Buna, incearca atunci cand trece pe langa tine sai zambesti, incearca sa intri in vorba cu el ai putea sal intrebi"cat e ceasul", fii tu insati. Despre machiaj, regula de aur:mai putin este mai mult! Machiajul natural te face in primul rand mai simpatica- si oricum, cica nu le place sa ramana cu o tona de fond de tenpe degete atunci cand ne mangaie suav. Le place blush-ul.DESPRE TOALE: pentru a-l cuceri o noapte, vechea metoda cu decolteul si fusta scurta e inca la putere. Jeansi stramti si un top sexy, dar nu exagerat de generos, sunt perfecte pentru a-l cuceri pe termen nelimitat.DESPRE SILUETA: au confirmat:mai toti bairtii prefera fetele slabute si sportive. Dar ce sa vezi... corprile exagerat de schiloade ii atrag si mai putin decat cele cu cativa colacei pe burtica. Sfat direct de la sursa: Nu te infometa, fa sport! DESPRE UMOR: sa razi la glumele lui chiar daca nu le gasesti deloc amuzante? Nu. E important sa fii sincera si deschisa cu baiatul pe care vrei sa-l cuceresti. Ei zic ca apreciaza cel mai mult o parere obiectiva.Hmmm,a-i credem oare? DESPRE PRIMA INTALNIRE: daca stai in fata lui si raspunzi doar cu da sau nu, va crede ca te plictiseste de moarte! Daca sari pe el de parca ti-ai fi ochit prada, va fugi ca o antilopa speriata. Da' cum sa facem atunci draga? Ei zic: o privire jucausa e enough!
DESPRE PRIMUL SARUT: "nu exista reteta! La momentul oportun, veti simti amandoi pasiunea si totul va veni de la sine.Nu va grabiti!" Ei, dragilor, aici suntem perfect de acord!
Incearca sa afli ce muzica sau ce filme ii plac, stii cum se zice de la o prietenie plaeca totul
, incearca sa te imprietenesti cu un/o prieten/a de a lui in acest fel vei avea motive in plus sa te apropii de el, poate prietenei tale nu i-a dat id-ul din simplu fapt ca prefera sa il ceri tu, lucrul esential din nou este ca nu de la primul dialog sa ii ceri id-ul, lasa sa faca el primul pas!
succes
Pai nu stiu eu is intr-o faza proasta azi pentru ca am inima franta dar aia e povestea mea... nu conteaza...
Poi eu cred ca are trebui sa te interesezi de la prieteni cine e in ce apartament sta cine a fost prietena lui si lucruri de genul acesta... daca il vezi INCEARCA macar sa il saluti sau chiar sa vorbesti cu el dar ai grija totul se poate termina urat (scuze nu vreau sa te fac sa te simti rau ) ASA CA INCEARCA SA TE FACI REMARCATA DE EL si daca intri in vorba cu el nu zi ceva prostesc
Eu zic totusi sa vorbesti deschis cu el. Nu ai ce pierde.
Daca se intampla sa te refuze, inseamna ca nu stie cum sa se comporte, pentru ca ar trebui sa iti raspunda intr-un mod cat de prietenos. Incearca, iar apoi revino sa ne spui si noua ce s-a intamplat.
BafTa
!
Parerea mea este ca trebuie sa te duci la el si sa ii spui direct. Daca el nu a vrut sa ii dea id este pentru ca el este mai direct. Prefera sa vorbeasca poate la telefon sau fata in fata. Eu cred ca nu e potrivit pentru tine.
Eu cred ca ar trebuie sa megi sa vorbesti cu el. Ce iti poate face sa iti taie gatul? Curaj! Si in plus daca te refuza nu este nimic! Daca a refuzat-o pe prietena ta sa ii dea id cred ca e un pic cam egoist
Era mai bine daca ziceai un vecin.baiat de pe strada ma duce cu gandul la cersator
. fara suparare.pai place. l in continuare daca nu ai TUPEUL sa ii spui ce simti
Pai balive unu nu iti mai fie tema a fost un simplu raspuns care pote la dat dor din simplu motiv ca nu o cunostea pe prietena ta si 2 cred ca ar trebui tu sa faci primi pasi deorece el din cate am inteles zo nu te cunote si nu stie ca il placi. Ai putea sa te interesezi despre el mai mult si sa afli mai multe lucruri despre el iar pe el sa-l faci sa te observe incercand sa il saluti pote ca si el te place si nusti u sau pote ca ii vei cadea draga dupaceea nu stiu incerca sa comunici cu el iar daca are prieteni pe cere ii cunosti mai bine dect el incerca sa afli de la ei mai multe despre el
SUCCES
No trebuie sa te descurajezi doar ca a refuzato pe ea...
imbracate sexy pentru ca hai sati pov...vara asta care a trecut am fost si eu indragostita de un baiat de 19 ani si eu am doar 14.ma imbracam cat de sexy puteam pentru ca aveam si ce sa ii arat si ma machiam.cu timpul mam interesat de nr lui si am vb un timp prin sms. el nu sta cu mine pe str dar varu lui ma ajutat(incearca si u sa gasesti pe candva care il cunoste) am vb prin sms si am aflat mai inkolo ca ma place. deci eu crd ca ar trebui sa vbesti cu candva care il cunoaste si sa aflii totul de el daca intr-adevar vrei sa iasa ceva![]()
si imbracate cat mai sexy si machiazate pentru ca sunt sigura ca o sa arati altfel
id meu : rebelde_ailin daca mai vr sfaturi:*:*
team pwpat:*
succes
LisaJulie întreabă: