Off, off! Ce ma fac eu?! Daca stau prea mult pe TPU, uit si de mancare.Am pus pe foc sa se incalzeasca laptele si surpriza s-a imprastiat peste tot. :)) S-a zis cu micul meu dejun! Care s-a confuntat...? (mai mult)
Cica in momentul cind bei apa la ciine sau maninci de pe jos devii extrem de recalcitrant si iese cearta. O fi adevarat?
Despre femei: -la varsta de 5 ani, o duci in pat si ii spui o poveste -la 15 ani, ii spui o poveste ca sa o duci in pat -la 25 de ani : cu ea in pat e o poveste -la 35 de ani : "hai lasa povestile...? (mai mult)
Cum reusesc sa vad conversatile de pe mess ca stiu ca raman stocate o vreme:)
Cititi urmatorul articol si dati-va cu parerea: Cel mai amuzant banc din lume, despre un ţăran care îşi bate joc de un orăşean naiv, provine din Suedia, potrivit unui sondaj organizat de revista...? (mai mult)
Bancul il stiu de ceva timp, cand ma plimbam cu mama m`i l-a spus, incerc sa vi`l spun cu cuvintele mele. Sper sa il intelegeti :d Un barbat la doctor : -Buna ziua d`le doctor, am o problema mai...? (mai mult)
De ce pitipoancele isi fac buze de peste?
De ce cand vorbesti cu un prost te doare capu?
Doamne nu mai pot de ras:)):))=))=))? http://www.youtube.com/watch?v=tRl8058iqjo =))
Am o intrebare destul de stupida. De ce super glue`ul nu se lipeste de interiorul tubului in care se pastreaza?
Ce este o parasuta si cum arata ea, dar ce este aceea o japita?
Ajunge Aramastrog pe luna parcheaza racheta face prima la stanga si infige steagul multumit nevoie mare se intoarce cu fata la camera: - Fratilor, sunt primul om care am pasit pe Luna… - Buna seara! -...? (mai mult)
Care este cel mai stupid lucru pe care il faci zilnic?
Are cineva id-ul lui Hitler?
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=KrCftojLPvo&feature=related
Http://unshowpacatos.antena1.ro/muzica/Antonia-ft.-Tom-Boxer-Morena_240.html Va place cum canta? :)) O. O
Am si eu niste probleme de logica(astea sunt destul de usoare): 1. Sunt 5 copii în grup: mincinoşi(care mint întotdeauna) şi sinceri(care spun întotdeauna adevărul). La întrebarea "Câţi mincinoşi...? (mai mult)
Am vazut undeva intrebarea asta si mi s-a parut chiar amuzanta, asa ca va intreb si eu pe voi :))De ce balerinele merg mereu pe varfuri? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte?=))
Buna am o intrebare foarte importanta :cum as putea ca sa nu mai ma deranjenze mainele aspre cu ce alifie sa dau?
Sugerati-mi va rog citeva idei de concurs, intre fete, sau intre fete si baieti, ceva haios. Multumesc anticipat
"Tara te vrea prost"-Nu mai stiu cine a spus cuvintele acestea, dar ascunde un mare adevar democratic, mai ales valabil in campaniile electorale.Care mai stiti lozinci de-astea care tin de ideologia partidelor...? (mai mult)
Accident grav, soferii... unul ranit grav, unul ranit usor.La sosirea ambulantei, medicul il vede pe soferul ranit usor ca il regula pe la spate pe soferul ranit grav.Medicul protesteaza: − Ce faci? (mai mult)
O fetita merge cu mama ei la plaja.Vede un baiat in pielea goala: -Mama, ce este aia dintre picioarele baiatului? -Pai este un fluiereas. Dupa o ora vine fetita: -Mama am suflat in fluieras si nu...? (mai mult)
Alinuta se trezeste noaptea auzind batai in geam. Deschide geamul si vede o cioara mare, neagra si urata batind din aripi si croncanand: "Te mananc... te mananc... te mananc!" Alinuta fuge speriata? (mai mult)
Doi oameni aveau pamintul in apropiere despartiti de o limita careia i se spune hat.Pe hat se afla un copac care facea pere.Deci un par.Pe un om il chema Vasile pe unul Dumitru.Intr-un anumit timp Vasile...? (mai mult)
Stiati ca azi e ziua mea; ))?:x la multi ani mie :)... ce cadou ma sfatuiti sa imi fac? V-ati facut vreodata un cadou :P? As vrea ca ziua asta sa o rezerv doar pentru mine, acest 5 februarie 2010 vreau? (mai mult)
Eram adolescent si am cunoscut o domnisoara de vreo 15 ani asa si vorbeam cu ea mereu despre unele implementari politice de nivel inalt, despre cum ar fi fost daca eram o tara democratica cu "deschideri"largi...? (mai mult)
Mă simt darnic azi. Dau fundă d-aia ăluia care îmi explică cel mai bine de ce îi trebuie, ce face cu ea, etc.
Noapte buna somnorosilor! Va doresc sa visati tot ce doriti sa visati! Maine va invit sa povestiti ce ati visat, daca mai tineti minte.
Harciog de ce nu a devenit expert TPU? :)) Nu credeti ca ar trebui sa fie? :-"
Http://www.trilulilu.ro/Varain35/cbdf819dee5478 uitati.va pana la final:))
Ha ha ha...tom & jerry. Numai manele peste tot:)) http://www.youtube.com/watch?v=2qbt3VgM3sM
La ce desene va uitati cand erati mici?;)) Eu la "Tom&Jerry" muream dupa ei:)) Si uram "Scooby Doo" ca mi se parea ca numai prostii se uita [Oops!:D]
Ce ati visat azi noapte? Sau ce va amintiti din ce ati visat azi noapte? Eu ca eram intr-un club la o petrecere cu mai multi prieteni, si un prieten incerca sa-mi gaseasca clienti care sa-mi cumpere vechiul...? (mai mult)
Ati avut vreo experienta cu vreo "fantoma"? am auzit multe povesti in privinta asta. unii oameni zic ca sunt adevarate altii spun ca sunt reale si eu nu stiu ...sunt undeva pe la mijloc. ba as crede, ba? (mai mult)
Guess Who sau Puya? tv sau calculator/laptop? kiss sau hug? volei sau fotbal? blonde/blonzi sau brunete/bruneti? rap sau hip-hop? club sau discoteca? yahoo sau hi5?
Suna la usa. Tipu deschide usa. Pe presh o moarte mica, asa de douazeci de centimetri inaltime, cu coasa, oase, parpalac negru. - Vai doamne, vaaaai! - Stai lejer, am venit dupa hamster!
Era odata un cersetor care se aseza mereu langa o biserica pentru a cersi cu o palarie in mana. Intr-o zi vine cu doua palarii. Un domn se apropie de el si-l intreaba: - Nu va suparati, de ce aveti doua...? (mai mult)
Fetelor, daca ati fi prinse intr-un triunghi conjugal, cine v-ar placea sa fiti iubita sau amanta?
Am o intrebare? Jukati gunz daca da raspundeti aici si spuneti-mi stilul vostru ca sa nu uitati, sa lasati id me mess! Porunca.:D
Ce parere aveti? http://www.youtube.com/watch?v=FKmE6ZMH2L0 Sincer, eu am ras putin. :P
Test de personalitate Dalai Lama a spus sa-l citesti pentru a vedea daca functioneaza in cazul tau. Se numeste TEST DE PERSONALITATE. Este deosebit de interesant. Doar 4 intrebari si raspunsul te va...? (mai mult)
Http://www.acasatv.ro/moda/cei-mai-ciudati-pantofi-din-lume-ai-purta-asa-ceva-galerie-foto.html Ce parere aveti despre acestipantofiori?:))
Se spune ca o pisica cade intotdeauna in picioare si ca o felie de unt cade intotdeauna cu untul in jos.Cum ar cadea ele daca ar fi legate spate-n spate?:)) Am auzit-o si eu pe la cineva si nu gasesc...? (mai mult)
Auziti? Asta e cumva o chestie tipic feminina? :)) http://www.youtube.com/watch?v=iY_15_r_5qU
M-am tot intrebat...cum bunica arata satana si moartea? ia puneti-va imaginatia la incercare!
Spune-ti niste bancuri! Cel mai resit va primi FUNDITA.Incep eu cu doua: În apartamentul unei familii care în iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termică şi electrică,...? (mai mult)
Daca ai piercing in buza... http://www.hotcity.ro/files/i/001/22/buze-percing.jpg ... cum poti sa te dai cu ruj? :-?
sunt putin cam geloasa...de ce in cele mai multe cazuri gasim jocuri pentru calculator cu impuscaturi, masini mai pe scurt pentru baieti. Spuneti'mi si mie niste jocuri pentru fete...plss dau fundita;? (mai mult)
Nu ar fi corect să existe-n dreptul fiecărui răspuns câte o căsuţă, şi dacă considerăm căci un anumit răspuns ar trebui desemnat câştigător, să bifăm căsuţa?! Astfel să se ia în consideraţie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
9PM întreabă:
tonyc7 întreabă:
Alexia2121 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Fast and Furious
Ai trait si tu viteza si adrenalina din filmele Fast and Furious? Testeaza-ti chiar acum cunostiintele, sa vezi daca te poti numi fan adevarat!