Pooi...
Eram in drum spre timisoara cred
Si in spatele meu mai erau 2 baieti, tocmai treceam pe langa centrul unui oras sh incep eu sa zic : woooai ce naspa e aici, nu credeam ca exista oras mai najpa decat al nostru
si in spate un baiat zicea : woai ce super e aiki.as vrea sa ma mut ![]()
![]()
Apooi...
Am inceput sa cantam imnul crizei [kk-maka] sh incepe profa de rom sa ne zica
Dar ce probleme aveti voi ca bugetu criza? ca voi numai primiti ![]()
Cand am ajuns la cinema.
ERAU scaunele alea intoarse adica mrg sti tu cum sunt scaunele de la cinema
...in fine si eu am uitat de chestia asta sh m-am pus direct da asa brusc
) fratee deci m-am dus cu cracii in sus sh am inceput sa tip
era sa pik...iti dai seama ce penibil.toata lumea tacea numai eu tipam
)
Akma iti zic sh niste chestii de cand eram mai mica
Tatal pr mele[iulia] tocmai isi cumparase o masina noua sh nea dus in timisoara in ziua aia [mentionez faptul ca aveam vreo 5 ani
]
Am mers la mcc-donalds sau cum s'o scrie
si eu ca iulia am mers la niste dobogane [errau dinalea pentru copii ca bile
] sh acolo erau mai multi pitici, eu cu iulea ne-am apucat sai batem pe toti
ca sa ramanem numai noi... Mi'a zis mama ca a venit la ea o femeie sh i-a zis fetele alea sunt ale dumneavoastra sh ea i-a zis sh d e unde suntem sh mai multe pentru ca ea credea ca noi ne'am compportat frumos sau ceva de genu.Sh ii zice mamei de mine. doamne fica dumneavoastra imi bate copilul
)), a zis ca a venit la mine si eu l-am pus pe baiatu ala in genunchi in fata mea sh ii dadeam ca o minge in cap sh ca pumnii ![]()
))) loool
Dup ne'a scos afara de acolo si eu cu iulia ne-am dus la masina lu tasu am luat niste bolovani sh am aruncat in ea
)) [iti dai seama ca masina aia tocmai atunci o luase
)]]
Cand am ajuns acasa iulia a venit la mine sh mama avea nu stiu cate plase sh a deschis iulia usa de la casa si eu m-am enervat ca dk n-am deschiso eu
) le'am pus sa iasa afara [au iesit] sh dup am intrat iar in casa deschizand eu usa
)
Eram odata in autocar cu o clolega si eram in excursie, iar noi n'aveam ce face si vorbeam aiurea
apoi, colega'a baut suc si am facut'o asa de tare sa rada ca i'a iesit sucu' p nas
)
Pai...
La pregatire un prieten de al meu tibi,a inceput sa isi dea palme la fund si sa zica:"Grohhhh,zlogg!"
Ne intorceam din excursie,si cei mai buni prieteni (nu ai mei,intre ei) aveau un limbaj al lor codat si ziceau ceva de genu':"crah, mahta, larisdo" credeti-ma astia sunt nebuni
YesOMG întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ciocinta_Alexandru_1976 întreabă: