Da' cin' te pune sa te joci? Da-le dracul' de jocuri, ia citeste o carte, te enervezi la fel de repede? daca da, ceva verde si te vei calma, macar pe moment, apoi...ce-o vrea domnu
Nu te mai gandi ca o sa pierzi sau cel putin daca o sa pierzi nu mai juca o vreme
Citeste tu o carte daca vrei sa te distrezi, nu asa se distreaza o persoana normala.
Se distreaza jucand fifa, daca ar juca fifa in curtea scolii poate nu s-ar mai enerva.
Merita sa te enervezi?
Daca vrei sa spui STOP una din sugestiile mele ar fi sa incerci sa-ti intelegi propriile actiuni si sa intelegi ca nu rezolvi absolut nimic daca te enervezi!
Cred ca cea mai buna solutie ar fi sa citesti putin despre Inteligenta emotionala pentru a intelege mai bine ce se petrece cu tine!
Probabil ca asta e felul tau de a fi, cum spune cineva mai sus(eu nu cred), dar asta se rezolva intelegand ca nervii nu duc nicaieri ci doar la propria distrugere...
Nu stiu de unde esti tu, dar nu se mai lasa copii in curtea scolii sa se joace, in Bucuresti macar
E hai...curtea scolii a fost un exemplu, poti avea multe alte locuri in care sa iesi sa-ti consumi energia.
Alex363839 întreabă: