De ce obiect nu poti sa te desparti, si de ce?
Odata un sims mi s-a inecat in piscina, iar in alt joc, GTA SA, un paramedic de la salvare s-a asezat pe trepte langa victima, indiferent. Cine are cea mai amuzanta intamplare dintr-un joc video. Nu...? (mai mult)
FUNDA! hey am un alcatel ot800 de 2 zile happyhappyhappy!:)si... vreau sa stiu cum pot pune widget-urile pe ecran? eu am apasat pe rotzita aia dar imi apare wigetu' si setarile si nu imi ramane pe ecran? (mai mult)
Nu mai pot de ras:D
A killer dog! http://i.imgur.com/uAVC5.png
Cine vrea concurs de basini? Daca vreti sa ajungeti faimosi la concursurile de basini urmati, , sfaturile lor"(puturoase): http://www.220.ro/funny/Concurs-De-Basini-Intre-Sot-Si-Sotie/75lC3915xV/ Asta...? (mai mult)
am facut un comic pentru mhn24, sper sa nu se supere! A si e primul meu comic, e reusit? http://i.imgur.com/il5LY.png
Voua vi se incarca greu comicurile?
Cum de au apãrut atâţia caţeluş pe aici?
Numaratoare de la 1 la 999.999.999 Incep Eu : 1
ce mai faceti? Ma plictiseam si stateam in pat citind o carte, (Shogun daca va intrebati care), cand deodata mi-a venit sa pun o intrebare: "أحييكم جميعا. يقول لي بعض...? (mai mult)
Oare de unde o ai? Nu ma refer in sensu' ala.
Imi spuneti niste intamplari haioase din viata voastra *ochi de catelusi* funda si celorlalti vot *pupic*
De ce se aseaza blondele invers e scaun!?!(cu burta pe scaun)
Exista la Sims 2 un cod pentru tripleti? Sau am vazut ca oamenii pot fi si vampiri... exista un cod pentru vampiri?
CNP = ciocate nespalate din piele, DJ = doljean jegos Mai inventati si voi
Aveti vreun surior sau vreo fratioara?
De ce femeile cand se fardeaza la ochi deschid gura?
Oaia s-a urcat pe urs, si ursu' p-autobuz. Cine-i mai sus?
Mi-am pierdut mouse-ul ce sa fac? am nevoie rapida de ajutor! Var rog mult.Multumesc P. s. Nu mai cautati l-am gasit
Dv. cum ma credeti :)? Vreau o parere.Va multumesc >:D
De unde este numarul sau pe unde se foloseste prefixul (nr este)0232591...(inca 3 cf) ca m-a sunat please funda!
Buna :)... da'ti-mi si mie sugestii de un id' ceva cu roz :">. pentru cea mai buna sis posibila :X dau fundita :X
De ce blondele se invart in jurul dusului cand se spala?:?(Amuzante)
Da' tu de unde iti iei chilotii?
Care-i faza de la bancul cu oaia roz?
Intr-un acvariu erau 3 pesti, unul se ineaca cati au mai ramas? O gaina face un ou pe zi, cate oua face pe luna? Stefan cel Mare vrea sa treaca cu armata pe partea cealalta a unei cai ferate nesfarsite...? (mai mult)
Povesti de groaza
Dup ce am vazut Romanii au talent(reclama) sunt curioasa sa stiu:ce talente aveti?
Deci... Ce părere aveţi de fetele alese pentru. Next Top Model de aseara? =)) mie mi se par naşpaaa.mai ales moldoveanca aia :)))
Avetzi coduri Webkinz nefolosite?(scuze, dar as vrea sa vad cum e si mama nu m-ar lassa sa cumpar)
Eu put Tu puți Voi... Noi... Inlocuiti punctele cu ce trebuie XD
Voi cum va faceti parul?
Http://i.imgur.com/2bBv0.jpg
Buna TPU :x Raspunde`ti la intrebarile acestea : 1. Daca niste oameni ar fi intr-un foc mare :-p pe cine ai scoate? 2.Ai accepta o provocare? 3. Daca da, care ar fi aceasta? 4. Daca ai putea transforma...? (mai mult)
Care a fost cel mai tare si cel mai naspa vis? vreau cat mai multe rasp va rog
De ce nimeni nu stie daca sunt fata sau baiat? E greu de ghicit? {trivia/amuzante}
De ce euuuuuuuuuuuuu? :(
Fa un patru, Trei pe dos, Si-a iesit un caraghios. M-a invatat mama sa cos Si pe fata si pe dos Zero plus zero Egal cu zero. P. S.:Imi mai dati poezioare astfel cu desen? Imi plac mult si...? (mai mult)
Asta se întâmplă când se amestecă 2 genuri total diferite de muzică: http://img691.imageshack.us/img691/7877/blackbieberbrides.jpg
Cum pot face sa para ca am sanii mai mari, sa ma mahiez cu ajutorul photoshopului?
Esti supus unei alegeri grele:trebuie sa iei doar 3 prieteni ca sa iti petreci restul vietii cu ei.pe cine alegi? dc? ce ai de gand sa faci cu ei?:))
La ce filme imi recomandati sa ma uit? Sa fie dragoste ( sex) sau comedie! Si de unde le pot lua + site-ul. Pe Titanic, Transporter, LittleMan, Sav, American Pie 5. White Chicks, le-am vazut. altceva? ...? (mai mult)
Ce nota acordati urmatorui banc? Un om conducea masina pe un drum. Dupa o curba, vede o creatura mica si verde agitandu-se pe marginea soselei. Curios, opreste. - Buna ziua! Eu sunt un homosexual...? (mai mult)
Nu vă grăbiţi cu răspunsurile: 1) Care este femininul de la "fes"? 2) Care este masculinul de la "cură"? 3) Care este femininul de la "puţ"? Voi posta rezolvarea mai tarziu.Astept raspunsuri. ...? (mai mult)
Bancuri, intamplari haioase. Funda.
De ce Dan Diaconescu e nefericit?
Ce origine / semnificatie are numele de familie : Gavat? funda
Vreau si eu site-uri cu brushuri pentru. photoscape cs4 Urgent:D Dau funda+vot Sa fie cat mai multe brushuri!
Voi cum va faceti patul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Aurel100009 întreabă:
9PM întreabă:
Mocanu1234 întreabă:
giuliaaaV întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Americans
Ati urmarit The Americans, un serial despre spionaj, secrete si aventuri? Hai sa vedem cat de multe va mai amintiti!