TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Trivia / Amuzante

Trivia / Amuzante

• 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • 863
GuessWho_8607
în 8 Decembrie 2010 | GuessWho_8607 întreabă:

Imi spuneti si mie niste bancuri cu Bula sau cu animale...sau cu ce vreti voi :) Mersi, dau funda la cele mai faine.

1
Răspunde Raportează
PastilutsaCuEfecteLacrimogene
în 8 Decembrie 2010 | PastilutsaCuEfecteLacrimogene întreabă:

Am nevoie de o intamplare hazlie imaginara de sarbatorile iernii, Craciun sau Revelion.

5
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2010 |

Tiganul catre tiganca : -Ce cauti fa pe strada la ora asta? -Ofer distractii barbatilor -Deaaaaa? ia fa-ma sa rid -Nu de-astea mo boritule, distractii sexuale -Deaaaaaa? ia fami-o ca sa rida :)) discutie...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
Laurishkutza
în 8 Decembrie 2010 | Laurishkutza întreabă:

Hai sa facem un joc de imaginatie. Sunteti intr-o vacanta/tabara cu colegii de la scoala/liceu/facultate/serviciu. Aveti o camera super, insa baia din camera nu are usa.Nu exista baie pe hol sau de serviciu. Ce...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 8 Decembrie 2010 |

Oameni buni, voi cum o purtati, pe dreapta sau pe stanga?;))

28
Răspunde Raportează
Herp
în 8 Decembrie 2010 | Herp întreabă:

Cum credeti ca m-am descurcat in aceasta lupta?:> stiu ca este cam vechi videoul dar astept pareri:d P. S: a fost foarte greu de digerat:(( http://www.youtube.com/watch?v=FyP8fJbjg-I& feature=player_detailpage...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
rubyy
în 7 Decembrie 2010 | rubyy întreabă:

Ma plictisesk asa ca va pun niste intrebari. 1.kree numele tau? 2. ce zodie esti? 3.selena, miley sau demi? 4.magicieni din wawerly place sau hannah montana 5.filme de comedie sau groaza? 6.coca...? (mai mult)

29
Răspunde Raportează
Mihaelaa98
în 7 Decembrie 2010 | Mihaelaa98 întreabă:

Nam ce face! raspundeti la intrebarile astea si cine face maxim sau aproape de maxim pana pe 8.12.2010 la ora 20:oo are funda si vot; ) 1)Care este numele meu real? 1p a)Andreea b)Maria c)Bianca 2)Cati...? (mai mult)

24
Răspunde Raportează
mhn24
în 7 Decembrie 2010 | mhn24 întreabă:

Facebook vs. Google- Who wins?

19
Răspunde Raportează
d???
în 7 Decembrie 2010 | d??? întreabă:

Http://www.youtube.com/watch?v=44B5ltpGUOk&feature=related Prea tare aaa? :)))))))))) sai pis'n frezza:)))

2
Răspunde Raportează
Bastet
în 7 Decembrie 2010 | Bastet întreabă:

Care este aperitivul/desertul/supa voastru/a preferata? cine are aceleasi gusturi ca mine are o fundita:D

5
Răspunde Raportează
JustBelive
în 7 Decembrie 2010 | JustBelive întreabă:

Vreau bancuri amuzante despre animale! Fara injuraturi!

2
Răspunde Raportează
Do_3377
în 7 Decembrie 2010 | Do_3377 întreabă:

Care este materia voastra preferata si de ce? Cel mai interesant motiv primeste funda!

14
Răspunde Raportează
Stefy_5345
în 7 Decembrie 2010 | Stefy_5345 întreabă:

Cine continua fraza: Ma scol de dimineata si... cel mai amuzant raspuns primeste funfa!

53
Răspunde Raportează
NuConteazaCineSunt
în 7 Decembrie 2010 | NuConteazaCineSunt întreabă:

Voi ce mancati cand sunteti stresati/nervosi? Eu mananc ciocolata, mereu...Cand sunt stresata beau suc sau multa apa si cand sunt extrem de nervoasa mananc ciocolata! Voi?

14
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 7 Decembrie 2010 |

Doi nebuni mergeau prin desert, unul cara un butoi iar celelat o usa de masina -Tu de ce cari butoiul ala cu tine? -Pai cind imi este sete mai beau o gura de apa, dar tu de ce cari usa aia in spate? -Pai...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Bixx
în 7 Decembrie 2010 | Bixx întreabă:

Vreau niste rerplici sa moor de ras. nu conteaza de unde! aaaaa...sa e pot aplica si in viata reaala... V'am spus si de funtita?

6
Răspunde Raportează
DorelSudoru
în 6 Decembrie 2010 | DorelSudoru întreabă:

Ce ati face pentru titlul de userul anului?

20
Răspunde Raportează
Nicolelenaa
în 6 Decembrie 2010 | Nicolelenaa întreabă:

Bancuri care merita citite: Un tip se uita la televizor si se trezeste cu o tigaie in cap de la nevasta-sa: - Asta pentru ce este, draga? - Ce e cu numele Laura Jonson, scris pe biletul ala? - A,...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
bateaiulia
în 6 Decembrie 2010 | bateaiulia întreabă:

De ceie vie frica?

22
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Decembrie 2010 |

Hey, stiu ca pare cam stupida intrebare dar ce inseamna x-mas? stiu ca are legatura ca craciunu,

4
Răspunde Raportează
MangoGirl
în 6 Decembrie 2010 | MangoGirl întreabă:

1)Eu am Sims 2 Teen Style Stuff.Cum pot sa-mi cumpar si eu un animal? catelus, pisica...etc. 2)Cum pot face o nunta la doi tineri?:D(sims2) 3)Daca un batran nu mai are nici o zi de trait ce se intampla?(sims2)? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
MangoGirl
în 6 Decembrie 2010 | MangoGirl întreabă:

Cum pot muta doi tineri intr-o alta casa?(tineri din familii diferite)

3
Răspunde Raportează
mihaip1
în 6 Decembrie 2010 | mihaip1 întreabă:

Shit just got real...Ne trimit extraterestrii mesaje din spatiu.Cu putin noroc si viclenie am reusit sa pun mana pe un mesaj.Sa dea dumnezeu de sa stiu eu sal descifrez.Ala care il descifreaza primeste? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
mariuca_7151
în 6 Decembrie 2010 | mariuca_7151 întreabă:

Cine da cea mai frumoasa dedicatie de Craciun dau funda!

4
Răspunde Raportează
Razvan1807138078340
în 6 Decembrie 2010 | Razvan1807138078340 întreabă:

Vreau sa primesc fundita si nu primesc, vreau sa primesc fundita si nu primesc.toate funditele sa apeleze la mine!

6
Răspunde Raportează
Anonim_5618
în 6 Decembrie 2010 | Anonim_5618 întreabă:

cine imi trimite linkul` cu reclama aia de la vodafone sau orange. in care zice una: este un barbat in fata mea si are matreata si :-@... si ala pana la urma pleaca. si la sf aia zice:nu, era doar? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
pitikaaa
în 6 Decembrie 2010 | pitikaaa întreabă:

Buna! In urma cu putin timp a fost un episod din "Mondenii" sau din "In puii mei" nu mai tin minte in care era vorba de 2 oameni care au mers la o agentie de matrimoniale si unul dintre ei nu zicea...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
d???
în 6 Decembrie 2010 | d??? întreabă:

Baaaa a venit mos nicolae :))! La multi ani la cei care au numele Nicu, Nicolae, Nico etc. Mie mi a adus un pulover, un skate si o revista.(Skate tech deck:) ) Voua ce v-a adus?:>

8
Răspunde Raportează
LolNope
în 6 Decembrie 2010 | LolNope întreabă:

Deci...Cine raspunde la asta din nou Fundytsa! Avem un vas de 5 litri si unul de 3 litri.Cum fac prin doar 6 mutari sa umplu cel de 5 litri cu patru(nu se accepta altceava decat vasele de 5 l si 3 l).? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
LolNope

Bun.Cine raspunde la asta Fundita! Ce este o data la un minut, de doua ori la un moment, dar niciodata la o suta de ani?

9
Răspunde Raportează
LolNope

Cine raspunde primul corect Fundytsa! Deci sun 3 camere in care esti obligat sa intrei sa supravietuiesti: 1)O camera plina de criminali inarmati 2)O camera plina cu lei nemancati de 5 ani 3)O camera...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
LolNope

Un test de nebuni: Doctorii iti arata o cada plina cu apa, o cana si o galeata tu ce alegi sa golesti cada? Cine raspunde primul corect fundytsa.

12
Răspunde Raportează
Fragile
în 6 Decembrie 2010 | Fragile întreabă:

Hi TPU! Am o urgentaaa! Am avut 14 funda SIGUR ieri si azi cand m-am uitat am numai 13 ce s-a intamplat? Si va spun SIGUR erau 14 funda chiar mi-a spus fata care mia dato pe a 14 a ca sigur mia dato! Fundaaaaaaaaaaaa...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Bishop
în 6 Decembrie 2010 | Bishop întreabă:

Cine sunt ăia 2 gay cu salonul de cosmetică de la Mondenii? Adică pe cine interpretează ei vreau să zic

3
Răspunde Raportează
Mony_4137
în 6 Decembrie 2010 | Mony_4137 întreabă:

;)) Fratiorul meu de doi ani vre o prietena si nu gaseste. Toate fetele sa apeleze la el;)) http://www.youtube.com/watch?v=NIGAUhs2flc&feature=player_embedded

5
Răspunde Raportează
în 6 Decembrie 2010 | PastilutsaCuEfecteLacrimogene întreabă:

revelionul acesta il voi petrece la bunica mea cu rudele. cele mai mici o sa fiu eu de 11 ani si varamea de 14 ani cu care ma inteleg super bine.noi ajungem la bunica mea la ora 8 seara si ne-am...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
skiziiskiz
în 6 Decembrie 2010 | skiziiskiz întreabă:

Heii...care imi da niste "expresii" gen: o trasnitu-ne-o, amu` ase`i, amu` ase`i dara.care le poti spune oricand. colegele mele folosesc "ma cac" si eu nu suport expresia astaa.de 3 saptamana m-am saturat!? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
în 6 Decembrie 2010 | PastilutsaCuEfecteLacrimogene întreabă:

revelionul acesta il voi petrece la bunica mea cu rudele. cele mai mici o sa fiu eu de 11 ani si varamea de 14 ani cu care ma inteleg super bine.noi ajungem la bunica mea la ora 8 seara si ne-am...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 6 Decembrie 2010 |

2 10, 2 10, bun, merje: http://www.youtube.com/watch?v=PkpWX3D1L9E&feature=related Busted! Ce ziceti?:>. Va aduceti aminte de ceva povesti ale copilariei?:))

3
Răspunde Raportează
?Just????
în 6 Decembrie 2010 | ?Just???? întreabă:

Sa vedem care este parerea voastra, dragi colegi folositori de TPU: 1. Daca ati gasi-o pe Elodia ce ati face cu ea(vie sau moarta)? De ce? 2. Daca n-ar exista calculatorul cum v-ati descurca la scoala/comunicare/poze/filmuletze/filme/jocuri/muzica...? (mai mult)

11
Răspunde Raportează
Lia_1048
în 6 Decembrie 2010 | Lia_1048 întreabă:

Cum pot sa fac rost de bani (coins) pe spark city? in afara de varianta cu cumparatul lor

3
Răspunde Raportează
IronHere
în 6 Decembrie 2010 | IronHere întreabă:

In ce localitate au fost intervievati TELECOMANDATI cu,, Nu stiu din astea, doua!"? Sunt tare curioos.:D

6
Răspunde Raportează
thepynk
în 5 Decembrie 2010 | thepynk întreabă:

Care a fost cel mai amuzant lucru la scoala?

10
Răspunde Raportează
Radu13Radu_6037
în 5 Decembrie 2010 | Radu13Radu_6037 întreabă:

Ce ati primit de Mos Nicolaie? Eu am primit multe dulciuri(chiar multe) si pijamale noi.

15
Răspunde Raportează
Fragile
în 5 Decembrie 2010 | Fragile întreabă:

Care este singularul la fite?(fite)

12
Răspunde Raportează
Camelia_8424
în 5 Decembrie 2010 | Camelia_8424 întreabă:

nu stiu pe ce am apasat si mi-a dsiparut cand intru in internet, bara aceea cu "file" si nu mai stiu ce...cum fac sa apara... urgent:((

2
Răspunde Raportează
ProjectJackpot
în 5 Decembrie 2010 | ProjectJackpot întreabă:

Ce-si poate dori cel mai mult un/o TPU-ist(a)?

12
Răspunde Raportează
în 5 Decembrie 2010 | PastilutsaCuEfecteLacrimogene întreabă:

vreau sa imi fac breton si nu stiu cum imi sta.am fruntea lata parul putin mai jos de umeri, sunt mica de inaltime, ochi caprui.astept parerile voastre. funda

4
Răspunde Raportează
OoMPăLoOmPăGotSuspended
în 5 Decembrie 2010 | OoMPăLoOmPăGotSuspended întreabă:

Care este animalul vostru favorit? Cne nimereste animalutul meu FuNdItZza

23
Răspunde Raportează
  • 859
  • 860
  • 861
  • 862
  • 863
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • 9PM
    trimisă acum 22 ore

9PM întreabă:

Sa nu va para r?u pentru cei ce sunte?i bolnavi, cu probleme c? nu va g?si?i perechea, mai ales pentru cei cu probleme emo?ionale! Eu zic c? e recomandabil sa ave?i grij? de sufletul vostru dect...? (mai mult)
    30 răspunsuri
  • Aurel100009
    trimisă pe 28 Decembrie

Aurel100009 întreabă:

Inainte de 2000 erau oamenii din toata lumea asta mult mai buni, mult mai civilizati, mult mai respectuosi, mult mai educati decat acum? Multi tot zic ca asa erau inainte, este adevarat? Dar acum intr-...? (mai mult)
    14 răspunsuri
  • LIME04
    trimisă acum 9 ore

LIME04 întreabă:

Ce crede?i dac? am 21 de ani si nc? sunt virgin, se poate crede c? sunt asexual, sau s? fac ni?te investiga?ii medicale?
    8 răspunsuri
  • dosia26
    trimisă pe 28 Decembrie

dosia26 întreabă:

Salutare TPU. Am si eu o problema. Vreau sa imi schimb centrala termica si nu stiu de care sa imi iau. Bugetul meu este intre 3000 si 3500 roni! Imi poate recomanda cineva o centrala in bugetul asta? Multumesc...? (mai mult)
    6 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.584.583
  • Întrebări: 3.954.581
  • Răspunsuri: 17.664.286
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 32 minute
Ce zici de un quiz?
Curiozitati despre pisici

Curiozitati despre pisici

Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?

Start quiz
Categorii
  • 652.087 Adolescenţi
  • 55.617 Afaceri & Financiar
  • 22.875 Artă şi Cultură
  • 72.878 Auto & Moto
  • 144.262 Beauty & Fashion
  • 16.487 Benzi desenate
  • 55.110 Carieră
  • 20.364 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 297.379 Conversaţii