Mda... dar alte persoane nu știu (@Vengeance). Deci vreau să le bag în cap! Să nu mai insinueze NICIODATĂ că sunt băiat. Ar fi trebuit să se informeze înainte să comenteze aiurea.
Vrei sa fii recunoscuta ca fata? Atunci, etaleaza-ti numele la profil si nu o mai arde bizar, ca nu sta nimeni sa descifreze "muraturile" de la avatarul tau.
Poate daca faci poza la o țâță, si o pui la profil, te va crede toata lumea![]()
Eu stiam ca esti fata, de cand mi-ai adus funditele alea roz, si gentile alea roz, si ciorapii roz, si toate alea roz, sti tu
Poti sa iti schimbi numele astfel: ''FataCastraveteMurat'' si nu o sa te considere nimeni baiat
L-am avut CastraveteMuratEfată pentru că știam că se va întâmpla asta dar l-am schimbat crezând că v-a intrat în cap că sunt fată... Se pare că nu...
Eu stiam dinainte sa il schimbi, nu inteleg de-ce vorbesti la plural
Vorbesc la plural pentru că nu doar Vengeance ăla mă consideră băiat. >.<
Soartă crudă!
Dar, la inceput, cum de ti-a venit tocmai ideea de ''castravete murat''?
Nu știu
. Pur și simplu mi-am spus "Hai să îmi pun un nume de murătură." și a iești CastraveteMurat. Sau mâncam castraveți în momentul acela.
Nu mai știu exact.
Eu stiam de ce ai pus ă-ul in nick name! dar nu inteleg, de ce te uiti in gura lumii?
Tu crezi ca ne pasa noua ca esti fata si ca ai nu stiu ce la nick si bla bla bla? Calm down. Sa ai pretentia sa stim cine sau ce esti atunci cand o sa atragi atentia intr-un mod pozitiv, adica prin intrebari inteligente/folositoare.
Eu stiam ca esti fata
P. S: cei care te fac retardata nebuna..etc sunt niste idioti (gen Arrabela )care nu au cu cine sa se certe
Ce te face sa spui asta?
http://a3.ec-images.myspacecdn.com/......c81d/l.jpg
LisaJulie întreabă: