Nu poti sa o consideri prietena, si in cazul in care vrei sa ramaneti prietene ai grija sa nu i spui orice
Pai d moment c acea persoana te barfeste pl spate nu cred ca o poti numi prietena.lumea e plina d oameni cu multte fete, dar u mentinete p pozitie si nu te lasa intimidata.sh nu ii raspunde cu aceeasi arma va fi penibil arata-i ca u esti mai inteligenta
Nu cred ca se numeste prietena. Spune ce simti si ca nu asa se poarta o prietena buna!
Ce sa fac daca am o prietena care ma barfeste pe la spate==nimic
Să știi că te barfeste pe la spate!
Sa nu o bagi in seama si sa nu mai vb cu ea.Eu asa am facut si acum imi cere iertare dar eu nu mai vb cu ea pentru ca nu imi e prietena daca ma barfeste.
Pai spune-i ca ai aflat ca ea te barfeste si intreab-o ce are cu tine de te barfeste.
Sper ca te-am ajutat!
fundita?
Din start nu o poti numi prietena daca face asa ceva.incheie conturile cu ea; nu merita prietenia ta, asta e clar.Intr-o prietenie e vorba de incredere si sinceritate, insa daca ea nu te accepta asa cum esti sau nu iti spune ceea ce gandeste ce rost are sa-i impartasesti ei momentele rele si bune, nu merita.
Sa ii spui:"buei radio-santz, nu ma barfi pe la spate ca is chiar in spatele tau!"
Aia nu e prietena.Da-i papucii si termina aceasta "prietenie":p
Ma njth ce ai putea tu sa facii...
) cu nu te stiu ![]()
Dar stiu ce as putea eu sa ii fac so iti dau drept exemplu`
sa ii dai o mama de bataiee![]()
Si aia nu mai este prietena tha daca te brafeste
SIMPLU : Nu mai esti prietena cu ea, n-o mai bagi in seama si poti sa o barfesti si tu.Astea sun lucrurile care trebuie sa le faci in cazul in care i-ai zis ca nu-ti convine si continuat!:d
Pai in primul si primul rand asta nu e prietena
Tu trebuie sa o ingnori, sa nu ii dai atentie, las-o pe ea sa vorbeasca despre tine cat vrea, stii, dupa fapta si rasplata![]()
Eu iti zic ca nu ai nevoie de asa prieteni, si ai grija ce secrete le spui la astfel de "prieteni".am patit-o si eu si din cauza unei "prietene adevarate " m-am despartit de iubitul meu, acum 4 luni ![]()
Lumea e atat de falsa, cauta sa iti faci prieteni reali, desi, in ziua de azi sunt cam rari
Pup, si nu o baga in seama pe fata aia, sa te barfeasca pana i-a cadea limba, stii, vorba aia :*
Te duci si ii spui fetito ceai cu mine si pe urma pleci si ea te intreaba de ce nu mai vorbesti cu ea si tu nu-i spui nimic.
Persoana care mi-a trimis acest mesaj mi-a zis ca
dorinta i-a fost
indeplinita la 10 minute dupa ce a citit mesajul si
atunci m-am gandit
sa-l trimit. Vrajitoarele iti vor implini o dorinta!
Pune-ti dorinta cand se termina numaratoarea
inversa!
10...
09...
08...
07...
06...
05...
04...
03...
02...
01...
*****Pune-ti dorinta********
Trimite acest mesaj la10 persoane in decurs de o ora.
Daca-l trimiti, dorinta ta se va realiza. Daca nu-l
trimiti, se va
intampla exact inversul dorintei tale.scz trebuia sa trimit
Raportează
Natyujka mea. Daca o prietena face asa ceva nu se mai poate numi prietena...Crede`ma iti spun din propria experienta.Stii si tu ce o fost la mine in clasa ( faza cu sefu clasei)...DDe atunci Mar C az ( nu zic numele complet) si multe altele nu imi mai sunt prietene.
Funda?