anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tu cum te-ai descrie din punct de vedere moral? Până acum am auzit doar sunt o fire sociabilă, mă împrietenesc repede...etc descrieri de copii ca să zic aşa.

7 răspunsuri:
| Wehrmacht a răspuns:

Totu-i bine pana ma enervezi sau faci misto de mine.

| Duucu a răspuns:

Eu mereu copii personalități.

| xxx8 a răspuns:

Sunt o fire care gandeste de 2 ori inainte de a face un lucru si nu rad de o persoana care are parte de un moment stanjenitor pentru ca stiu ca nici eu nu mas simti bine daca as fi in locul acelei persoane ( poate as rade dar sa nu ma vada sau sa ma auda si pe moment incerc sa ma abtin)

| PainMax1985 a răspuns:

Esti bagabont/a ma port ca un bagabont cu tine, esti un gentelman/lady atunci sunt si eu gentelman cu tine, asa m-as descrie eu happy

| LorenaElena186 a răspuns:

Sensibila, cooperativa, prietenoasa, ingamfata, si altele.

| Anisoaraaaaa a răspuns:

Sunt cea mai incapatanata persoana din lume cu o personalitate ipocrita, zic eu, care imi refuza orice urma de sentiment lasata la vedere.Imi ascunde afectiunea si vulnerabuilitatea atat de bine incat nici eu nu mai fac diferenta.

Crezi ca e mai bine ca o persoana sa se descrie asa? Eu chiar asa sunt, dar am vrut sa iti dau un exemplu..nici prea matur si sincer sin prima nu poti fi :*.

| cristyy02 a răspuns:

Pai eu...sunt o persoana sensibila si un pic timida. Sociabil sunt asa si asa iar firea mea este una de luptator(adica...eu de fiecare data vreau sa renunt la ceva dar firea nu ma lasa ) happy