anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bă, știți ce cred eu? Că voi nu înțelegeți ce rol are "ă-ul" ala de la cuvântul "mâncată". Mai nou, lumea mă face retardat. OAMENI BUNI, CastraveteMuratEfată(semn idiot pus la mișto) NU VĂ SPUNE NIMIC? La dracu, faceți-mă retardată, nebună, proastă etc. da măcar să fiu considerară fată. Mai bine îmi puneam numele PisicuțaRoz, măcar atunci eram fată... Cee? Castraveți nu pot fi și de sex feminin? Lumea mă uimește din ce în ce mai mult...

26 răspunsuri:
| Dragonel a răspuns:

Eu am stiut mereu ca esti fata

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Dragonel):

Mda... dar alte persoane nu știu (@Vengeance). Deci vreau să le bag în cap! Să nu mai insinueze NICIODATĂ că sunt băiat. Ar fi trebuit să se informeze înainte să comenteze aiurea.

| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

There are no women on the internet. WORD.

| Vizitiul a răspuns:

Vrei sa fii recunoscuta ca fata? Atunci, etaleaza-ti numele la profil si nu o mai arde bizar, ca nu sta nimeni sa descifreze "muraturile" de la avatarul tau.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chiar nu e amuzant sa fii considerata de alt sex (baiat)?
Ce mi-e dor de (EL)

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate că dacă îţi arăţi păsărica în public lumea se va convinge. Fă aşa cum ţi-am zis, că eu tot shemale te cred.

| AlinaaAli a răspuns:

Poate daca faci poza la o țâță, si o pui la profil, te va crede toata lumeabatting eyelashes
Eu stiam ca esti fata, de cand mi-ai adus funditele alea roz, si gentile alea roz, si ciorapii roz, si toate alea roz, sti tu oh go on

| Lightning1997 a răspuns:

Poti sa iti schimbi numele astfel: ''FataCastraveteMurat'' si nu o sa te considere nimeni baiat

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Lightning1997):

L-am avut CastraveteMuratEfată pentru că știam că se va întâmpla asta dar l-am schimbat crezând că v-a intrat în cap că sunt fată... Se pare că nu...

| Ţepeşu a răspuns:

Asa patesc si eu. "u" de la sfarsitul numelui nu spune nimic nimanui.

| Lightning1997 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Eu stiam dinainte sa il schimbi, nu inteleg de-ce vorbesti la plural

Vorbesc la plural pentru că nu doar Vengeance ăla mă consideră băiat. >.<
Soartă crudă!

| Lightning1997 a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Dar, la inceput, cum de ti-a venit tocmai ideea de ''castravete murat''?

Nu știu rolling on the floor. Pur și simplu mi-am spus "Hai să îmi pun un nume de murătură." și a iești CastraveteMurat. Sau mâncam castraveți în momentul acela.thinking Nu mai știu exact.

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns:

Eu stiam de ce ai pus ă-ul in nick name! dar nu inteleg, de ce te uiti in gura lumii?

| RoxiiSiAtat a răspuns:

Tu crezi ca ne pasa noua ca esti fata si ca ai nu stiu ce la nick si bla bla bla? Calm down. Sa ai pretentia sa stim cine sau ce esti atunci cand o sa atragi atentia intr-un mod pozitiv, adica prin intrebari inteligente/folositoare.

| NothingToEat a răspuns:

Eu stiam ca esti fata
P. S: cei care te fac retardata nebuna..etc sunt niste idioti (gen Arrabela )care nu au cu cine sa se certe

Apache
| Apache a răspuns:

Www.redtube.com

Nu vrei sa demonstrezi?

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Apache):

Perversule!

Apache
| Apache a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Ce te face sa spui asta?
http://a3.ec-images.myspacecdn.com/......c81d/l.jpg

| CastraveteMurat a răspuns (pentru Apache):

Nuu, absolut nimic! N-am niciun motiv!

| Uoana a răspuns:

Conteaza ce esti?!

| GhostStar a răspuns:

Te credeam hermafrodit
ma duc sa imi dau cu ceva in cap, wait waiting

| Ţepeşu a răspuns (pentru Apache):

Chiar dacă ştiam ce se ascunde acolo, tot am deschis site-ul.

Apache
| Apache a răspuns (pentru Ţepeşu):

CIne nu a facut asta?

| EdiT a răspuns (pentru Apache):

Am dat eu, din greseala....Problema era ca era varamea langa mine... -___-