Dar a mai observat cineva disparitia lui Cretaker
Mufla
PinguinuL
Loome
Clannad
VacutzaRoscata
Bujie
Musique
ImYourFuckingNightmare
Nochanceforus
Kazimir
...*** etc?
Poate a plecat pentru ca asa cum ai spus si tu categoria asta e buda site-ului!
Cei care au ramas au ramas ca sa ajute... ceilalti au plecat pentru ca nu mai au motive de a ramane
end of story...
si 2 ) Ti-a trecut macar 3 secunde prin minte ca poate si intrebarile de genul asta fac categoria asta asa cum este?
Loome e cu animeurile ei, Clannad se plânge că nimeni nu vrea să iasă afară, Musique..habar n-am şi restul...cred că trăiesc în lumea reală decât să fie no-liferi.
Nu am mai intrat pe TPU de vreo 2-3 luni cu speranţa că ceva se va schimba, dar s-a transformat în şi mai rău. Categoria asta a ajuns ca şi Comics, de altfel.
Eu nu am mai intrat pentru că deja mă enervează TPU. E plin de cocalari care se dau cocoși pe aici. Dar vreau să revin în forță și să curățăm buda asta! Ceva ajutor? :3
P. S.: Kazimir unde a plecat? Că nu îl mai văd nici pe el... Și au dispărut mulți alții...
Nici cu cianura nu îi mai zătari pe ăștia de pe TPU! Nu mai exista nici un remediu! Nimic nu mai poate fii făcut! Aleluia! nici exorcizarea nu mai e ce a fost odată...
Prima afirmatie o stiam deja, iar a doua este falsa, am mai vazut-o chiar azi pe aici. a sta pe aceasta categorie a devenit o pierdere de timp, mult mai bine e la categorii precum ''Stiinta si filosofie'',''Filme&Seriale'' si ar mai fi cateva
T/A s-a transformat intr-un w. c murdar din cauza intrebarilor de genu asta:)http://www.tpu.ro/......enit-deja/ si multe alte exeple.Inafara ca atunci cand posteaza cineva o intrebare amuzanta o posteaza cu frica sau renunta sa o mai posteze, pentru ca sunt multi care o critica pentru ca nu stiu ce inseamna cu adevarat Triva Amuzanta.Si nu te mai plange pentru T/A ca nu mai e amuzant, pentru ca nici daca te plangi nu e amuzant ba chiar e foarte enervatn.
Iar tu esti o fleica ce are gura mare
Aoleu, dar ce replici periculoase ai.Mai incet sa nu te rupi.In plus tu vorbesti de parca pentru mine parerea ta conteaza
.
LisaJulie întreabă: