şini caca*** dracu e ladyj?:d
SaaaaLuuut... dati-mi si mie replici din desene animate, dar fara Robotzi si fara,, Scandura, te cheama mata,,. Ne vedem la funda.
Cine credeţi că va câştiga la Românii N-are Talent ăăă, Românii Are Talent ăăă, Românii Are Talente ăăă, las-o baltă...:-w P. S.:Rog seriozitate. :-j
Daca s'ar intampla, ca Gaystin Biberon sa nu existe in viata noastra, ce s'ar intampla, pentru tine, si pentru fanii J'gayB? Argumentati. ¬_¬
@LadyJ.RASPUNDE TU LA INTREBAREA ASTA.De ce ne tot faci destepti du-te in mormant cu Gaystin Biberon si stai cu el tota viata dar nu ne mai face destepti PS:Pot raspunde si ceilalti la intrebare.
Cica 696371, 94 din 703406 de intrebari au primit raspuns. Adevarat sau Fake&Gay?
care este utilizatorul vostru preferat?
Buna` TPU. In timp ce hoinaream pe Youtube am gasit ceva pre` taree` din punctu` meu de vedere:)). Pentru cei care il plac pe Biberon ...nu le recomand sa se uite:)). http://www.youtube.com/watch?v=_ITsivZ_lCo&? (mai mult)
Haideti sa jucam fazan :)). Incep eu Caine
Ma scuzati ca sunt cam in urma, dar cine mama draq e Lady J? Si care e treaba cu ea?
Cum de are atâţia de amuzant? http://i.imgur.com/du2Lh.png Să mă lumineze cineva!
*Se uita in jur *Hmm...*ii vede pe Șnițel, Franzela, Pișcotu, Portocala, Stafida, Pralină, Capsuna, chifteluța si Brânză. se apropie de ei si musca din piscot* Baai! TPU e bun! hai sa bagam? (mai mult)
Atenşion! toate felurile de manciare sa vina işi.branză, pişcotu, căpşună, portocală, etc.doar ele au voie!
Draga T/A... Pe 12 aprilie LadyJ a spus intr-o intrebare ca pleaca. Este adevarat? Am murit si am ajuns in rai?
Cum poti invinge timiditatea? R: O bati bine. Voi cum o invingeti? (t/a)
Ce alegeti? Demi Lovato sau Selena Gomez? Primul/prima care imi raspunde la ce ma gandesc eu are funda! :P : P :) >:-) Sucees!;) :D
Voi ati observat ca LadyJ are o replica celebra:Desteptilor! ,, se uita pe geam si o vede pe Sfanta Gadovia care mananca iaurt cu fructe"
(scuzati categoria) Ce are TPU-ul cand incerc sa raspund nu-mi apare raspunsul (rog seriozitate)
Parodie dupa "Baby" de JB : Ooooooooooo, M-au lasat hingherii pe o stradă Si tata si acum mai dă In mama, Weeee weee! Ooooooooooooo, M-au luat hingherii de la mama din mana, Si m-au lasattttttt Aici...? (mai mult)
Cine e LadyJ? probabil o proasta dupa cum reiese in spusele voastre scrise :))) ( stiu, e ciudat cum am formulat ) T/A
Mah.Pardon! Fah LadyJ.Care esti? Ca nu reusesc sa dau de tine. Daca nu raspunzi tu, atunci sa raspunda ceilalti sa inteleg si eu odata care-i treaba.Ca multi sunt foarte rasvratiti impotriva ta.Si daca...? (mai mult)
Cine Paste fericit?
Mai de ce ne-am adunat noi, toate felurile de mancare numai in categoria T/A? Hai dragele mele celelalte feluri de mancaruri(Șnițel, Franzela, Pișcotu, Portocala, Stafida, Pralină si restul )sa...? (mai mult)
Uhm. ok poate suna pueril, dar eu zic sa ne aliem toti si sa-i dam raportare si sa-i punem "stupid" lui LadyJ pana dispare de pe site, nu avem nevoie de retarde din astea... Just a thought
Ce faceti in momentul asta? T/A
Salutare cetateni ai T/A.:)) am si eu o problema. De un timp tot am de-aface cu obsedati de baieti. Dar este unu care i-a intrecut pe toti! Ma suna mereu si imi spune ca se masturbeaza cu gandul la mine!:-&...? (mai mult)
Hai, care vrea sa fie barbatu` meu? Promit ca sunt fata cuminte.Nu insel pe nimeni. P. S.:T/A
Http://creativemonkeyz.com/category/roboti/ enjoy :D
Ce stai acolo cu chipul tau angelic?:) Trivia/Amuzante
Dovada că 'Giastin Bibăr' e femeie! http://i.imgur.com/NIaq2.jpg Eu când le-am spus fanelor, nu, ele 'batman, batman' [-(. Uiteeee.are şi ţâ. nţari
Catre LadyJ: Mori!; ; ) Te rugam sa verifici enuntul pe care l-ai scris si sa elimini majusculele care nu sunt necesare! Iti reamintim ca majuscula (litera mare), nu se foloseste decat pentru prima...? (mai mult)
Este cineva online? :o3 *forever alone face*
Cine poate sa-mi spuna niste replici amuzante din desene animate? cele mai amuzante primeste fundita:X:*
@Branza nu mai plec? probleme? are careva probleme ca nu plec?:-w
Recunoasteti artistul! Haidi palalalila girlatahau!
Crăciun Fericit!
M-am indragostit de Gaystin Bibar! Sunt asa de emotionata incat am uitat cum se scrie numele lui asa ca m-am luat dupa altii! Hai va rog ajutati-ma ce sa fac daca m-am indragostit de elll ? T/A...? (mai mult)
Tu...cu ce te piepteni?
Va place sa dati stupid la fiecare raspuns? T/A
Continuaţi voi : Hai spune cine, cine, Spune cine, cine, Cine te...
Gaystin pe google: http://i.imgur.com/kJqhp.jpg
Baa care mi-a furat tamponu':|.*il cauta disperata*
Dacă m-am marsupiat cu pixu` în vazin...mor? [ t/a ]
Buna TPU... Nu stiu daca e o intrebare pentru. T/A dar... Am auzit ca exista ILoveAndreyutZza :-s?
Cine vrea sa castige?(e o intrebare). utilizatorii de la 1 la 130 care vor raspunde vor primi voturi de la mine.de bine toAte
Raspuns urgent! cand apar noi episoade cu mo si foka? stiu ca apar joi da la ce oara? scuze categoria, vot+funda
"Comeandtellmesomething" e fata sau baiat?:-?
La camin intr-o seara era o plictiseala care ma termina. La un moment dat, cand ma gandeam eu ca ar fi bine sa ma bag in pat si sa ma uit la un film, ma suna un prieten…hai la mine in camin la o bere...? (mai mult)
De ce ghicitoarele nu castiga niciodata la 6 din 49?
Alta pierduta in spatiu: http://www.TPU.ro/dragoste-si-sex/buna-spuneti-mi-si-mie-cum-pot-pune-o-intrebare-pe-TPU/ Intrebarea: Cum naiba pot pune dracu o intrebare pă tpiu? ca eu nu stiu! asta ie cel...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
AndreiAdrian012 întreabă:
Neagracaceara întreabă:
cipanella întreabă:
AlExAlEx2000Bz întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Rozatoare
Iubesti iepurasii, veveritele si porcusorii de Guineea? Afla acum cat de bine iti cunosti rozatoarele preferate!