| Smileyouarebeautiful a întrebat:

Buna TPU spuneti-mi si mie niste intamplari amuzante de la scoala.Cea mai reusita primeste funda!happy

Răspuns Câştigător
| blueangel99 a răspuns:

1. Am la mine in clasa niste colegi nebuni! Odata, in pauza si-au dat jos cravatele si se biciuiau intre ei. Si noi fetele stateam in banci si ne uitam la ei si radeam.

2. La orele de fizica ne amuzam destul de mult. Profu ne spune tot felul de glume si ne tot face sa radem...

3. Am un coleg care cam... doarme-n ora. Odata, intr-a VIa dormea in ora de tehno, si ca sa il trezeasca, profa s-a apropiat tiptil de el si a batut din palme langa ureche. El a tresarit si noi am inceput sa radem. laughing

4. Odata, la ora de biologie, anul asta, ne-a adus profa un mulaj al corpului uman, si a dat mai multe organe de acolo, sa,, circule'' prin clasa. Si cand a ajus ficatul, fac eu : ce frumusete de ficat. De ce sa il strici la bautura?

4. Odata am gasit in banca o foaie pe care scria,, Doamna Director
Elevii clasei a XIa E va roaga ''
si am continuat eu :,, sa nu luati in seama aceasta fituica scrisa de niste plozi plictisiti.
Semnat de toti dar trimis anonim''

Cam atat pe moment.

10 răspunsuri:
| BeastMaster a răspuns:

Pai...acum ca am ajuns si eu la liceu...o sa povestesc de pe acolo. In prima zi de liceu de exemplu e foarte amuzant sa faci pe James Bond in jos pe scarile liceului. Desigur amuzant pentru toti in afara de mine. Iar acum cateva zile, intr-un mod misterios penarul meu a ajuns la acoperisul de sub geamul clasei mele si un coleg a sarit dupa el. Problema a fost ca nu a mai putut intra la loc caci era atat de gras incat au trebuit sa coboare inca trei baieti pe acoperis sa il inpinga si alti cinci sa il traga.straight face

| Firetears a răspuns:

Noi, astia marii, pe la etajul 3 si apare un pispirel, de la etajul 2 speriat, respirand greu, era saracul terminat...
Ne-a analizat pe toti din cap pana in picioare timp de 1 minut (in care nimeni nu a scos un sunet) si a inceput sa rada cu lacrimi...
Noi, iti dai seama ca nu am inteles nimic din comportamentul lui si a intrebat unul din colegii mei "Ce ai ma?! Ce s-a intamplat? "
Si el, printre lacrimi ne-a zis "L-a aruncat Ionut pe Costy de la etajul 2! "
Noi speriati l-am intrebat "Pai si tu de ce razi ma? Hai sa il ajutam, nu stiu, unde e? Este bine? A patit ceva? "
La care el ne raspunde "Nuu, nu a patit nimic, e complet nevatamat, rad pentru ca a cazut la etajul 1! ".
Iti dai seama ca pe moment ne venea tuturor sa il omoram ca ne-a speriat in ultimul hal ca nu intelegeam ce voia el de fapt... laughing Si adevarul era ca intr-adevar, cineva il aruncase pe un coleg de-al lui de la etajul 2 si el a cazut la 1, dar nu a patit nimic... laughing

| gazaru a răspuns:

Frate sincer eu la teza am adormit si m-am trezit la 50 de minute dupa aia si cand aflasem ca mai am 10 minute mi-am bagat .......in ea de teza

| Mademoiselle18 a răspuns:

Pai.unul dintre cele mai amuzante momente de la scoala a fost momentul in care profu` de informatica le-a spus celor 2 baieti de la mine din clasa[suntem clasa de filologie:d ] ca pana in clasa a12a o sa li se usuce si o sa le cada rolling on the floor)) sau atunci cand ne-a spus noua ca daca ar putea ar oficializa "ziua fara sutien"rolling on the floor)) [sau ceva de genul asta]o zi in care nici o fata/femeie sa nu mai poarte sutien rolling on the floor))

| blooDyFox a răspuns:

Am ajuns la scoala."Rasete, rasete, rasate. Am plecat de la scoala. " Rasete, rasete, rasete"

Răspuns utilizator avertizat
| 3v3LyNuK a răspuns:

Paii. intr-o zi dna de biologie ne-a dat de scriss, iar un coleg nu scria si face profa : "Rogojanu te vad (Rogojanu fiind numele lui )
La care Rogojanu : "Si eu doamna " rolling on the floor). Nu mai puteam de rass laughing. sau aia de franceza nu ne lasa sa bem apa in ora si a baut tot capul rautatilor ala precizat mai sus si i-a turnat apa in cap laughing)).

| natsumi346 a răspuns:

De exemplu cand mergeam intr-o excursie 2 baieti ( urati) pe nume Paul si cristi vorbeau despre bateria la tel. si au zis :
Paul:-Mai am 2 liniute la baterie!
Cristi:-Al meu s-a descarcat de tot, dar il incarc la pensie!

| ele8933 a răspuns:

Poi...Era iarna si impreuna cu niste colege cautam niste ornamente pentru a ornamenta clasa si niste idioti aruncau cu petarde eu m-am speriat si am cazut iar colegele au cazut peste mn.Era ceva gen gramada cere varf laughing

| Sekhmet a răspuns:

Acum 2 ani, in clasa a 8-a, un coleg a adormit la ora de romana si cand l-am trezit cu una dupa ceafa a intors capul si era plin de saliva la bot. laughing