Hey, TPU! Puteti sa ma ajutati? vreau sa gasesc tot felul de chestiii de genul:scrie..., fa clik, si afla ce se intampla! Va rog fara callhim, si ca se rupe google- ul, si ca se invarte! astea le ...? (mai mult)
:) Cum se numește un câine friguros?
Buna,TPU! Acum trei minute am mers sa imi fac doua sandwich-uri cu pate de pui (integral) si m-am taiat in folia aia.Ce sa fac? Sa ma sterg pe sandwich-uri? P.S:Pateu' e de la firma Sandia Sibiu.
La ce va ganditi in momentul asta. Funda cel mai amuzant raspuns
Si de asta imi plac mie cartile http://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4&feature=related :))
WTF? Cât de prost poţi fi să faci asta... http://www.youtube.com/watch?v=AEkbegyUmSQ
Vreau o sonerie nu un video sau altceva o soneri pentru telefon in care se inceapa direct cu parturi Dar direct nu video amuzant sau altceva direct parturi mai zgomotoase daca se poate
mai stie cineva intrebari de genul I:Cate litere sunt in ALFABET? R:7, nu 31 sau cate sunt in alfabet. I:Cand spune un eschimos "Buna ziua?" R:dupa ce invata romaneste. I:Unde ...? (mai mult)
Aveti idee unde este toaleta femeilor?
Care este meme-ul vostru preferat? Mie imi place The Cereal Guy... sau orcare i-ar fi numele :P
De ce il idolatrizati asa de mult pe Chuck Norris? :| El nu e supranatural! Daca ar fi avut asemenea "puteri" venea chiar acum langa mine si ma datea cu capul de tastatunufnsdofnijndij5nijsa; dasdij dsiaj...? (mai mult)
Cati ani traieste un extraterestru?
De ce sunt foarte putini oameni seriosi care aduc raspunsuri serioase aici pe TPU?
Google împlineşte astăzi 14 ani, vi se pare mult sau puţin?
Cand zic expresia,, a mea cand e pe sfarsite face zgomote ciudate" ce intelegeti? la ce ma refer?
I s-a mai întâmplat cuiva ca atunci când vrei să mergi la T/A să dai click pe "Totul despre TPU"?
Va rog spuneti-mi o farsa care sa sperie prietenii foarte tare, de exemplu un program care sa poata iesi doar daca scrii un cod sau asa ceva (funda).
Care este cel mai fain' banc stiut? (sau mai multe) Fundoi :D
Am un paianjen care il tin in lesa si latra, de aia ii spune paianjen de casa? Credeti ca e mai bun decat un caine!
Ce reprezinta cu adevarat sufletul si oare acesta chiar exista?
O femeie isi pune o esarfa cu buline la gat. Cate grade sunt afara?
Mie de amuzament imi place muzica asta: http://www.youtube.com/watch?v=gVbizM8tRR4&feature=player_embedded :)):)):)):)):))
Buna am vazut intrebarea asta pe facebook si din cate am vazut nimeni nu stie sa o rezolve, deci va rog cineva imi poate da un raspuns concret? Intrebare:Vrei sa cumperi ceva care costa 97 lei dar nu ...? (mai mult)
Voi folositi deodorantul pute nu?
Hei TPU, ma tot enervez pe altii care spun ca beverly hills e bantuita, si m- au facut curioasa, desi nu cred:- ), in fine, revenind, mai degraba imi vine sa rad:)), si de curiozitate, chiar ii bantuita?:)):)):))funda+...? (mai mult)
Cine vrea "şprei"? http://www.youtube.com/watch?v=QbG_paiVmNE
Credeti ca "BronzInactiv" mai e bronzata?
Care ar fi cea mai amuzanta intrebare?
Poate sa fie mai random de atat? http://www.youtube.com/watch?v=kjK-LzkekCU&feature=g-vrec
Salut,stiti un site de bancuri? funda+vot
Mărul are 2 ane, câte Ane are pâine prăjită?
De ce aduce barza copiii?
O intrebare gasita recent :)) Vreai sa- ti cumperi o bluza de 97 lei. Ceri de la mama ta 50 si tatal 50=100LEI.iti raman 3 lei. 1 ii inapoiezi mamei, 1 tatalui si iti ramine 1. 49lei+ 49lei+ 1 leu...? (mai mult)
Cate mere are ana? :l
Ajutor! Sunt bantuit de Justin Bieber! Cine are o pusca?
Dacă ai fi un cântăreţ de manele, cum te-ai numi?
Hai sa va sucesc mintea.Sa zicem ca un om ar merge pe strada si el vede in viitor (acel om vede in viitor) si la un momentdat se gandeste sa nu faca urmatorul pas deci logic ar fi ca in viitor sa nu faca...? (mai mult)
E o omida imensa la mine in curte, cum ies fara sa ma atace?!
Care este cel mai tare banc auzit de voi?
De ce a plecat Epurel de la T/A?
De ce ne gadilam? adica de e radem? e chair ciudat cand nu stii raspunsul...
De ce are mata cratima? :->
Care este bancul vostru preferat? Cine ma face sa rad, primeste o mare funda din partea mea.
Buna TPU as dori sa intreb daca mai sunt siteuri amuzante ca de ex ragete.com? cam asa cu Derp Derpina close enouht, poker face si asa... daca da imi puteti va rog trimite linkul?
Hipsteri VS cocalari/pitzi Cine castiga? Argumentati.
Cine se plictiseste? Ce ati face ca sa va distrati? Cel mai amuzant raspuns ia funda:))
Vreau bancuri. Funda.:))
I-a fost frica oare lu' Capatos de inundatii, cand a luat-o pe Bianca pe post de statuie gonfabila la el in emisiune?
ziceti-mi si mie glume scurte si amuzante.
Oglinda, oglinjoara, sa fie oare Sanziana Buruiana cea mai frumoasa din tara?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Copiii de la 402
Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!