inceput cu verisoara mea sa vb de soareci sobolani.cand sa stingem lumina prietena mea :
-fetelor voi ati putea dormi in apturi separate? eu nulaughing deci dorm cu voi.sa rugat mult de noi si apoi am pus-o in mijloc si dupa 30 mins e auzeau pisicile prin podu caseilaughing si ea o inceput :
-Gabi dormi? tu dormi? etc
apoi
-Mada dormi?
-Da dorm.noapte buna
-tu ma tem
-vorbim maine
-tu te rog frumos trezeste-te te implor.
-hai tu da trezeste-te
mada dormi? hai tu trezeste-telaughing
si asa m-a tinut jumatate de ora o fost ff amuzant s-a inspirat un pic din faza cu noaptea la veveritelaughing)

Întrebări similare