| Krina a întrebat:

Iti place provocarea? Argumenteaza si da cateva exemple.

Răspuns Câştigător
mariana
| mariana a răspuns:

Rroxi43 are mare dreptate, provocarea trebuie sa te incite doar daca este intr-un domeniu unde poti da maximum de randament si mai ales atunci cand cauti o solutie la o problema care te preocupa pe tine sau pe altii de mai multa vreme. A-mi asuma o provocare pentru a fece ceva, unde sunt novice, cred ca ar fi pierdere de timp si atunci cred ca ar fi mai bine sa apreciez, ca nu este cazul. Provocarea ca si element de zazanie ma dezgusta, iar incitarea provacatorie pentru a pune pe cineva intr-o situatie jenanta este foarte departe de conceptul meu de viata. Provocarea de scandal ori alt gen de dezbinari, sunt lucruri la care n-ar trebui sa fim partasi.
Dupa cum se vede provocarea in sine are mai multe laturi dintre care unele pozitive dar altele negative, in care n-ar trebui sa ne lasam antrenati.
Stiu ca exista expresia: "ma provoci la o discutie pe tema x" si bine inteles ca la o asemenea provocare este bine sa participi pentru a putea clarifica tema pusa in discutie.
De multe ori esti pus in situatia de a face fata unor situatii iesite din comun, pe care le definim ca "provocari" ale soartei si cu acestea este bine sa te confrunti, pentru alfel viata nu poate fi traita daca nu te " ridici" la satandardele ei.
Krina cred ca ti-am raspuns, asa cum m-am priceput la aceasta intrebare. Dar tu le ce fel de provocari te-ai referit? Posibil ca la cele constructive.

10 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Cand este vorba sa gasesc o solutie la o problema - DA.
Altfel, in viata de zi cu zi, nu prea. Incerc pe cat posibil sa traiesc cat mai linistit, fara provocari inutile.
Totusi daca se pune probleme rezolvarii unei situatii la care nimeni nu-i da de cap... am dovedit ca sunt in stare sa ma descurc onorabil.

cristian
| cristian a răspuns:

Da doar in sensul pozitiv si constructiv al cuvantului nu in sensul instigarii si asmutirii.
De multe ori cand este nevoie de gasirea unii solutii multi oameni care stiu ca nu se poate trebuie sa-l provoace pe acela care nu stie ca nu se poate pentru a veni cu solutia la problema lor.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Da... daca ma simt sigura ca pot reusi! In alte situatii de provocare in sens negativ...violenta de orice fel... un NU categoric!
Cand lucram, ori de cate ori ne confruntam cu o provocare in domeniu, mi-a placut sa ma implic, stiind ca ajutorul meu va fi de folos tuturor! dar am incercat sa nu eclipsez pe nimeni, ci sa colaborez cu cat mai multi pentru o cauza comuna!

| anonim a răspuns:

Da.de exemplu, cand o femeie spune nu.este cea mai mare provocare pentru mine.big grinbig grinbig grin

| remus a răspuns:

numai cei nevertebrati nu accepta provocarea, totul este sa intuiesti; merita... sacrificiul, sint in stare si sa-ti asumi riscurile... unui esec, altfel ramii un mormoloc toata viata.

| Ella_6365 a răspuns:

Da, imi place, doar ca eu de multe ori exagerezhee hee. pur si simplu sar cu capu inainte la aproape orice daca cineva imi zice ca nu pot sa fac acel lucru... nu ma intereseaza daca intru in belele sau chestii din astea, nu e inteligent din partea mea, dar asa sunt eu, asa este caracterul meu, nu am ce face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Da, așa văd de ce sunt capabilă.
Invitația de a asista la o autopsie! Am stat până la final. A fost cam dur cei drept dar am rezistat.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te provoc sa te dezbraci pe o manea la web

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place sa dau provocari la altii:,, sunt cocos si ma falesc gainusele iubesc"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nam pentru ea ci o provocare foarte tare :sa te duci pe hol sau afara si sa incepi sa canti o operalaughing)) de artarolling on the floor

Întrebări similare