Ii ceri scuze si ii dai un buchet cu flori si un ursulets de plus care zice ''I'm sorry!'' chiar daca nu este un copil. Bafta! Sper sa te ierte!
Mai du-te pe la scoala si invata sa scrii corect ca sa putem intelege ce vrei. In romana exista "supi"? Plssss? bie? dp?
Dar tu ai citit regulile? Ca trebuie respectata limba romana? Da, se intampla oricui sa tasteze gresit o litera, dar un minim respect tot se impune. Ti-e asa de lene ca scrii "de ce"? Sau esti lipsit de lementar respect fata de ceilalti? Tu ai scris si-ai dovedit ca nu esti destept; Minnie a avut o atitudine verticala, e dreptul ei la opinie (mai ales cand o argumenteaza). speed18, drum bun in viata, cu lumina, ca minte...
Speed18, clasamentul e urmatorul: ideea e sa gasim toti solutii, nu pretexte. tu te-ai luat de minnie de amorul artei cand ea avea dreptate. ca nu i-a raspuns e strict alegerea ei pe care nu tu trebuie s-o judeci. si ca sa fii util copilului care avea dubii te-ai apucat sa-i faci morala lui minine
, dovedind eventual ca ai spirit justitiar. ei, cand eu ti-am aplicat un tratament mai decent ai sarit ars. ce tie nu-ti place altuia nu-i face, copile. ia-mi intrebarile la citit. n-o sa gasesti greseli gramaticale. apropo, ''vedeti-va"e corect cu cratima, nu legat. revenind, sa ai o viata usoara.
LisaJulie întreabă: