Http://www.fugly.com/flash/709/Scary_Maze_Game.html Cum vi se pare?
Apapulaguil eum ii sete este. Un ma apapalg. Sunt2 prop. Ghiciti-le! Nu sunt exercitii de disctie!
Hi TPU de unde fac rost de capitanlu claw?
Hiiiiii >:D...? (mai mult)
Sunt un calut vorbitor, Care se joaca pe calculator. Si care stie a ura, Pe la case a colinda, Ii spun campaniei voastre HPU Ce naiba are TPU? Sa-mi raspundeti la-intrebare, Si care raspunde...? (mai mult)
Http://hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=5165778956&albumId=412520111&ownerId=530578930 Voi gasiti ceva atragator si frumusete in fata asta? Daaxa nu, ce?
La avionul cu reactie cand i se termina reactia? Si daca se termina cum mai merge?:))
Facem un concurs la scoala si am nevoie de niste denumiri de echipe ...intrebarile sunt din geografia si istoria frantei... ceva haios daca puteti
Ce s-ar intampla daca pamantul sar opri brusc? Funda!
Salut. Am si eu o intrebare. Daca unui prieten i s-a pus o nota de 2:|se poate scoate cumva? adica sa puna o semnatura ceva care sa scoata nota?
la cat ar trebui sa ma culc in timpul scolii tinand cont ca am 11 anis i nupot adormi mai devreme de 21:00 si ma trezesc la 7:30. fundita mareee:X
BUNA TPU! de cateva zile ma doare burta adorm greu si ma trezesc la 6 dimineata cu dureri de burta si nu mai pot adormi. ce sa fac? am incercat pastile si ceaiuri dar degeaba. fundita + folositor sau inteligent...? (mai mult)
Şi...Cum a fost prima zi de şcoală? >http://i.imgur.com/y4595.png
Foarte bine x( vo mancat in cur sa faceti campanie pentru a aduce TPU pe drumul cel bun si ati facut mai rau:(( nu mai pot vedea un comic tare ca imediat il raporteaza idiotii:(( la fel si desenul meu la...? (mai mult)
De ce ne trebuie scoala ca sa devenim destepti?:-? stam toata ziua pe TPU, xat, chat la ce ne trebuie scoala?:-j:;))
Ba frate, cine raporteaza intrebarile? cine? are cinv curajul sa raspunda? P. S:presimt ca acel cineva sau acei cinv o sa o raporteze imediat. si inca o intrebare STELA STIE CE NAIBA SE INTAMPLA...? (mai mult)
De ce poarta oamenii chiloti?
Nu credeti ca ati exagerat cu campania asta? :| De ce oare mai exista categoria asta daca pana si intrebarile normale si amuzante sunt raportate?
Care e cea mai penibila intamplare de care ai avut parte?
Hai sa va invat ceva: http://i.imgur.com/oYv6T.jpg app. nuuu mai raportati
Deci renunt la campania TPU revive. Am spus gata cu raportarile astea, gata. Nu inteleg, la trivia/amuzante scuza-ma dar... Ati mers prea departe! Doi membri ne-au parasit... Cati o sa mai faca pasul? (mai mult)
Buna am o intrebare legata de Sims 2: Cum faci in Sims 2 sa adaugi fetele vedetelor, haine? Va rog sa imi ziceti P. S. Daca NUUUUUUUUu stiti NUUUU mai scrieti NUUUUUUU moduri fara raspunsuri gen:Nu...? (mai mult)
I'm wondering... oare Stela este in concediu?
Ce au elevele de 4 ori, studentele de 3 ori, amantele de 2 ori si sotiile o singura data?
Bai bai bai...imi scapa mie ceva,(ca nu am platit netu si nu am putut intra vreo3 zile) ce campanie?
Twix, Bounty, Snikers, Kit Kat, Lion sau altceva?
Ce seamana cu o jumatate de portocala? :)) ( "problema" de gandire )
Fiinda suntem la Trivia/amuzante am o provocare pentru voi! Aceasta consta in 5 intrebari.Cine raspunde corect la toate, primeste funda! 1.Cate oua poti manca pe stomacul gol? 2.De cate ori...? (mai mult)
Cine a inventat coca-cola?
Daca o vezi pe Miley Cyrus in fata usii tale ce ai face? :))) Eu i-as spune ca de cand a fost facut serialul Hannah Montana a coborat EXTREM de jos =)) si i-as tranti usa in nas:=))) voi?
Http://www.youtube.com/watch?v=auANHoHvt70 Asta e tare!:)) nu stiam ca nu exista :-? voi ce credeti?
Voi ce faceti cand dormiti?:)) eu cant in somn:))
De ce funditele sunt portocalii si nu sunt roz? I just love this colour:))
Cate maini are un caine?
Am nevoie de ajutor! Cum sa fac sa nu-mi mai rod unghiile? am nevoie de ajutooor.*ochi de catelus*. funda. pentru cel mai bun raspuns
Io sunt putin cam analafabeta ca nu mi-a placut scoala, aveam alte preocupari.Asta inseamna ca intrebarrile mele va fi raportate? Va rog raspundeti-mi! Ca mi-e frica sa mai pun intrebari.
Imi psuneti si mie va rog, va rog frumos cum pun un viodeoclip pe YouTube?(scuze de categorie dar nu stiu care e potrivita)fundita:* vreau explicatii clare(adica unde sa dau clck, chestii de genu',...? (mai mult)
Unde gasesc si eu site-uri de socializare frantzuzesti?
Http://www.youtube.com/watch?v=GuCtRQAXvQA Ce parere aveti?
Impingeti tava! Ce ati comandat?
Am uitat! Despre ce vorbeam inainte sa fim intrerupti de soneria telefonului tau?
Cum se spune bob invers?
Dati-mi niste statusuri foarte faine.Nu conteaza de care sunt. Vreau cat mai multe.Va dau funda.Si vreau sa fie inventate de voi, cele inventate de el insusi ia funda.
Bai oameni buni, oare am baut atat de mult, ca am raspuns la intrebari inexistente? Raspuns la intrebarea: pauza Mdea... ce sa mai spun decat Rest in Peace TPU.Am vrut razboi, asta am primit.Sau? (mai mult)
Care este cartea pe care ai citi-o in 2010?:D
Cine esti tu, omule?!:))
Cate cifre cuvantul televizor?
Aranjand literele RABVEI intr-o anumita ordine veti obtine un cuvant care inseamna: o tara, o mare, un judet, un oras, un animal?
Cine imi da si mie link-ul de la The Sims 3, dar sa nu fie nevoie de CD original...Ms anticipat...
Hey! am fost ocupata cateva zile si nu am intrat pe site! dintr-o data vad la toti sustinem campania TPU revine, ce mai e si asta? pls sa-mi explice cineva! PS: scuze categoria dar aici am vazut utilizatori...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
Aurel100009 întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Pisicile Aristocrate
Ai urmarit cu drag aventurile Ducesei si ale lui Thomas alaturi de pisicutele Marie, Berlioz si Tolouse? Afla cat de multe stii despre ei!