| Flavianadx a întrebat:

Va place litoralul românesc?
Costinesti, Mamaia?
Când eram mai mica ma distram. Acum parca ma scârbește, obosește tot balciul, cocalarii, taranii, mizeria... găsești aici talpa țării, nimic altceva.
Parca nimeni nu vine in vacanța, sa se relaxeze, sa se plimbe. Pe toti ii vezi încruntați, agitati, nervoși, grăbiți, plictisiți, etc. Prefer Bucureștiul decât asa ceva.
Voi unde mergeți in vacanța?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Prefer litoralul decât Bucureștiul plin de boschetari, cocalari, șobolani și gunoaie. În plus e aglomerat ca naiba. Numai șofer să nu fii pe acolo. Nici pentru pietoni nu e bine.
Și litoralul e nasol în mare parte în România. Nisip prost, alge, apă murdară, „bombardieri", mâncare destul de slabă calitativ, dar scumpă. Însă sunt și niște zone ceva mai bune. Eu personal prefer Eforie Sud ca stațiune. Însă mi-a plăcut nisipul de la Sulina. Apă curată, de asemenea.
Să mergi la Mamaia nu merită. Condiții execrabile pentru ce prețuri au. Mai bine mergi în străinătate.
Cât despre Costinești, mulți drogați pe acolo. E frumos, dar prin Septembrie când lumea e puțină, apa foarte bună și limpede și e liniște.

11 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Nu stiu cum e prin ro dar in GB e o atmosfera asa placuta cand vezi toata vegetatia si campiile. Daca prind viata englez as vrea sa fiu. tot asa cu o meserie de prestigiu

| Cosmin86 a răspuns:

Merg in Grecia, Italia, Franta, Portugalia cand vreau sa merg la mare. In Ro ma duc doar 3-4 zile, cand am un weekend mai lung (gen vineri sau luni am zi libera).

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Nu stiu sigur daca imi place, ca nu am fost decat o singura data pe litoralul romanesc, si asta cand eram foarte mic.

Legat de unde merg in vacanta... habar nu am, probabil nu merg acest an sad

| Werrich a răspuns:

Nu imi place litoralul romanesc, a ajuns sa aiba preturi mai mari decat in Ibiza. Mai bine merg sa vizitez alte orase din Romania, mi-ar placea sa merg in Timisoara sau Craiova.

| alexalx1234 a răspuns:

Ai dreptate... Sunt din Constanța și așa e cam tot orașul. Cocalari și mizerie peste tot.

| Adrian5575 a răspuns:

Nici mie nu imi place. Vara este foarte aglomerat. Pana la munca fac 40-60min vara si 15min in afara sezonului.

| TheDarkDragon a răspuns:

Mie in general nu imi place la mare, dar litoralul romanesc in special e o groapa de gunoi. Am lucrat o vara in Grecia si chiar daca nu e mediul meu preferat (prefer muntele, tarile mai reci), pot sa zic ca a fost super. Plajele erau impecabile, oamenii extrem de respectuosi si prietenosi, apa era curata ca lacrima, si nici preturile nu sunt foarte mari. E mai scump ca la noi, cel putin unde am fost eu, in Rodos, dar clar merita o vacanta acolo pe bani mai multi decat in mahalaua de la noi. Romania e cum e, n-ai ce-i face din pacate...

| FantasyBoy a răspuns:

Nu, litoralul romanesc nu-mi ofera decat plaja, mancare, coclarie, nimic interesant.
Litoralul grecesc inseamna si muzee, locuri interesante de vizitat, servicii de calitate si cu o mare diversitate de interes(scuba diving, yachting, etc).

| Cretinul112 a răspuns:

Eu vreau sa merg la Vaslui în aceasta mirobolanta vacanta.

| InYourMind a răspuns:

Franța,Spania,Portugalia,acolo ai ce vedea la noi nu ai nimic de văzut

| Adolf8 a răspuns:

Mai bine în Grecia, Bulgaria, Turcia, chiar și Statele Unite, mult mai ieftin și mai calitativ, curat, respectuoși. In România totul e scump și de calitate inferioară, mizerie și mâncăruri stricate.