|

Ma enerveaza colegii de scoala! sad sad deci numele meu este Selena Hana Violeta Tiutin! ei tot rad de mine din cauza asta! zic ca sunt fana Selena Gomez si Hannah Montana! da mi se par simpatice mai ales Selena dar nu sunt chiar obsedata de ele! cum sa-i fac sa inceteze? ma enerveaza si nu stiu cum sa-i opresc! imi tot spun:Ce faci Selena Gomez/Hanna Montana? vai Selena Gomez/Hannah Montana a luat nota 10! unde este Justin Selenutzo? unde este Liam Hannah?

2 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Pai incearca sa ii ignori, ignoranta doare pana la urma ce este rau ca te cheama asa, asta este incearca sa nu le mai dai atractie, ei fac asa pentru ca vad ca te superi si ei vor sa te necajeasa. Ignorai asa este cel mai bine.Bafta!

1 răspuns:
| a răspuns:

Asa patesc eu: Ma cheama Grigore Andrei-Cristian si toti ma striga Cristian si nu imi place.Pe deasupra la istorie invatam de Grigore Ureche, Grigore Antipa etc si ei rad :Hahaha tu esti Grigore Ureche dar am gasit leacul
Imediat cum iti zice cineva asa ii zici:
-Macar eu am nume de oameni renumiti si inteligenti si am note mult mai mari ca tine, dar pe tine te cheama Florin, ia sa iti zic Florin Gunoieru ca nu ai nume de om importanthappy daca nu merge mergi la diriginte/directoare si se rezolva. FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează