Glume. Hey am nevoie repede de niste glume sau faze haioase cu tema : nimic\stau. :)dau funda, plizz
Imi puteti spune niste melodii 2013, nu manele?
Cine stie Ghicitori Super-Grele?
A-ti mancat vreodata carne de elefant? Daca da este frageda sau?=))
Am cateva intrebari.Raspunsul corect=Funda! 1.De ce tine Stefan cel Mare sabia? 2.De ce blondele nu pot scrie numarul 11? 3.De ce elefantii nu mananca maliga?
Salut.ziceti-mi niste pedepse din astea tari cand esti beat si esti cu mai multi prieteni. Cele mai tari primeste funda :D
Daca ai fi sa gasesti intr- un sant un sac cu pisici si unul cu caini pe care l- ai salva si de ce? Eu as salva pisicile prima data si apoi caini pentru ca imi plac pisicile si cainii pentru ca daca...? (mai mult)
Probabil ca este o intrebare tampita ....este! Cand pierdeti un lucru(obiect)cum procedati? Unde cautati prima data?
Dati-mi o intrebare de pe "vechiul T/A" pe care voi o considerati amuzanta.Adica,vreau sa stiu ce considerati voi amuzant. ^ ^
Ce parere aveti despre afirmatia: "cainele casca, dar casca nu caine"?
Cum sa fac si ce sa fac sa pun banii la ciorap?
Cats Playing Patty-cake, what they were saying... (cautati pe youtube) A fost dat si la stiri acest video, dar era in limba franceza. Unde il pot gasi in franceza?
Departamentul funerar "Nea Ion" înfiinţează sedii pentru resuscitarea celor aflaţi în stop cardiac prin intermediul câmpului electro- static.De asemenea, executăm transplanturi de schelet osos. ...? (mai mult)
Mai mananca cineva Nesquik Syrup cu lingurita? Nu? Nici eu...
Care este moneda naţională în Botswana?
Ce inseamna Sa moara ciupilan? mersi TPU! 1
Cum ne dam seama din ce parte "bate vantul"?
Cum canta cucu` in America? :->
Care an dureaza numai o zi? :-?
O stiti?; ; ) Balada Facebook: Nici bine nu te trezesti, Ca la Facebook te gandesti. Ba mananci ba nu mananci Toata lumea o anunti: Ba ca ti- a murit pisica, Ba ca te- a lasat gagica, Ba...? (mai mult)
Hey TPU!>:D< Deci vreau cele mai amuzante videoclipuri ...Cine imi da mai multe, dar si amuzante primeste o mare FUNDA!
Cum se joaca jocul ala cu moneda pe monturile pumnului?
Vreau niste bancuri!
De ce toţi puradeii de pe TPU cred că noi suntem suplinitori şi că noi avem de gând să le facem lor toate temele?
Ce zboară şi nu are aripi?
Cum va dati seama ca "vine noaptea"?
Ce alte expresii pentru idiot, prost sau cretin mai stiti chestii de genu pentru oameni ca...aia care filmeaza dandu-si foc la pantaloni
Care este cel mai ciudat si amuzant lucru sau videoclip din viata ta?
Cine stie intrebari amuzante ( dar de logica)? Funda pentru cele mai multe si cele mai bune.
Cine vrea Nutella?;;) Hai ca nu mai am multa! http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/525487_544187248945692_1102469048_n.jpg
:))! Uitati-va si voi la omul asta : http://www.youtube.com/watch?v=rSgkN6IzUjA :)) =)) adica e criminal... am murit de ras :))))))))). Uitati-va si voi :))!
Lume,cred ca am descoperit gramada de ingrasamant a lui Montezuma! Nah, e doar gunoiul vecinului. Voua va plac pistoalele cu bile? 0 - 0
Care e asemanarea dintre o blonda desteapta si OZN-urile?
Cum se numesc nasii Papei? :D
Esti singur/a pe o insula parasita. Zi- mi 5 lucruri care a- i vrea sa le ai cu tine ca sa poti trai 10 zile :D si zi- mi vedeta care a- i vrea sa te salveze in a zecea zi. :D Cel mai bun raspuns primeste...? (mai mult)
Am invatat soricelul lui Mihai Petre break dance, credeti ca am o vreo sansa la Romanii are talent, am uitat sa mentionez ca peste o ora vine si sobolanul lui pavel, ar trebui sa iol invat si pe el ...? (mai mult)
Eu cu mine si cu BlessingAndHonourAndGloryAndPowerForeverToOurGod suntem fani ai cartofilor. Suntem trei in club deja. Mai intra careva?
V-ati lasa condusi de un chior, o jumatate de om si o blonda?;))
Am venit de la scoala. Sunt obositaaa :-L Cine poate sa ma amuze :)) si inveseleasca :o3 primeste o fundita!
Hai sa vedem cati dintre voi au picat la testul de Cunoasterea Mediului :)) a.)Ce este mai greu? Un Kg de fier sau un kg de puf? :D b.)Ce este mai usor? Un kg de fier sau 2 kg de legume? :D
Prima data a fost... oul sau gaina?!
Moment de relax! Nu uitati, mai ales tinerii, ca e doar facatura, pentru amuzament, a reactiei doamnelor! http://stiri.rol.ro/ce-farsa-nebuna-femeile-s-au-rusinat-dar-le-a-placut-858737.html
Un gândac mă tot bate la cap.Cum scap de el?
Cum faci o femeie sa se simta "marfa"?;;)
Hi TPU! Era un videoclip pe youtube, cu niste mascati care il saltau pe unu. si tot zicea ** Da nu mierg, da nu mierg ** :)) daca il stie careva va rog lasati link aici. multumesc, funda.
Tu ce faci când cade netu'?
Ce sunt temele? Cel mai amuzant raspuns funda!
Am pierdut soricelul lui Mihai Petre pe care l-am furat ieri,va rog ajutati-ma, sunt disperat, eposibil sa ma duc la parnaie?
Daca sunt pe pozitia 623 castig un tricou?
Atenţie la versuri! =)) http://www.youtube.com/watch?v=Rhmnn8_dQZM&feature=youtube_gdata_player Ce să mai, caterincă!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat