| naoko a întrebat:

Salsad sunt supicrying mi-a fost franta inimioara broken heart caci am suparat pe o fata(Rebeca Ionescu) si ma uraste ca i-am distrus un cort al ei cu paturi si am dat cu castane dp ea si am facut o greseala mare, plssss cum pot sa imi refac prietenia cu ea pls, funda, ma intorc dp o ora sa vad rasp bie si mersi pentrurasp bune.

9 răspunsuri:
| мιcυтѕαααα a răspuns:

Ii ceri scuze si ii dai un buchet cu flori si un ursulets de plus care zice ''I'm sorry!'' chiar daca nu este un copil. Bafta! Sper sa te ierte!

| Minnie a răspuns:

Mai du-te pe la scoala si invata sa scrii corect ca sa putem intelege ce vrei. In romana exista "supi"? Plssss? bie? dp?

Răspuns utilizator avertizat
| мιcυтѕαααα a răspuns (pentru Minnie):

Minnie cam ai dreptate dar hai sa-l ajutam pe baiat.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-te si cerei scuze si fa-i o felicitare in care sa-i ceri scuze.happy

| simf a răspuns (pentru speed18):

Dar tu ai citit regulile? Ca trebuie respectata limba romana? Da, se intampla oricui sa tasteze gresit o litera, dar un minim respect tot se impune. Ti-e asa de lene ca scrii "de ce"? Sau esti lipsit de lementar respect fata de ceilalti? Tu ai scris si-ai dovedit ca nu esti destept; Minnie a avut o atitudine verticala, e dreptul ei la opinie (mai ales cand o argumenteaza). speed18, drum bun in viata, cu lumina, ca minte...

| simf a răspuns (pentru speed18):

Speed18, clasamentul e urmatorul: ideea e sa gasim toti solutii, nu pretexte. tu te-ai luat de minnie de amorul artei cand ea avea dreptate. ca nu i-a raspuns e strict alegerea ei pe care nu tu trebuie s-o judeci. si ca sa fii util copilului care avea dubii te-ai apucat sa-i faci morala lui mininehappy, dovedind eventual ca ai spirit justitiar. ei, cand eu ti-am aplicat un tratament mai decent ai sarit ars. ce tie nu-ti place altuia nu-i face, copile. ia-mi intrebarile la citit. n-o sa gasesti greseli gramaticale. apropo, ''vedeti-va"e corect cu cratima, nu legat. revenind, sa ai o viata usoara.