| Ciuffy23 a întrebat:

Hey! big grin as dori si eu sa slabesc putinbig grin. As vrea sa dau jos din burtica si putin din coapsebig grin ce as putea face in 2 saptamani? [ as vrea putiin rapid e important ]Am un aparat dinacela de fortabig grin ce as putea face la el? Dar cu mancarea? nu vreau diete stricte gen dimineata mananc aia pentru ca nu am posibilitatea sad. Ms

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Abdomene, trebuie sa stai lungita pe spate si sa-ti ridici trunchiul corpului cam 40 de grade, stai acolo pana numeri la 10 dupa care revi lla pozitia stand pe spate, a doua zi inumeri pana la 20 si tot asa dar trebuie sa ai grija si la mancare iar daca esti invatata sa manani mult nu trebuie decat sa o dai pe salate de sezon, friptura la gratar iar painea sa nu o folosesti decat in cantitati mici, o felie doua dar nu in combinatie cu cartofi, carne sau mezeluri, merge cu salata de rosiiwinking

5 răspunsuri:
| GaBrIeLa1994 a răspuns:

Pai sa zicem ca nu trebuie sa mananci ceva foarte special, manaca ce mancai pana acuma dar cu limita, exceptand din grasime, fainose, dulciuri.nu mi manca dupa ora 6 si nu uita sa faci sport, e cel mai important

| Belllla a răspuns:

Aici te pot ajuta! Mama mea a tinut sute, mii, milioane de regimuri pentru slabit (nu c-ar fi grasa, dar asa e femeia.) Tinea cura care consta in :
Dimineata ceva usor, care sa nu iti ingreuneze stomacul, la 10:30 \ o gustare ( un fruct, o leguma ), masa de pranz poate fi o salata de rosii ca tot e sezonul lor, sau o supa calda fara carne; intre orele 14:00 \ 15:00 poti lua o gustare (fruct sau leguma) iar cina poti manca piept de pui pe gratar. Tine minte, seara nu se mananca mult, si se mananca cu cel putin 3 ore inainte de culcare. Nimic prajit, nu dulciuri, nu sucuri cu acid. In plus, daca tot ai internet, poti cauta pe youtube exercitii fizice pentru slabit si gasesti acolo tot ce ai nevoie.
Sper ca te-am ajutat. happy

| Belllla a răspuns (pentru Belllla):

Si dupa 7 NU SE MAI MANANCA nimic! Nu dupa 6!

| baNutzZu a răspuns:

Cel mai bine este sa faci in felul urmator:

iti faci un program timp de 10-14 zile (cat vrei tu)
Si de exemplu (asa am inceput eu ) faci 10 flotari apoi 30 de abdomene apoi 10 flotari si iei pauza (cat doresti) dar in acceasi zi sa faci acest lucru de mai mult de 5 ori si pe zi ce trece faci de mai multe ori in accea zi.
La mancare nu prea am ce sa iti spun. cel mai bine este sa mananci dar fara sa te saturi si evita sa mananci paine multa. o sa vezi ca da roade! dupa prima zi o sa observi /simti ca te doare abdomenul si o sa simti durerea prima si a 2-a oara cand faci iar exercitiile (adica urmatoarea zi cand faci prima serie o sa simti durerea si la a 2-a serie deja se simte foarte putin). Sper ca te-am putut ajuta tongue

| MaZGaLiCiYi a răspuns:

Dacă vrei să dai jos din coapse cea mai bună metodă este sexul. Trebuie câte puţin dimineaţa, la prânz şi seara. laughing, a fost o glumă. Eu zic să mănânci regulat şi să faci exerciţii fizice în fiecare zi, gen abdomene..etc. Sper că te-am ajutat. Funda? happy