Care e cea mai amuzanta poza sau cel mai mai amuzant videoclip pe care l-ai vazut?
Ce amintire iti vine acum in minte?
Buna TPU vreau un fel de serial gen mo si foca dar fara multe injuraturi mai rar sa injure va rog ma puteti ajuta?
Tu cu ce te mândreşti?
Consider..hm..ca este momentul perfect pentru a lansa urmatoare intrebare: puteti sa ma intrebati orice!
What the... family http://www.libertatea.ro/detalii/articol/brad-pitt-capacul-de-wc-470559.html
Lol, doar un pic mai multă publicitate. Lol. http://i.imgur.com/E7bgam9.png
Stie cineva daca mai sunt si alte jocuri in genul inchisoare sau sticluta cu saruturi? Multumesc!
Tu in ce tara ai vrea sa traiesti? Eu as vrea in Marea Britanie fiindca acolo e legal sa folosesti calculatoare in testele de matematica :(
Cine credeti ca o sa castige in seara asta onu sau legi?
Va place mai mult noua generatie? sau mai frumoasa cea din august septembrie :)?
am o intrebare URGENTA! : Daca ploua afara, mai trebuie sa beau apa? Funda!
Cine imi spune si mie unu care face pe youtube ceva gen ce face satana cartoons sa fie chiar ce face satana sa injure mult si sa fie amuzant.
Dati-mi si mie va rog scenete de craciun amuzante, de la next star sau daca stiti site'uri, dar sa fie amuzante si sa nu fie foarte scurte, cat mai repede va rog... funda! multumesc. :)
Ziceti-mi si mie glume despre chuck norris vandam stalone jett lee brusli.cel care spune cele mai multe si amuzante primeste funda
Sa zicem ca esti pe strada, te plimbi... si se opreste unu in fata si incepe sa cante o manea si sa mai si danseze... Care ar fi reactia ta?
Ce ai face daca ar veni unu/una la usa ta si ar incepe sa cante as : http://www.youtube.com/watch?v=eCRTfwkGrs0
Va place sa va "prafuiti", cand v-ati "prafuit" ultima data si cum v-ati simtit? :P
Ce a-ti face daca de craciun ar veni fuego la usa voastra si ar canta "impodobeste mama bradul?"
Cateva poezii sau rime haioase? Funda :)
Pt cei care urmaresc Satana; stiu ca postase mai de mult o poza pe facebook cu tema iesi acasa.Am nevoie de linkul cu poza va rog frumos
Buna voiam sa va intrebare daca va place acest video : http://www.youtube.com/watch?v=RiQQU_4fDf4 P.S.:Fara Jigniri e verisorul meU!
Stalin sau Hitler? De ce?
În sezonul hibernal "ce stă să- nceapă" Să ne hrănim natural "cu o ceapă" Strigă cât îl ţin plămânii Dintr- o gură de canal "cu miros de ceapă". Sa re- incepem moda oilor si...? (mai mult)
Stie cineva niste glume tari gen "Aseara mi-a disparut pisica din curte si cand s-a intors mirosea ca tine! :)) " dau FUNDA ca mie nu-mi trebuie;)
LoL fratilor,ce dracu se mai intampla pe aici ca nu am intrat de un an :))? P.S. M-am gandit sa revin, are rost?
Trolli se plimba doar cu troleul?
Hei! vreti sa ne amuzam? scrieti boacane facute sau la care ati asistat in copilarie.
Ce experiente ai trait dincolo de granitele prostiei?
Salut Adrian! Cum te cheama?
Cat de mult urasti scoala?
O tipa iese dintr-un restaurant si moare pe loc. De ce a murit tipa, avand in vedere ca ea stia deja ca va muri pe loc? *raspunsul este legat de restaurant* FUNDA. :3
Pun pariu!, ca nu te poti abtine fara sa comentezi chiar acum in acest moment. :))
Un tip vine la un magazin: - Doamna, nervi aveti? - Nu! - Nu- i nimic, va fac eu. Un copil plange in fața casei. Un polițist se apropie și- l intreaba: - Ce faci baiețel aici, de ce plangi? ...? (mai mult)
Cand ati flatulat ultima data in public si ce s-a intamplat?
Ce jocuri jucati in timpul liber
Tu ce ritualuri practici inainte de un moment de iubire?
Tu esti cea mai inteligenta persoana din grupul de prieteni cu care iti omori veacul? Crezi ca esti destul de apeciat pentru asta?
imi puteti spune rutina zilnica a lui dracula sa fie Vega amuzant si in engleza
De ce celebritate sunteti indragostiti :3? eu va zic : Logan Lerman
Cine stie cum poate fi doborat chuck norris primeste FUNDA!
Am o verisoara de 7 ani care are o multime de jucarii si nu stie ce joc sa se mai joace cu ele, ma gandeam ca poate imi dati voi vreo idee!
Pune-mi orice intrebare si o sa raspund :)
Astazi se implineste un an de cand Sweeti si cu mine suntem pe TPU! Intrebari: ce?, unde?, cand?, de ce?
Cum va imaginati un extraterestru?
Cine vrea sa vina cu mine la o pizza? Fac cinste+un suc :**!
Care credeti ca este cea mai nefolositoare categorie de pe TPU?
Hei, TePeU! Mi- am luat un cidi nou pentru pleisteisan. Nu cunoasteti vreun sait care vinde uairles (dar sa fie in treide)? Dar unul de smartfonuri? Ciestia e ca iutubul nu imi da ce vriau. =)) Cati prosti...? (mai mult)
Era un videoclip pe youtube care unu o batea pe una si ala zicea Favorit? eu cand te sunam tu faceai spume?
Ce emisiune la tv urati cel mai mult? eu roata norocului
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IL0VEDINER0 întreabă:
Manugabi întreabă:
Mihaela2023 întreabă:
JohnnyBravo123 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Star Wars
Esti un adevarat fan Star Wars si nu mai ai rabdare pana cand apare partea a saptea? Hai sa ne reimprospatam memoria cu un quiz.