anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am un mesaj Pentru Stela(Si restul utilizatorilor as vrea sa isi spuna parereabig grin):Ce zici daca am face un fel de "Calendar TPU"? Adica un calendar si sa scrie de ex 13 martie sunt nascuti utilizatorii x si yhappy
Ce parere avezi?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| Arthur a răspuns:

Nu e o idee rea, dar să se dea şi pe postul naţional de televiziune rubrica respectivă.

15 răspunsuri:
| pinguinuVerde a răspuns:

Bună idee dar, crezi că vom primi cadouri virtuale?
Ştii că poţi intra pe TPU oricând ai nevoie de o ''vorbă caldă''...

| DaVà a răspuns:

Da eu sunt nascut pe 12 septembrie.Ca fundal pe calendar sa se puna o bunaciune...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu văd de ce trebuie divulgată data de naștere?
Este un site virtual, nu un serviciu real!
Aici intră protecția datelor cu caracter personale iar divulgarea lor contravine Legii numărul 677/2001!
Pa, pa.

| pwp a răspuns:

Buna idee!
eu te sustin happy

| BastetReloaded a răspuns:

Nup,eu prefer sa ii sec pe cei de pe TPU spunand (fara legatura cu intrebarea) ca e ziua mea.

| NuConteazaCineSunt a răspuns:

Dar...ar fi super!
Tine-ma la curent!
Bye

| BebeStrumf a răspuns:

Xoxo,o idee buna!

| Libelle a răspuns:

Si la ce ar folosi asta?
Parca vad ca dupa aia vreti si o categorie unde sa scriem urari de ``La multi ani!``.
Haideti sa nu umplem TPU-ul cu tot felul de porcarii.Si asa au aparut destule in plus.Nu e parc de distractii virtualstraight face

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Nu e o idee rea sa stii happy

| CiufulitaSaSaturatDeMuste a răspuns:

Aham, tarebig grin

| CookieșiParty a răspuns:

E o ideeeeeeeeee foarte cool.Da' nu stiu in ce zii m-am inscris! A uite...Defapt este acel calendar cand te duci la profilul unui user!

| Nimic00 a răspuns:

Pai,cum sunt atat de multi utilizatori.nu stiu. Ar fi foarte multi intr-o zi. Si iti dai seama cum la o intrebare serioasa, raspunde unul a arui zi e atunci si apoi incep toti la acea intrebare sa-l felicite sau stiu eu.tot felul de cazuri. Si poate ca nu vor vrea toti sa stie toti cand e ziua lor de nastere sau cati ani implinesc. Eu personal cred ca ar mai trebui gandita propunerea.

| JustMelavJustMe a răspuns:

Mi se pare fooarte ok. Chiar ar trebui sa te intetresezi poate aflii ceva...asa va fi mai frumos pe TPU!

| Etiquette a răspuns:

Nu e o idee reahappy.
Tine-ne la curent in caz ca se pune in aplicare:d.

| PikaRawrr a răspuns:

Sa sti ca e o idee nu buna ci foarte buna. Roag-o pe NOname(cred ca ea poate vb cu stela) si spune-i intr-un mesaj.
Tine-ma la curent te rog daca afli cand se pune calendar.

Întrebări similare