| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
| Lorє๔คnค a răspuns:

Pai, asta a fost cea mai amuzanta intamplare:Intr-o dimineata de 15 iulie, varul meu m-a sunat si m-a rugat sa-l scol pe tata ca sa ne intalnim la curte.Eu la inceput nu am stiut de ce, m-am dus in camera tatei si l-am trezit.Am mers la curte.La un moment dat, am inceput sa vorbesc cu tata despre parola de la calculator(de deschidere)parola era matusa mea, adica sora lui+ziua in care s-a nascut.
Atunci unchiul meu, l-a rugat sa puna parola Costel15.
Atunci eu am intrebat:
-E ziua ta?
Si el:
-Da.
-Aah...la multi ani!
A fost amuzant, toti au ras inclusiv eu!

| Merilynne a răspuns:

Cee a mai haslie intamplare a fost cand eram la tara in vacanta de vara si au venit la mine verisorii mei si vara'mea si am inceput sa ne jucam pitita si a cazut verisoril meu mai mic cu picioarele in balegar...si partea amuzanta era ca nu is mai gasea papucii si cand a vazut bunica mea ce s-a intamplat saracu var isi dorea sa moara rolling on the floor.

| TI a răspuns:

Ooofday dreaming. Daca as sta sa ma gandesc la toate lucrurile amuzante pe care le-am petrecut in varalove struck.Nu as mai termina...
Sincer, unul care mi s-a parut foarte amuzant a fost ceva de genul:
Eu si doi baieti din gasca noastra [suntem o gasca de 20-30 persoanelaughing] stam in acelasi bloc.Si am invitat noi toaaata gasca acolo, in fata blocului [e o gradina frumoasa, sunt flori etc.]. Si ne-am strans, am ras, am vorbit, dupa care baietii s`au dus la unul din cei care statea acolo. Noi fetele nu stiam ce sa mai facem [unul din baietii statea la parter]. ne-am hotarat sa intram toate pe geamlaughing))). Am intrat. ne-au prinslaughing. Dupa, am intrat doar eu si CMBP a mea pe balconlaughing. ne-au inchis fetele geamul, si baietii usalaughing. Ramasesem blocate acololaughing. Am trecut peste toate astea, dupa care ne-am strans toti intr-un loc la umbra. Eu m`am asezat in fata, pe o piatra, iar unul din baieti in spatele meu. Si a inceput sa se joace in parul meu. Dupa care s`au strans toti sa imi faca parul [codite impletitelaughing]. Eu l`am auzit pe baiatul din spatele meu ca vroia sa ma ciufuleasca. Atunci, cand sa ma dau laoparte m`a ciufulit de a trebuit sa ma duc sa ma spallaughing)).
Dupa am plecat in parcul mare si acolo s`au petrecut mai multe chestii mult mai haioaserolling on the floorrolling on the floor.

Asta a fost ceva, nu stiu - ceva normal, pentru cate s`au petrecut in vara anului 2010 day dreaminglove struckday dreaminglove struck

Offflove struck.Varaaaalaughing

| LarisaAndreea a răspuns:

Eram la tara, la bunici. Bunica mea trebuia sa vina cu autobuzul (ca plecase la analize, in Constanta). Eu si verisoara mea, ne-am luat gegile (desi era cald, dar ploua) in satul acela sunt 2 statii, si noi am inteles ca trebuie sa o asteptam in statia de jos (nu in cea de sus) am alergat noi pana acolo si...NIMIC...bunica deja ajunse acasa, iar noi am mers si in statia de sus, dar nu am gasit-o laughing. Apoi ne-a supus o vecina ca bunica nostra deja ajunsese acasa. Am inceput sa radem amandoua [laughing], si cum oricum eram ude fleasca am inceput sa alergam prin ploaia laughing pana ne-am udat de tot. Si ne-am dus acasa sa ne schimbam si i-am povestiti si buniciilaughing

| DidudicaDi a răspuns:

In 2009-2010 a fost cand o fata mi-a pus piedica la scoala si era sa acad si cand am cazut ma pris un baiat de chiloti si mi-a scos mama ce tare e fost laughing

| daniela_9291 a răspuns:

Am fost intr-o excursie, eu si o colega aruncam cu hartii in ceilalti, le faceam poze cu tigari in guralaughingatunci cand dormeau... iar altadata m-am batut cu fratele meu cu papucii la 3 noaptealaughing

| cryssbby a răspuns:

Pai anul 2010 a fost cel mai amuzant...AM sa va zic doar trei intamplari foarte amuzante.
1. Am fost la munte cu mama si tata. Intr-o zi am urcat cu mama pe munte si am gasit barlogul ursului, mama se speriase, dar eu vroiam sa vad daca ursul este acasa, fara sa vreau am calcat pe o creanga uscata si dintr-o data a aparut ursul...Ploase si era namol pe jos, eu m-am dat introparte cu mama cand am vazut ca ursul vroia sa se arunce pe noi... iar ursul s-a dat dea dura pana jos si noi am scapat (faza tare: ursul sa namolit pana jos).
2. Am fost la mare cu prietenul meu si eram amandoi in apa, UNUL m-a vazut atragatoare si m-a tras de slip in apa
(tipul se scufundase fara sa il vad) si am ramas in fundul gol, iubitul meu l-a luat la bataie in apa, iar eu m-am dus mai departe ca sa imi pun slipul. (faza tare: Iubitul meu l-a batut pe ala, iar eu eram in fundul gol).
3. Acum o saptamana am fost cu familia la munte si era fff multa zapada si a inceput bataia cu bulgari eu eram victima care se scufunda in zapada.(faza tare: eram omul de zapada inghetat).

| тøхх a răspuns:

Pai intr-o zi de vara a venitun baiat pe care il chema Andrei si noi ii ziceam Messy si ne jucam a/p si o fata mi-a pus provocarea sa il sarut pe obraz si eu cand era sa il sarut pe obraz el a intors capu' si ne-am pupat pe buze rolling on the floor)laughing)Pe urma l-am luat la suturi si la palme si i-am promis ca atunci cand va mai venit in vacanta pe aici o sa fie vaide mama lui si a venit odata si eram cu o prietena si i-am povestit ce s-a intamplat si atunci i-a dat vreo 9 palme de l-a scuturat si de atunci n-a mai venit pe aici. laughinglaughinglaughinglaughinglaughing

| тøхх a răspuns:

Sau : Odata la scoala eu alergam un baiat si el a alunecat si eu atunci eu am cazut peste el si atunci toti au ras si mie mi-a venit sa rad. laughing

| Biencush a răspuns:

Cele mai amuzante intamplari le traiesc zi de zi alaturi de baietelul meu, care e cel mai poznas copil din lume...desi cand se intampla, ma apuca toti nervii, dupa ce trec rad cu pofta si imi amintesc cu drag de ele.Ieri de exemplu, m-am chinuit impreuna cu sotul meu timp de 3 ore sa-l adormim, timp in care a facut caca de 2 ori, a baut 2 sticle de lapte(cand termina o sticla trebuie carat in brate in bucatarie si astepta cuminte pe masa pana i se incalzeste urmatoarea), a sunat de 5 ori telefonul de-mi venea sa-l sparg, am incercat sa fac baie si a trebuit sa ies dupa 30 de minute ca-mi plangea langa usa...mai e nevoie de completari? Dramatic pentru mine, amuzant pentru cei din jur.

| SweetGirl_1668 a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare? Am atat de multeee...

Mai ales cand eu si varul meu Mihai am fost la tara la garla laughing cand ne-am dezbracat in costumul de baie a venit un catel si ne-a luat lucrurile in gura laughing garla era departe si am ramas fara imbracaminte. desi ne era fff rusine am plecat pana acasa in costum de baie... masinile ne claxonau si noi radeam intruna.cand am ajuns acasa parintii au inceput sa rada dar sa ne si certe putin laughing a fost super ziua aia mai ales cand Mihai zicea:Ce catel destept, am dat cu pietre in el mai alaltaieri si acum... laughing

| Bitzy a răspuns:

Buna! Deci era(si este) un baiat care ma placea si face niste gesturi care nu imi picau mie bine.Adica el spunea prin faptele lui ca eu sunt proprietatea lui.Si dupa ore eu m-am dus la magazin impreuna cu o colega cu care merg de obicei acasa.Amandoua ne-am pus de povestit.Eu foarte nervoasa ca cica eu sunt o proprietate am inceput sa-l critic pe acel baiat. Dar parte naspa a fost ca el era in dreapta mea mai joslaughingApoi m-a urmarit toot drumul.Era foarte amuzant.Se ascundea dupa o tufa care nu avea frunze, deoarece era toamna, si eu si colega mea il vedeam.laughing
Mi-am cerut scuze pentru ce am facut, ziua urmatoare.
Sauhappy
Am luat o nota ce nu prea imi convenea si am inceput sa stau trista in banca, botoasa. Unele fete faceau glume ce nu prea ma amuzau.La un moment dat o colega a spus:
-Sa va pun o itrebare.De ce o blonda nu scrie nr. 11?
Eu raspun din banca:
-Nu stie pe care unu sa-l puna in fata!
A fost foarte amuzant.Mai ales ca mi-am mai revenit si eu.laughing
Sauhappy
Am mers la scoala si cineva mi-a oferit un parfumel mic.Eu l-am pus in buzunar, la blugi.Intr-o pauza am mers la baie impreuna cu o colega. Ea tinea de usa.Nu mirosea frumos... mi-am adus aminte de parfumel si am inceput a pulveriza.Eu am spus cu voce tare:
-M... e mai bine...
Colega m-a auzit si-a intrebat agitata:
-Esti singura acolo? E vreun baiat?
Am iesit si am inceput sa rad cat am pututlaughing

| Bia_3692 a răspuns:

laughing Intamplare amuzanta :-s! mai mult penibilaaaaaa rau de tot! laughing Eu cu prietena mea;>! am mers intr-o zi de duminica cred!; x la mall la un film!; x Si ne-am cumparat suc;-? coca-cola cred!; x Am mers sa ne asezam unde.va ca sa povestim!; x si ne.am asezat pe niste fotolii;-? oare.care!; x eu :]] tot scutu.ram sticla de suc co0la! laughing. Pff x_X. cand S. o deschid :]] Pfff I don't want to see Am dat sucul pe mine!; x. Ce rusine I don't want to see laughing Am fugit repede la baie Pantalonii erau toti Co0ca-co0la! :X AM sta o jumate de ora;-? sau o ora!;]] In baia de la mallll!;]] Incercand. s. dau cu servetele! cu sapunul lichid S. ma usc cu servetle! hartie igienica I don't want to see!;]]]]] crede, am ca mor!;]] am avut noroc cu prietena!;] care a avut rabdare cu mine! intamplari de aceaastea chiar nu mai vreau! Plus ca mi. a ramas si o pata urata de tot! I don't want to see Tot norocul meu este ca eram la mall!;]] mai aveam si bani la mine;] PRimul magazin iesit in cale laughing pantaloni noi :X A fost o intamplare care e bine sa ramana de citit sa nu se mai intample;>

| MistikkGirl a răspuns:

Cele mai amuzante peripetii le-am avut la scoala, cu colegii si cu scumpii mei prieteni ...Chiar la 1 septembrie, un coleg de clasa mergea asa interesant pe scarile scolii, si o fata ( de care-i place el) i-a pus piedica. offf doamne, ce piedica, saracul baiat, nu a fost la scoala 2 saptamini a stat in spital, dar cel mai important i-a spus medicului ca i-a pus piedica un baiat. nu persoana aceea de care-i place laughing)))) big grin. Au fost foarte multe peripetii de care nu voi uita niciodata, chiar daca voi pleca peste hotare, nu o sa uit cit voi trai de prietenii, colegii si in primul rind de amintirile pe care le-am trait cu ei crying((. Acum imi vine sa rîd ce a patit eugen ( baiatul respectiv care a cazut pe scari), si totodata imi vine sa pling ca o sa fiu in curind departe de ei sad

| Sofffie a răspuns:

laughing La scoala.laughing. A fost Halloweenul, si un coleg si-a intors haina pe dos, care era blanoasa ( Stiti ca ietii sunt blanosi) si striga pe hol "Ietii p***" laughing)

Si pe urma el ii intreaba pe niste colegi ce zodie sunt.Si unu il intreaba pe el, iar ietilaughing raspunde "ietii p***' stiti la ce ma refer cica era ietii, dar cuvantul ieti se referea la uite p***.laughinglaughing)laughing)) Sa strigi pe hol in gura mare asa laughing A fost tarelaughing

| Ysha a răspuns:

A fost ziua unei colege de clase si ne-am gandit sa ii facem o surpriza.am trimis-o cu o prietena la ea acasa sa aduca un proiect (ca pretext). Acasa la mine mai era inca doua fete iar noi am aranjat in camera apoi am deschis usa de la intrare sa poata intra in casa. apoi noi ne-am pus la geam si am pandit sa vedem cand vine si vorbeam noi despre hoti ca ce dur ar fi sa vina un hot acum si noi sa ne ascunde si sa ii cantam noi la multi ani, apoi se aude ca cineva apasa pe clanta noi sarim repede dupa fotolii iar apoi se aude un "hei" iar fetele incep sa strige laughing era TATI ( ele nu si-au dat seama pentru ca nu ii cunosc vocea ) cred ca au tremurat timp de 10 minute dar apoi am ras copios pe faza asta laughing mai ales cand a ajuns si sarbatorita si i-am povestit laughing

| Michidutsa a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare thinking am fost multe, dar cu siguranta nu o sa uit cand am fost la furat de liliac, iar proprietara mi-a spus " aaa.deci tu esti aia care vine in fiecare an la furat de liliac" (prima oara in viata mea am fost ). Prietenele mele inca m-ai fac misto pe tema asta laughing.

| Fan7a a răspuns:

NE jucam cu minga in clasa si m-am enervat ca nu am prins-o mai niciodata si cand am prins-o am dat atat de tare in perete cu mingea incat s-a dus drept in geamul de sus.laughing pana la urma au trecut 7 zile si profii nu stiau de ce era frig in clasalaughing am pus bani toti si am cumparat unul nou dar m-am dat de gol cand m inceput sa rad ca nimeni nu banuia nimiclaughing))))

| Mehh a răspuns:

Pai, cred ca a fost joi, candd au venit piticutii de la gradinita la mine in clasa si eu faceam o sceneta cu 2 colegi si eram mama.Si copilul mi-a aruncat palaria si imi cadea rochia de pe mine si aratam haios rau!

| Catecrs a răspuns:

Pai cand dormeam era usa inchisa si cica somnabula frate si m-am ridicat si am meres pana am dat cu capu d usa dar tlot nu mama trezit si m-am dus inapoi clae intoarsa sau cand mo scos bunica pe scari afara ca plangeam dupa pisica mea co dato afr si eram in maieu si pantalon 3 sfersturi si era inghet iarna cica na ai iesi afr si du-te dupa ea si eu n-am inteles faza si ma duceam dupa ea si cica la buni cica da unde te duci laughing)))))) sau cand era un pui de pisic d o saptamana afr inghetase saracu de prig zapada buniku ma lasa sa-l iau dar imi era frica ca ma mananca si l-am chemat p el so iaia laughing))))))

| ionica56 a răspuns:

Am cazut cu fundu intr-o balta si la bunici am cazut in veceul din gradinarolling on the floor
A fost dezgustator.

| TzaCaNeL a răspuns:

Daca stau sa ma gandesc, vara asta am avut multe intamplari! Chiar si pe net cand stateam cu prietenii pe TPU! laughing

| baru a răspuns:

Sall.Am mers cu masina in jur de 150 km, dupa care a trebuit sa ma intorc dupa telefonul mobil. Fara el nu puteam. Aveam date si adrese. A fost tare.

| aniriiiiii a răspuns:

Pai, vineri mi s`a intamplat ceva amuzant, eram un ora de chimie si o colega era data cu "perle" dinalea pe fata si i-am zis sa`mi dea si mie si ne-am lipit obrajii asa, si mi-a zis vrei si p obrazul celalalt? zic da, si cand stateam noi asa rolling on the floor s`a intors profa rolling on the floor si cica "ce faceti fetelor?"... iar eu "imi dadea sclipici doamna "," ma feletor ce nebune sunteti rolling on the floor" am ras o jumatate de ora incontinuu si doamna cu noi laughing

| elenaeli a răspuns:

Cea mai amuzanta amuzanta intamplare din ultimul an a fost atunci cand eram la circ toata gasca fara parinti.Baietii prostindu-se pe acolo au inceput sa se bata si din greseala au dat peste omul din fata care a cazut de pe tribuna in omul din fata lui. Dupaceia ne-a luat la intrebari cei de la circ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai amuzanta zii din viata mea a fost atunci cand m-am inpiedicat la ed fizica si am cazut peste un coleg de-al meu

| madutza_ubytzik a răspuns:

Cel mai amuzant moment din acest an a fost de paste mai exact prima zi, cand m-am imbatat si totul a iesit la caterinca! A fost suuuper!

| Tokha a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost cand am fost prin parc cu colegele vara cu rolele, si ne-am dus sa ne racorim cu o inghetata si pe unde era magazinul era mai un pic de panta in jos si noi am luat-o pe acolo ca sa ajungem mai repede jos si o colega a prins multa viteza si era in spatele meu si m-a impins si fix atunci trecea prin fata noastra o fata si un baiat si noua ne-au cazut inghetatele din mana si cand au inceput sa se sarute le-au cazut inghetata in cap la amandoirolling on the floor. Si fata era cam fitoasa si a spus "Bai nesimtitelor ia vedeti pe cine mozolitzi cu inghetata ca m-am aranjat si eu 2 ore si voi uite ce mi-ati facut in par" iar baiatul a inceput sa rada si era amuzat ca s-a intamplat asta.rolling on the floor

| marius577 a răspuns:

Era sa cad de pe Turnul Eiffel.Noroc ca am parinti atenti.

| DeathBat6661 a răspuns:

Pai...laughing
Un coleg de la noi a vazut ca usa clasei noatre nu sta prea bine.
Si cand ii da un pumn a crezut ca a reparatolaughing Dar usa i-a cazut
in spaterolling on the floor Si a venit diriga si a inceput sal certe si el a dat vina pe profa de romana(ea trantea usa intotdeauna cand venea la noi)laughing

Sau

Am fost odata la mare si m-am impiedicat de cevalaughing Si am cazut in fund si a venit un val marelaughing Mama ce mi-a facutlaughing Sau eram la apa mare si a vn un val asa mare ca mi-a intrat apa in guralaughing Si m-am intors cu spatele sa scuip apa si a mai vn unu mare si eu eram cu spatelelaughing Ce tare a fostrolling on the floor

Sau

Eram cu o prietena si ne plimbam prin parc.Si ma invitat la ea acasa.Am mers, si in fata blocului ei era noroi mult si am calcat aiurealaughing Si m-am facut ca un porc si am inceput sa inot prin noroi, si sa ma "bulgaresc" cu fata aia cu noroilaughing Ce fain a fostlaughing

Întrebări similare