anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

in afara faptului ca T/A s-a transformat intr-un WC pe care stau toti, am observat ceva. Credeti ca a venit deja Gadzila ca sa o manance pe CastraveteMurat? nu am mai vazut-o pe aici... vreo idee?

10 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Dar a mai observat cineva disparitia lui Cretaker
Mufla
PinguinuL
Loome
Clannad
VacutzaRoscata
Bujie
Musique
ImYourFuckingNightmare
Nochanceforus
Kazimir
...*** etc?
Poate a plecat pentru ca asa cum ai spus si tu categoria asta e buda site-ului!
Cei care au ramas au ramas ca sa ajute... ceilalti au plecat pentru ca nu mai au motive de a ramane
end of story...
si 2 ) Ti-a trecut macar 3 secunde prin minte ca poate si intrebarile de genul asta fac categoria asta asa cum este?

| AnneBre a răspuns (pentru Apache):

Loome e cu animeurile ei, Clannad se plânge că nimeni nu vrea să iasă afară, Musique..habar n-am şi restul...cred că trăiesc în lumea reală decât să fie no-liferi.
Nu am mai intrat pe TPU de vreo 2-3 luni cu speranţa că ceva se va schimba, dar s-a transformat în şi mai rău. Categoria asta a ajuns ca şi Comics, de altfel.

| GhostStar a răspuns (pentru Apache):

Am observat de kazimir de pe 31 martie...

| CastraveteMurat a răspuns:

Eu nu am mai intrat pentru că deja mă enervează TPU. E plin de cocalari care se dau cocoși pe aici. Dar vreau să revin în forță și să curățăm buda asta! Ceva ajutor? :3
P. S.: Kazimir unde a plecat? Că nu îl mai văd nici pe el... Și au dispărut mulți alții...

| ImiPlaceSaEnervezLumea a răspuns (pentru CastraveteMurat):

Nici cu cianura nu îi mai zătari pe ăștia de pe TPU! Nu mai exista nici un remediu! Nimic nu mai poate fii făcut! Aleluia! nici exorcizarea nu mai e ce a fost odată...

| Lightning1997 a răspuns:

Prima afirmatie o stiam deja, iar a doua este falsa, am mai vazut-o chiar azi pe aici. a sta pe aceasta categorie a devenit o pierdere de timp, mult mai bine e la categorii precum ''Stiinta si filosofie'',''Filme&Seriale'' si ar mai fi cateva

| LoyCE000 a răspuns:

T/A s-a transformat intr-un w. c murdar din cauza intrebarilor de genu asta:)http://www.tpu.ro/......enit-deja/ si multe alte exeple.Inafara ca atunci cand posteaza cineva o intrebare amuzanta o posteaza cu frica sau renunta sa o mai posteze, pentru ca sunt multi care o critica pentru ca nu stiu ce inseamna cu adevarat Triva Amuzanta.Si nu te mai plange pentru T/A ca nu mai e amuzant, pentru ca nici daca te plangi nu e amuzant ba chiar e foarte enervatn.

| anonim_4396 explică (pentru LoyCE000):

Iar tu esti o fleica ce are gura mare happy

| AlinaaAli a răspuns (pentru LoyCE000):

Ai perfecta dreptate!
Vin toti si se plang, dar nu sunt in stare sa puna o intrebare demna de categoria asta!

| LoyCE000 a răspuns (pentru anonim_4396):

Aoleu, dar ce replici periculoase ai.Mai incet sa nu te rupi.In plus tu vorbesti de parca pentru mine parerea ta conteazalaughing.