Hey T/A! [ lume trasnita ] Cum o mai duceti? Unii useri considera ca aceasta categorie nu mai e amuzanta..ma mir de ce :-? [ de data asta nu am facut eu nimic ]. In concluzie, am un nou test pentru...? (mai mult)
Esti intr-o camera fara usi si fara ferestre, pe unde iesi din camera?
RAGE Potato, season 2»»teaser trailer http://i.imgur.com/kg1oQ.png Știu că sunteți cartofi neamuzanți, așa CĂ DACĂ vă binevoiește plombele din picioare băgați ceva sugestii pentru primul...? (mai mult)
Ce idei de tortura va vine pentru justin bieber si fuego?
Va place muzica populara cantata de Smeagol? http://www.youtube.com/watch?v=xHiNsjf61Nk&feature=related
Voi aveti nesimtiti in clasa care isi bat joc de profesori si sunt prosti ca noaptea?
Cine stie cum se aprinde o candela ortodocsa?
Imi dati si mie niste ghicitori despre Apolodor?
Ce s-ar intampla daca 2 porci, desi au de mancare berechet, sunt lasati multi ani in apartament, fara interventia unui ingrijitor?
Ganditi-va la o combinatie de oameni, animale si personaje animate care credeti ca ar fi cel mai amuzant lucru de azi. Ex: Capul lui Frankenstein, cu corp de vaca, nas de clovn, imbracat ca un dj si cu...? (mai mult)
Care este locul perfect pentru a face jogging dezbracat? Eu zic ca la Polul Sud. Voi?
Daau funda cui imi zice cel mai tare banc...;;) Am chef sa rad :P:P Hai' Hai'
Voi ce intamplari amuzante la scoala aveti? :)) :)) Eu de exemplu am sa va fac sa rad cand o sa va spun asta: Intr-o zi la ora de biologie, s-a intamplat totul.La biologie am o profesoara mai in varsta...? (mai mult)
Uitati o ghicitoare:Un cauboi pleaca pe vineri la munte si sta 3 zile dar el se intoarce tot pe vineri. Cine ghiceste primeste funda.Eu stiu raspunsul :*
Un cocoșat după ce a murit a fost îngropat în vârful unui deal. De ce?
Http://www.youtube.com/watch?v=ugYZRXOOZKs Iu laic tu muvet muvet?
Helăău bicizz. Ce mai ziceți? N-am mai bântuit de mult categoria asta. Voi când dați tezele, sau dacă le-ați dat, ce note ați primit?*trollface*
Cat de haioasa e Asta? Sarpele cu clopotei, Face pipi-n chilotei. Pis,pis, pis Iesi afara din tufis! Cel mai tare raspuns are funda!
Afirmația următoare este FALSA! Afirmația anterioara este ADEVARATA! Care dintre afirmațiile acestea este adevărată?
Eu vara nu dorm! Vara nu dorm! Nu am somn! Cool hit, ă?
Vă propun o provocare! Trebuie sa scrieţi ultima melodie pe care o ascultaţi şi să adăugaţi la ea prefixul "în pantalonii mei"! Nu e ideea mea dar vreau să vad ce scrieţi...
Http://www.breslo.ro/Product/pandant-fimo-vrabie_628051 ce-am mai ras de numai pot
Cine stie cum se traduce "cica" in engleza sau franceza? ^^ Merci. :D
Ce ai prefera sa fi din punct de vedere sexual? Fata sau baiat? Va rog justificati raspunsul!:P
Daca ati mai putea manca numai un singur lucru pentru tot restul vietii, intre muci si ceara de urechi, ce-ati alege?
Raspundeti la urmatoarele intrebari Raspundeti la intrebari! : Cum se numesc nasii Papei A : Papanasii B: Nasii papei C: Cum vor ei 2. Care este diferenta dintre un amant si un sot? A: Eu...? (mai mult)
Cand avionul care venea din Mexic a aterizat la Bucuresti, o pasagera a felicitat pilotul pentru aterizarea reusita, desi vremea a fost nefavorabila. Pasagera este mama pilotului, dar pilotul nu-i este...? (mai mult)
Exista vreo filiala a bibliotecii metropolitane la gara de nord? solo percutia?
Ce prostii ati facut voi la scoala de ati ajuns la director sau directoare si ce faceti voi in pauze
Scrie pe Google: Zerg Rush,sa vedeti ce se intampla! (Nu e intrebare, e doar asa de distractie!)
Prietena mea mi-a zi sa o mangai pe "CLITORIS"...eu stiam ce inseamna dar am facut pe prostul si l'am intrebat pe taicamiosi mi-a raspuns"Stintific se numeste CLITORIS dar popular vorbind nu stiu cum sa? (mai mult)
Ce inseamna initialele LOL; DND; BRB; ROTFL? T/A
De multa vreme n-am vazut ceva mai hilar si...stupid ca asta http://www.tpu.ro/jocuri-pc-online/jocul-warcraft-3-fronzet-throne-se-poate-downalda-instalat-daca-da-cine-imi-da-o-pagina-de-dounaldare-a-acestui-joc/? (mai mult)
Piei drace ca una ca aasta nu vazui, pa daca nu vazui nu vazui ce sa mai treanca-fleanca, nu vazui si gata, am ramas crucit si cine stie sa descante de umflatura sa ma ca'te si sa-si faa hatar si cu mine,...? (mai mult)
Cat ati da pentru o noapte cu Marylin Monroe sau Audrey Hepburn?
Am nevoie de cele mai tari bancuri. Cel mai amuzant, primeste fundita! :x
Ce intrebare sa pun?:)
Care e mai de speriat? Asta:http://www.youtube.com/watch?v=QOzZZTmBjxM& feature=related Ori asta:http://www.youtube.com/watch?v=mUL4xAcy7uo& feature=related Sau asta:http://www.youtube.com/watch?v=bQf8Mns_sK8&...? (mai mult)
Bine o zis…cine o zis…cand o zis…ce-o zis… Voi ce ziceti...o zis bine?
Ati incercat vreodata cutiile alea care seamana cu cele cu guma de mestecat si cand tragi de clapita sa scoti "guma " curenteaza? Cum vi se pare? Eu am incercat si nu mi-au placut
Cine a fost primul oul sau gaina?
E bine sa fi rau sau e rau sa bun? amuzante va rog
Cine imi spune si mie un site cu bancuri pe categorii? dau funda
As vrea un site cu glume pe categori! C el mai bun si rapid raspuns primeste funda
Cine imi spune cel mai atre banc primeste funda
Mai, mai, mai. Acum ca am aflat de pe net ca fetele sunt cu 50% mai proaste decat baietii. Da, ati vazut bine, cu 50%! Hmm... Hai sa pun intrebarea. Care a fost cel mai inteligent lucru spus de femei?? (mai mult)
Poezii amuzante si scurte cum ar fi: "Bat si... ca masina de cusut"
Http://www.tpu.ro/jocuri-pc-online/pe-ce-piesa-de-calculator-pot-juca-star-wars-knight-of-the-force-funda-vot/ Ati inteles ceva din intrebarea asta foarte "inteligenta"?
Vreau nume de porecle ciudate si funny in acelasi timp :D
Intrebare pentru baieti (vreau neaparat sa aflu si opinia altora): Ce parere aveti despre fetele ce exagereaza pe Facebook, pe hi5, pe Twitter si tot neamu' lor cu pozele cu mesaje de dragoste, de...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
angel6lust întreabă:
rhdjskdjjcjfjdjx întreabă:
Aurel100009 întreabă:
RainWind întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!