Nu e o idee rea, dar să se dea şi pe postul naţional de televiziune rubrica respectivă.
Bună idee dar, crezi că vom primi cadouri virtuale?
Ştii că poţi intra pe TPU oricând ai nevoie de o ''vorbă caldă''...
Da eu sunt nascut pe 12 septembrie.Ca fundal pe calendar sa se puna o bunaciune...
Bună.
Nu văd de ce trebuie divulgată data de naștere?
Este un site virtual, nu un serviciu real!
Aici intră protecția datelor cu caracter personale iar divulgarea lor contravine Legii numărul 677/2001!
Pa, pa.
Nup,eu prefer sa ii sec pe cei de pe TPU spunand (fara legatura cu intrebarea) ca e ziua mea.
Si la ce ar folosi asta?
Parca vad ca dupa aia vreti si o categorie unde sa scriem urari de ``La multi ani!``.
Haideti sa nu umplem TPU-ul cu tot felul de porcarii.Si asa au aparut destule in plus.Nu e parc de distractii virtual
E o ideeeeeeeeee foarte cool.Da' nu stiu in ce zii m-am inscris! A uite...Defapt este acel calendar cand te duci la profilul unui user!
Pai,cum sunt atat de multi utilizatori.nu stiu. Ar fi foarte multi intr-o zi. Si iti dai seama cum la o intrebare serioasa, raspunde unul a arui zi e atunci si apoi incep toti la acea intrebare sa-l felicite sau stiu eu.tot felul de cazuri. Si poate ca nu vor vrea toti sa stie toti cand e ziua lor de nastere sau cati ani implinesc. Eu personal cred ca ar mai trebui gandita propunerea.
Mi se pare fooarte ok. Chiar ar trebui sa te intetresezi poate aflii ceva...asa va fi mai frumos pe TPU!
Sa sti ca e o idee nu buna ci foarte buna. Roag-o pe NOname(cred ca ea poate vb cu stela) si spune-i intr-un mesaj.
Tine-ma la curent te rog daca afli cand se pune calendar.