Gaina.Eu am ingropat prima gaina la varsta de 2 ani, 3 luni, 1 saptamana si 6 zile de la nasterea oii vecinului vecinei prietenului varului cumnatului socrului meu.
Ma vad ca nu prea vine raspunsul acel Logic la care ma asteptam. asa ca o sa va explic pe scurt toata faza cu "Oul sau Gaina" In primul rand in intrebarea mea nu am precizat ce fel de ou, putea fi ou de dinozaur care a aparut acum 65.000.000 ani, cand nu existau gaini. asa ca oul e vechi, nu a spus nimeni "care a fost primul, oul sau oul de gaina". nu. oul a fost primul cu explicatia de mai sus, si inca o data sa va mai zic ca intrebarea asta e capcana, ca nu zice nimeni despre oul de gaina, doar despre simplul "ou". Daca ar fi sa vorbim 18+ as zice ca "oul" lui Adam ar fi fost primul
Dar asta e deja altceva. daca mai aveti ceva de comentat ziceti si eu va raspund! Apropo mai dau funde daca e ceva interesant!
Creatorul a pus oua de gaina pentru a iesi puisorii in rest a facut toate animalele numai gaina a chinuit-o!
Draga omenire caruia ii place sa repete la nesfarsit intrebarea asta stupida lasati-ma sa va luminez... sa va luminez. Oul se afla in gaina deci de aici rezulta egalitate in drepturi si libertatea de a fi considerat faptul ca amandoi au fost primii.
Fara aplauze va rog
Deoarece,fiindca si pentru ca gaina a iesit dintr-un ou si oul dintr-o gaina, consider ca planeta Pamant a fost la inceput o gaina gigant.
Pai daca oul ar fi fost primul, cum ar fi stiut chestia dinauntru cum sa arate ca o gaina? Concluziones asadar ca gaina a fost prima.
I.Mai intai au fost de toate deoarece gaina a fost creata ultima.
II. A fost gaina deoarece Noe a salvat animalele nu si ouale.
Amu' te gandesti bine, dar e ceva mult mai logic si mai rational, fara intamplari cu Noe si cu Isus, mai gandeste-te si o sa vezi ca e o banalitate de intrebare.
Iisus se ''cam'' scrie cu doi de 'i'
Pai,cum Dumnezeu a creat lumea, a creat si gaina si i-a dat darul de a se inmulti
ca asa daca ar fi fost oul cine sa-l creasca?
e ca si cum ar fi fost mai intai bebelusii, nu adultii(adam si eva)
logic
S-au contopit doua pasari de specii diferite si apoi a iesit un mutant (oul de gaina) si din el, gaina
Asta e teoria mea.
frumusica01 întreabă:
LisaJulie întreabă: